Sayfa 392/1223 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Acelem yok acil parayada ihtiyacım yok reelde alım yapıyorum viopta 15 bin sabitim var şuan itibariyle çıtır al sat yapıyorum

Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Vob 2 ye ayrıldı iyi oldu .

Bir Önerim var .

Bu muhabbet topiği de ikiye ayrılsın .

Biz burada kabineyi tarafsız olarak bekliyoruz .

Örneğin Daron acemoğluna ekonomiyi verseler takdir edeceğiz liyakatten ötürü

Ekonomi vasfı olmayan Berat Albayrak gelse tabii ki eleştireceğiz .

Fakat bazı arkadaşlar var , değil Berat , bizim mahallenin İmamı ekonomi bakanı
    Olsa alkışlayacaklar .

İşte bu tür arkadaşlar için biat 24 , yalakalık 24 gibi bir topik açılsın

Orada devamlı birbirlerini , hükümeti yağlar yıkarlar .

Nasıl fikir ?
    Hahhaha. Yada şöyle olsun forum isimleri 7/24Mal ve Viop 24 😂

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    CV'sine baktım:

-Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde okumuş,yüksek puanla öğrenci alan bir yer değil.

-Sonra Pace üniversitesinde finans yüksek lisans eğitimi almış.ABD'de Pace Üniversitesi vasat altı bir okul,ABD üniversiteleri arasındaki sıralamada 187'ci sırada.

Bu CV'ye sahip bir kişi büyük bir holding ya da uluslararası büyük bir şirkette yönetim katında çalışamaz,düz eleman olarak bile kabul edilmesi zor.Bu ülkede örneğin Harvard gibi dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun,tüm öğretim ve iş hayatı boyunca üstün başarı göstermiş bir çok yetenek var.Öyle kişiler varken bu tür 'liyakat'ı ön planda tutmayan tercihleri 'şans'olarak değerlendirmek çok hatalı bir yorum olur.
    Hocam bu ülkede Sümer oral gibiler maliye bakanlığı yaptı Berat Albayrak bunun gibilere 30 tur fark atar

4.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Ben kademeli alırım dedim ve almaya devam
    benim bir arkadaş yaklasik 2 yildir düzenli olarak her ay maaşı cektiginde ilk işi 500tl lik dollar almak oluyor..onuda bankadan yapmiyor , feto cu neyim deyip içeri atarlar deye kuyumcudan banknot şeklinde aliyor,
    gecen gün evine gittim dollarlari istiflemiş. sana bi de ayakkabi kutusu lazim,bunlari saklamak icin dedim . basti kahkahayi
    film gibi ülkeyiz valla cok acaip senaryolar çıkıyor
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    benim bir arkadaş yaklasik 2 yildir düzenli olarak her ay maaşı cektiginde ilk işi 500tl lik dollar almak oluyor..onuda bankadan yapmiyor , feto cu neyim deyip içeri atarlar deye kuyumcudan banknot şeklinde aliyor,
    gecen gün evine gittim dollarlari istiflemiş. sana bi de ayakkabi kutusu lazim,bunlari saklamak icin dedim . basti kahkahayi
    film gibi ülkeyiz valla cok acaip senaryolar çıkıyor
    Yani.........

7. Binali nolcak

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Binali nolcak
    Meclis baskani o

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 392/1223 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •