Nedir buldugun kagit akrep kardes bizde bilelim.Tireyle vedalasma vakti geldi sayilir.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nedir buldugun kagit akrep kardes bizde bilelim.Tireyle vedalasma vakti geldi sayilir.
yazıyom topiclerinde polho ve trgyo dışında
ö...d....s.....s.....s.....şirketi.biz sattık tabi çıkarsın e...s....
[emoji847]Hissede olduguna sevindim texas.bi ara satmistin sanki.
Sattım geri aldım biraz üst fiyattan şuan yola devam Ediyorum...🙏🙏
bu hisseyi satan kaybeder benim görüşüm bu ardından bakar gider sonra alması çok zor olur Ben 8 tl 8.30 dedim belkide 15tl olur 20 tl olur belkide çok yukarısı ben uyarımı yapayım,hissede olan arkadaşlara duyrulur genede kendiniz bilirsiniz son karar sizindir...!!!
Saygılar...
Eski aliskanliklarini gosterip geri gelmez insallah.Geri gelisler duzeltme tarzinda oluyor genelde.Benimde hedefim 1 dolar civariydi ama gercekten cok iyi gidiyor.Bakalim nereye kadar satmadan dayanabilecegiz.
Artık eski diye birşey yok unutun gitsin onu...olsaydı olurdu şimdiye kadar tarihinde böyle birşey yapmamış bir hisse tekrar gelmesi için çok kötü bir açıklama yapması gerek oda imkansız...!!!
Asıl eğer dediğini yaparsa busefer çok daha çok mal kaptırır kaçıranlar için müttiş fırsat doğar bunu yapacağını hiç sanmıyorum...!!!!
Hisse her yükselişte oyun yapıyor bunu 3 geçincede yaptı 4 geçincede yaptı 5 geçincede yaptı 6 geçincede yaptı 7 geçince gene yapacak ve devamı gelecektir...!!! Nasıl yaptı derseniz her yükselişte geri gelip kendine dip yapıp toplayıp gene gitmiştir örnek 3.70 3,90 gidip dip seviyesi 3.11 yapıp toplayıp aynı bantta ileri geri yapıp 1 tl üstüne attı 4,70 4,90 aralığı aşşağı 4.19 lar sonra 5 tl üstü ve aynı şekilde devam etti umarım anlatabildim hisse çok düşüş yapmadan şahane bir şekilde gidiyor.... sonu neresi bilemem fakat gideri bu yaptığı hareketle devam edecek gibi gözüküyor....!!!! Tabiki arzular şelaledir herkes diyebilir bu bana yeterde yetmezde bu herkesin şahsi fikridir hedefler güzeldir ulaşılınca ayrı güzellik taşır...☺
Birde böyle düşünün Bu hisse bir durdo kadar olamazmı ??? Ve ondan daha iyi konumda hertürlü şirket olarakda iş olarakta yapı olarakda...!!! Daha söylenecek şey varmı sizce kılavuza gerek yok....😉😊
Saygılar...
NAZAR DEĞDİ.6.40 DA DEVRE KESTİ.:Sad:
27-04-2017, 22:01
............Bi selam cakiim istedim yeni siteye. Hayirli olsun. 8 senedir TIREciyim. Maliyet USD 1.20 civari. Bozmak gerekmez insallah.
TIRE kadar, hatta daha fazla surunduren, Isiklar (IEYHO) bide Pegyo vardi benim bildigim. Pegyo biraz gitti, isiklar daha beter geriledi. Bakalim TIRE napacak, valla bende merak ediyom. Maliyet + firsat maliyeti falan (mesela SASA 22 kurustu 9-10 Lira dan ucuza satmam bu kaati. Oyle bisey olursa piyasa degeri de milyari gecmis falan, abuk bi sey, olur ama banane. Vermicem, vermicem, benim diil mi vermicem ............................
Kac yildan sonra verecem verecem dedim. Vaybe, nasipten ote gercekten hicbisey yokmus. Olmayinca olmuyo. :(
Bana mal dağıtıyor gibi geldi.
Tabi herkesin kendi fikri önemlidir.
Bunların hepsi oyun gel gel yapıyor korkutarak kanarsanız yutar bunlar yıllardır doymadılar...😉🤒
Hisseye bürüt takas uygulaması gelecek bakalım nereye kadar salıcaklar...
Sonra topladi 7.20 lerden verebilirdin.Firsat tanidi satmak isteyenlere.Bence guclenerek 8' e dogru yol alacak.Nasip bakalim gorecegiz.
Yatirim tavsiyesi olarak kabul etmeyiniz...
Tılsımı bozuldu galiba Tire nin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İki haneler diye diye tılsımını bozdular. Bu saatten sonra çok dikkat etmek lazım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bürüt takas uygulaması geldimi hisseye. Gelirse 4 lere kadar salabilirler. Zannımca inşallah olmaz.
Ytd. Değildir.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Havamız güzel olsun....Gerisinin bir önemi yok...Armağanım, hediyem olsun....
https://www.youtube.com/watch?v=LTUu2Legtco
Hissemize gelen tedbirler hakkında;
Öncelikle bu gün yapılan işlemlerle adeta brüt takas gelmesi için özel bir çaba sarf edildi....Bence tedbir çok da iyi oldu...
Her ne kadar bir çok yatırımcı bunu hisseye bir ceza olarak düşünse de aslında yatırımcıyı koruyan uygulamalardan biridir...İşleyişi herkesinde bileceği gibi sattığın adette almak için T2+ gün beklemen gerekecek...Alırsan da satmak için T2+ gün beklemen gerekecek....''Tabii ki yedek akçen varsa almak için bir sınır yok...Sattığın tutar hesabına T2+ günde geçer...Diğer bir hisse alınabilir.''
Tam benim tarzım işte ''KATOLİK NİKAHI'' bunun için var...
1,32 - 5.00 TL arası çok uzun ve sancılı süreçlerden geçti...5.00 ve üstü artık neresi olursa o kadar kolay olmayacağını bilenlerdenim...Doğru hisse, sabır = Kazanç
Bunun için Entrika, ''Katolik Nikahına Devam Ediyor''
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sonraki cikis 7.50 ye gelmedi abi, 7.22 falan oldu en fazla.
Sende 3 5 bakmıyacaksın Öyle durumlarda sayın entrikanın dediği gibi bilerek yapılan bir şey oldu bilerek lades dediler... Korkulacak bir şey yok parası olmayan satan alamayacak iki gün sonra alacak bunun başka izahı yok... Yapılmasa idi hisse daha ileri gidecekti şişmişti şişman kadın patlayacaktı yoksa 😂😂
gitmemesi için patlamasın diye durdurma operasyonu olarak brüt takasa soktular hisseyi...!!!
Asla ytd...!!!
Brüt takasa bilerek soktular bence bu çok net. Neler amaçlanmış olabilir?
1. Hisse A noktasından B noktasına geçecek...
2. Bu amaçla hisseyi düşürerek düzeltme de yapılmış olacak...
3. Bu arada dökülenler daha uygun maliyetle toplanacak...
4. Sonra hisseyi direk tavana belki iyi bir haberle vuracaklar...Tavan tavan olabilir bir kaç gün...
5. Bu kadar maliyetle hisseyi yükselten grup herhalde tek amaçları bizleri zengin etmek olmamalı...Zaten zenginiz...:) :) :)
6. Bilmedikleri tek bir şey var. ''Asla Yalnız Yürümeyecekler''
7. Hadi bir kez de yanılt beni...OYMAK beyi...
Entrika, Katolik Nikahına Devam ediyor....
...Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Dunku operasyonu kim cekti.7.69 dan 6.40 dusuren satisi kim yapti gorebilen var mi.Bir kartopu vardi pasta paylasirdi o da gitti[emoji4]
https://i.hizliresim.com/DOn96o.jpg
G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıda resmi attım çözebilirseniz G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün panikle satışa zorlama çabası galiba pek bir işe yaramadı...Ay sonuna kadar inşallah güzel yerlerde oluruz...Sonra açıkcılar gelir dersini alır ve onlar kafa kol keserek tarihi zirveye taşır.
Tekrar rahmetliyi güzel şiiri ile analım...Allah Rahmet eylesin...
bir şeyler olacak yarın
duruşundan belli
kırdaki atların
bulutların koşuşundan belli
kazışından köstebeklerin toprağı
karıncaların telâşından belli
bir şeyler olacak yarın
belki bir tomurcuk
belki bir ağacın düşen yaprağı
belki de bir çocuk
pek o kadar göremesek de uzağı
kuşların uçuşundan belli
bir şeyler olacak yarın
öbürgünden önemsiz
yarından önemli
Bülent Ecevit
Bence sağ gösterip sol vuracak Viking kağıt da öyle yaptı... iki Düşüyor sonra ileri Gidecek Bu hisseye güvenin birkaç ay içinde nerelere gidiyor Görürsün hiç üzülme yolu uzun inişler çıkışlar olabilir çünkü zaten hep İleri gittiydi normal bence...😉
Allah herkezin gönlüne göre versin...🙏🙏🙏
Asla ytd....!!!
Borsada üzülmek ve dövünmek olmaz...Hedefine uygun hareket etmezsen sonu hüsran olur...Geçmişteki hedeflerimi hatırlatacak olursam (kayıtta var zaten) 3,5,7,10 ve 14 TL demiştim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...77#post3230177
3/5 gerçekleşti...Bu ne demek anlamına geldiğini sanırım anlamışsındır... :) :) :)
Geri çekilmeler yeni fırsatları da beraberinde getirir...
Abiciğim tabii ki unutmadım sen demesen de ben biliyorum senin ne dediklerini.. dün gibi aklımda söylediklerin asla unutmam canım abim...,😉
Tabii ki hedefler çok önemlidir kimi bekler Kimi icraat yapar kimi konuşuyor kimi keşke der kimş ah böyle yapsaydım şöyle yapsaydım der ama öncelikle yaptıkların ve netice önemlidir!!!!
Dediklerin yakında olacak ama Biray ama üç ay ama beş ay ama altı ay ama bir sene.... Bunu canı gönülden söylüyorum abim olacağından eminim...!!😉
Herkes kendinden sorumlu dur kesinlikle asla ve asla yatırım değildir...!!!’