bende orayı test edeceğini bekliyorum üstad, tarihe not düşülsün hatta 74 diyorum ben
kraliyet ailesine bulasan corono bize ne yapmaz:)
Printable View
AES icin acaba su an erken mi yani 20 usd ler de gorulebiliyor diyorlar brentde ? Var mi bu konuda gorusunuz paylasabileceginiz ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'nin 10 yıllık eurobond tahvilleri dün 9% faiz veriyordu, dolar faiziyle, TL faizi arasında bu kadar düşük fark varken, kimse TL'de durmaz.
dolar imf ile anlaşırlarsa düşer
Acc 0,15%
eıd 0,26%
fph 1,49%
gl1 1,70%
gmr 1,29%
mac 1,33%
mps 2,41%
tcd 1,94%
tkf 2,44%
tte 5,70%
ydı 1,38%
Yani kimi kesimler brent de boynuzlarin tokusturuldugunu ve bundan sonra hizli olmasa da trendin yukselme eglimine gececegini savunuyor kimileri de sizin gibi dibi de gorebilecegini savunuyor ben de henuz tereddutteyim abd nin henuz brent de ipleri salmasi icin bir neden goremiyorum ama 24 usd den 26 usd olunca acaba mi dedim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünya borsaları ve bistte oldugu gibi $ balonuda cok sisti..
Doların her artışı bist icin olumsuz ...hepimizin cebinden götürüyor..
talep azaldigindan enflasyonda düsüs olacaktır..bizim mb faiz düsürme tercihini secer..
Bu virus olayi biterse geriye dönüs piyasanin toparlanması 1 seneyi bulur..türkiyenin en büyük sorunu gıda enflasyonu ..3 ve 4 ceyrekte bu virus olayı olmadan once zaten enflasyonda asagi yonlu bir egilim bekleniyordu..Enflasyonu kontrol altına aldigimiz sürece dolardaki düsüs egilimi devam edecektir
Bu yazdiklarim kendi gorusumdir ve yatırım tavsiyesi degildir
farklı yatırım bankalarının ve bankaların eurobond fonları var. hem de vergisi, direkt almaya göre daha düşük. Fonun içeriğine bakarak değerlendirebilirsiniz. Eurobond faizleri yukarı giderken fon zarar yazar ama uzun vadeli beklerseniz dolara 9% denk gelecek şekilde yıllık getiriniz olur. Dolar/TL kurun durumuna görede TL karınız şekillenir.
Üstadım ben verdiğim kararların hep arkasında dururum benim beklentim en kötü senaryoda 77-75 bin BİST 100 için alım programını özel bankacılıktan bir danışmana sorarak hazırladım. hisseler için kademeli alım yerlerini belirledik. en kötü senaryoları baz aldık...RSI de alt kademe 17 gibi düşün... o nedenle ne kadar zarar yazsa kabulüm...Strateji varsa ağlamaya gerek yok...kısa vademiz 6 ay orta vade 1 yıl uzun vade 18 ay..
Hakkımızda hayırlısı %9.5 bürüt her halükarda paranın erimesi demek ama o güne kadar kalan tutarları altın döviz pfff gibi değerlendirme çalışıcam tabi
Sıkı tutunun..
Anna bacımı mı takip ediyon sen, yalnız profilin üstündeki resim elfes bir şey:
https://twitter.com/pir_anna
Annayım falan dersen affetmem...
Tfx target kullanalım dedik sistemi ne kadar kötüymüs..ilk günden girilmiyor sistem hatası
#Benzin pompa litre fiyatıinda bu geceden geçerli olacak şekilde 7 kuruş zam gerçekleştirilmiştir
Komik ülkeyiz ya 😁
Güncel rapor alabilirmiyiz
Xtumy +2 lerde fonların getirisi bugün yine güzel olabilir
Acc -0,66%
eıd -0,36%
fph 0,63%
gl1 1,01%
gmr 0,67%
mac 0,74%
mps 1,98%
tcd 1,31%
tkf 1,63%
tte 5,05%
ydı 0,49%
Fon satışını yaparken gündüz saat kaça kadar yapabiliyoruz ben 13:30 diye biliyorum bu saatten önce satılırsa birgün sonra sabah ki fiyattan mı satılmış olur? Saygılar
Parayi benzinli lux ithal.araca baglayayim bari.benzin fiyatlari boyle kalirsa ,gerci dolar artarsa is basa donerSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.