Sayfa 393/972 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Olay virus olayi degil
    Olay global krizin bize yansimalari...
    Mb nin isi bu defa zor gibi...
    Ytd
    Dünya borsaları ve bistte oldugu gibi $ balonuda cok sisti..
    Doların her artışı bist icin olumsuz ...hepimizin cebinden götürüyor..
    talep azaldigindan enflasyonda düsüs olacaktır..bizim mb faiz düsürme tercihini secer..
    Bu virus olayi biterse geriye dönüs piyasanin toparlanması 1 seneyi bulur..türkiyenin en büyük sorunu gıda enflasyonu ..3 ve 4 ceyrekte bu virus olayı olmadan once zaten enflasyonda asagi yonlu bir egilim bekleniyordu..Enflasyonu kontrol altına aldigimiz sürece dolardaki düsüs egilimi devam edecektir
    Bu yazdiklarim kendi gorusumdir ve yatırım tavsiyesi degildir

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Dünya borsaları ve bistte oldugu gibi $ balonuda cok sisti..
    Doların her artışı bist icin olumsuz ...hepimizin cebinden götürüyor..
    talep azaldigindan enflasyonda düsüs olacaktır..bizim mb faiz düsürme tercihini secer..
    Bu virus olayi biterse geriye dönüs piyasanin toparlanması 1 seneyi bulur..türkiyenin en büyük sorunu gıda enflasyonu ..3 ve 4 ceyrekte bu virus olayı olmadan once zaten enflasyonda asagi yonlu bir egilim bekleniyordu..Enflasyonu kontrol altına aldigimiz sürece dolardaki düsüs egilimi devam edecektir
    Bu yazdiklarim kendi gorusumdir ve yatırım tavsiyesi degildir
    Ustad benim olayim baska
    Ben fizikideyim
    Kafamda daha derin sorular var...
    Almanyanin virus raporunu okumanizi tavsiye ederim...

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    üstadım gelsinler geleni ben karşılarım para pistte (bist) kafam rahat beyin bedava
    Fatihim yarin buralari aglama duvarina cevirmede kardesim
    Bol kazanclar😀

4.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    bende orayı test edeceğini bekliyorum üstad, tarihe not düşülsün hatta 74 diyorum ben
    kraliyet ailesine bulasan corono bize ne yapmaz
    BİST 30 DA MI 70 BİN ? )))) kaç ay vade veriyorsun? 70i gördüğü an sana 5.000 dolar nakit gönderirim o derece imkansız

5.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Türkiye'nin 10 yıllık eurobond tahvilleri dün 9% faiz veriyordu, dolar faiziyle, TL faizi arasında bu kadar düşük fark varken, kimse TL'de durmaz.
    sorun şurda eurobond uzun vadeli alıp satılamıyor anlık olarak kupon ödemelerini falan beklemek gerekiyor önceki çıkışlar zarar yazıyor yanılıyor muyum?

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad benim olayim baska
    Ben fizikideyim
    Kafamda daha derin sorular var...
    Almanyanin virus raporunu okumanizi tavsiye ederim...
    paylaşabilirseniz link okuyalım üstadım...mevduatlar için bişeyler konuşuldu geçen gün ama ben inanmıyorum o kadar da değil dedim

7.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    sorun şurda eurobond uzun vadeli alıp satılamıyor anlık olarak kupon ödemelerini falan beklemek gerekiyor önceki çıkışlar zarar yazıyor yanılıyor muyum?
    farklı yatırım bankalarının ve bankaların eurobond fonları var. hem de vergisi, direkt almaya göre daha düşük. Fonun içeriğine bakarak değerlendirebilirsiniz. Eurobond faizleri yukarı giderken fon zarar yazar ama uzun vadeli beklerseniz dolara 9% denk gelecek şekilde yıllık getiriniz olur. Dolar/TL kurun durumuna görede TL karınız şekillenir.

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    BİST 30 DA MI 70 BİN ? )))) kaç ay vade veriyorsun? 70i gördüğü an sana 5.000 dolar nakit gönderirim o derece imkansız
    anlaştık unutma ama

Sayfa 393/972 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •