Sayfa 391/972 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    bist-30'da dip 77.600, nakit paranızı buna göre ayarlayarak kademeli alım uygundur.
    bende orayı test edeceğini bekliyorum üstad, tarihe not düşülsün hatta 74 diyorum ben
    kraliyet ailesine bulasan corono bize ne yapmaz

2. AES icin acaba su an erken mi yani 20 usd ler de gorulebiliyor diyorlar brentde ? Var mi bu konuda gorusunuz paylasabileceginiz ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    bist-30'da dip 77.600, nakit paranızı buna göre ayarlayarak kademeli alım uygundur.
    Bilgi paylaşımınız için teşekkürler Grandtürkinvest, siteyi uzaktan takip ederek bilgi edinmeye çalışıyorum ama bir iki kişinin yavan toto-loto üfürmelerinin hiç bu kadar esiri olduğunu görmemiştim. forumu forum yapan Üstadlar nerde??

4.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    AES icin acaba su an erken mi yani 20 usd ler de gorulebiliyor diyorlar brentde ? Var mi bu konuda gorusunuz paylasabileceginiz ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2008 ve 2015 diplerinden trend çizdiğinizde $20 gözüküyor ve büyük ihtimalle görülecek.

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    dolarda satışa 6.61'den başlanır 7.76'da bitirilir.
    Ustad dolar dusuyor
    6.61 ne zaman gelir tahminen
    Bekleyelim mi?

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad dolar dusuyor
    6.61 ne zaman gelir tahminen
    Bekleyelim mi?
    sen olaylara günlük bakmaktan, trend nedir pek anlamıyorsun sanırım. O yüzden sabah ak dediğine, akşam kara diyorsun.Bu hükümette, faiz düştükçe enflasyon düşer mantığı olduğu sürece dolarda uzun süreli düşüş olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    sen olaylara günlük bakmaktan, trend nedir pek anlamıyorsun sanırım. O yüzden sabah ak dediğine, akşam kara diyorsun.Bu hükümette, faiz düştükçe enflasyon düşer mantığı olduğu sürece dolarda uzun süreli düşüş olmaz.
    Eger uzun vadeli düsünürsek Bu virus olayı gectikten sonra fed piyasaya sınırsız dolar verdiginden dolar dünyada düsecektir..bizdede geri cekilmesi kacinilmaz ..

8. Türkiye'nin 10 yıllık eurobond tahvilleri dün 9% faiz veriyordu, dolar faiziyle, TL faizi arasında bu kadar düşük fark varken, kimse TL'de durmaz.

Sayfa 391/972 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •