Bende GÜN'lük peryot SATIŞ yönüne çevirdi mi kafasını bir önceki gibi 15 bin ila 20 bin arasındaki kemiksiz kazanç olmasa da yarısı dahi yeter bereket denmeli
Printable View
al - sat yaparken hayatınızı laciverte boyamayınız... zarar eden pozisyone ekleme yapılmaze , paçal yapılmaz... zararı gördün mü ğıçına neft yağı sürülmüş gibi son sürat gaçacaksın... zamanında sitop olursan piyasaya bahşiş bırakmışsın demektir ... sitop olmaz da inat edersen sonunda yaptığin sitop , piyasada tanımadığın kişilerin elini senin cebine atıp mangırlarını alması demek.... bahşiş ver kurtul hem de itibarın olur ... unutma ; your first loss is your best loss... xoxo sütbıyık , finansgeräte
MB eksi rezerv de görülmüş şey değildi 35 senedir çalışan adam da dedi.
Virüs salgını da
1999da Ecevit yanaşırken, 2002'de "muhafazakar demokrat" sırnaşırken iyiydi
AB ile ummadığınız noktaya gidebilir.
"Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da, öldüğüne niye inanmıyorsun?"
Benim gibi avanak Borsacı fiyata bakar, yatırımcı hisse senedinin değerine bakar.
Kademeli alımda her düşüşte mal alınmaz önce endeks dönüş emaresi var mı? diye sorgulanır
yoksa her düşüşte kademe alınırsa merkez bankası yetmez
hissede aldım sattım alıyorum tutuyorum diyenler spk dan cezayı yiyor.... endeks kontratta bu tarz yorumların yaptırımı var mı ?
İç siyasete verilen msj önemi yok , kapalı kapılar ardında ne yapılacak önemli olan bu bence.
Şuanda taraflar kapılı kapılar ardında istişareler yapıyor ve hamleler uyguluyordur.
Geçen hafta Catsa yaptırımları ile ilgili haberler geçti , hepsi üzerinden aynı zaman içersinde gündem oluşturulması tesadüf değildir.
Çakal sürüsü bizim ekonomimize göre ayar veriyor.
[IMG]https://i.hizliresim.com/czrZkz.jpg[/IMG]
4 saatlikte trendsel görüşümde böyle hocam
1489 sağ omuz geçerse bu görüntü bozulur yoksa düşüş daha ağır basar diye düşünüyorum
1455 altı kapanışlar bu trendin sonu olabilir
sağ omuzdaki cuma günkü short maliyetlerimi sabah 1469 karla kapattım saatlikte tepmesini beklediğim için
1480 den tekrar kademeli yerine yazmaya başladım gelirse
yok gelmezse 1455 altı emin oldıktam sonra tekrar oradan da girebilirim duruma göre
ben çok olumsuz bir şey çıkacağını düşünmüyorum AB den...AB bizden vazgeçemez...hem ticari anlamda hem askeri güç (NATO) anlamında bize ihtiyaçları var...yaşlı bitik bir kıta avrupa...daha kendi içlerinde bile anlaşamıyorlar...çok matah bir şey olsa İngiltere neden ayrılmak istesin? adamlar üye iken bile EURO kullanmadılar en basiti...
yanılıyor da olabilirim...cumaya belli olur...
haydi güzel haberler gelmeye başladı ...
https://i.hizliresim.com/dOaFuZ.png
kim tarafından?
ALMANYA DIŞİŞLERİ BAKANI MAAS: D.AKDENİZ ANLAŞMAZLIĞINDA ÇOK ÇOK FAZLA PROVOKASYON VAR, SONUÇLARINI GÖRÜŞECEĞİZ
yaptırımdan bişey çıkmaz merkez 400 point artış yapar catsadan da ses çıkmazsa yandık ayıcıklarım pala yukarı yukarı sürer gaddarca :Sad:
Bizim kiler yumurta kapıya dayandı mı 180 derece dönüş yapabilme kapasitesine sahipler..
En son papaz , faiz , fıratın doğusu ..say say bitmez..
s400 ler de de dönüş için hazır olduğumuzu düşünüyorum..
Yani Biden le de anlaşılmış olabilir..
Zaten böyle bir durumda 4 dolara kadar gidebiliriz endeks de..
2002 2003 havalarını seziyorum..O zamanlar dada teskere krizi falan vardı ABD asker çıkaracak idi falan borsa zaten gümlemiş yeni yeni filizleniyor bişiler millet dolar 2.5 olacak borsa çökecek derken tarihi dolar bazlı hemde ralli başladı..
Papaz demişken, o papazı vermiyecektik
eyvallah ......
https://i.hizliresim.com/fn3Oy3.png
ne caatsa ne de avrupada yaptırımlardan bir cacık çıkmaz.
caatsa da incirlik üssü yüzünden bir şey olmaz.
avrupada da oybirliği lazım bildiğim, ilave olarak ithalatımızın çoğu oradan, bindikleri dalı kesmezler kanaatimce.
ytd...
Makas bir kaç gün içinde nereden nereye geldi, teorik fiyatın bin puan altındayız
ne oldu? boru mu yetmedi:) tutunmak için elini değdiriyor, değdiriyor, ama kayıyor. sabunmu sürmüşler oraya ne yaptılarsa:) ama olsun birinci destek 1463.46 kırılmamasıda şimdilik iyi bir şey...
abi ne gızıon senin yazdığından bişey annamıyok ki:)gavurmalı sıtayla mıtayla bişey yazıon benim aklım gavurmaya sucuğa tosta neyin gidior acıkıom:)obez bir insanım neticede, avatardaki benim foto değil yani:)neyse sen işşini bilirsin sağa bişey olmaz her düştüğünde 1 dene jeton atarsan düzeltme bilem gelirse etkilenmessin:)
sabahtan bu yana sizleri rahatsız ettiysem özür dilerim ben çıkıp biraz dolaşayım ISPARTA sokaklarında ne var ne yok gözlemleyeyim ...
S-400 konusunda uzun süredir bekliyoruz. Bir şey çıkmadı. Bizimkilerin manevra alanı kalmadı. Hem demokratlar, hem cumhuriyetçiler karşımızda. Başkanda farklı bir konum almayacaktır. 2030 yılı sonrasında hava savunması sorunuda hesaba katarsak s-400 geri adım atılıp, f-35 konusuna dönülmesi faydalı olacaktır.
Tabiki arka kapılarda neler oluyor bitiyor bilemiyoruz. Mesela suudi katar barışı, Türkiye-Mısır ilişkilerini nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok üstad siyah ok değil. Siyah ok Ağustos ayında kalıyor.
Aşağıda yeşil okla işaretlediğim bölgeyi kısa vadeli yükseliş trendinin başlangıcı olarak dikkate alıyorum.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...f602443172.png
s400 başından beri koz olarak alındı kanaatindeyim ben..
Kime karşı kullanılacak o bile meçhul..
Türkiye ye son 30 40 sene içinde kim füze saldırısında bulunmuşda bir anda hava savunma akıllarına geliverdi..
Kim füze atacak bize zaten..ırak suriye gürcistan ermenis..bulgaristan mı..yunanistan ile dalaşma 80 lerden beri devam eder..it dalaşları vardı bi aralar..savaş çıkacak sanır korkardık ..çocuktuk o zamanlar..:)
bi iran ın ciddi füze yatırımları var..onlarla da bildiğim kadar ile kanka idik ucuz petrol falan hacılıyorduk..:)
Alınmasının üzerinden 1 seneden fazla geçti kuruldu mu kurulmadı mı operative mi o bile belli değil daha..:)