Sayfa 393/996 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ben çok olumsuz bir şey çıkacağını düşünmüyorum AB den...AB bizden vazgeçemez...hem ticari anlamda hem askeri güç (NATO) anlamında bize ihtiyaçları var...yaşlı bitik bir kıta avrupa...daha kendi içlerinde bile anlaşamıyorlar...çok matah bir şey olsa İngiltere neden ayrılmak istesin? adamlar üye iken bile EURO kullanmadılar en basiti...

yanılıyor da olabilirim...cumaya belli olur...
    Bende size katılıyorum , arada ipler gericek , arada ipler boş koyulacak.

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Nayır bayımız..

TA 1209,Xx dipsel longlarımızla çıkmı$tık bu yola.. hisse.net ar$iv style.

+32,000 zorlandı tepede..
    ben kaçırmışım hatırlattığınız için teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    cem okullu bunu da 2 katına cıkarabılecek mı bakalım... oncekılere benzemez, tskb bıle buna gore nıspeten kolaydı... petkm xu030'a etkısı olarak 14. sırada fılan olsa gerek...
    Sanki katarAkTLı yabancı veya Varlıksız Fonun tabela reklam ma$ası kokan hareketler.. ??..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Sanki katarAkTLı yabancı veya Varlıksız Fonun tabela reklam ma$ası kokan hareketler.. ??..
    cons dayu sen naptın longa mı geçtin sende??

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    senin elini cebine atıp kısmını elini senin cebine atıp olarak düzelttim ... kamuoyunun bilgisine ... sehven kelimeler yazarken rüzgardan yer değiştirmiş...
    ) İlahi tesadüf..

Elimiz ceplerde, Saayın kamuoyu.. Her iki türlü de & subliminal.

Sehven kelimeler yazmamalı, kelimeleri yazarken sehven hatalı yaz bari muhterem..

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    HOCAM ben bakıyorum 1300 ve şu an 1470 hadi bilemedik 1500 büyüğü küçükten çıkartıyorum 20 bin puan yapıyor yanlışlık yok değilmi sizinkinde
    Hocam spot 30 endeks için 1204 - 1504 yükselişini kastediyorum. Vadeli için kabaca 1211 - 1520 arsı yükselişi. 30 Ekim - 27 Kasım arası.

7. Bizim kiler yumurta kapıya dayandı mı 180 derece dönüş yapabilme kapasitesine sahipler..
    En son papaz , faiz , fıratın doğusu ..say say bitmez..
    s400 ler de de dönüş için hazır olduğumuzu düşünüyorum..
    Yani Biden le de anlaşılmış olabilir..

Zaten böyle bir durumda 4 dolara kadar gidebiliriz endeks de..

2002 2003 havalarını seziyorum..O zamanlar dada teskere krizi falan vardı ABD asker çıkaracak idi falan borsa zaten gümlemiş yeni yeni filizleniyor bişiler millet dolar 2.5 olacak borsa çökecek derken tarihi dolar bazlı hemde ralli başladı..

8. Papaz demişken, o papazı vermiyecektik
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 393/996 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •