Tebdir leri almalıyız olacakti
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebdir leri almalıyız olacakti
Sn.Mebes ben ODTÜ mezunu 20 yıllık bir mühendisim... Maalesef ümidim yok...
Kafayı bir 15 Temmuz ardından bir FETÖ ye takmış gidiyoruz...
Takalım ve de lanetleyelim.. Ama sabah aynı şey; akşam aynı şey; geçen sene aynı şey; bu sene aynı şey;
derken atı alan üsküdarı geçiyor...
Ekonomiye dikkat yeni yeni geliyor... Oysa Tren kaçtı.. Şu an artık ekonomik tecavüz maalesef kaçınılmaz...
Artık bu makam arabası, yada elektrikli ısıtıcı yada lavaboda akan su ile kapanmayacak kadar da kocaman.... Elbette bunlarında yapılmaması gerek ama yetmez...
Mevcut orta teknoloji gerektiren çimento, tekstil bile bitti...
Hatta tarım ve hayvancılık...
Neyse....
İşimiz çok zor, hem de çok zor....
Sn. Selka,
Dünya bir yana kel abi bir yana.
Kel abi hisse satıyorsa borsadan çıkacaksın. Kel abi alıyorsa sen de alacaksın. Kel abinin dediğini değil, yaptığını yaparsan senden kralı olmaz bu piyasada.
Türkiye'nin en iyi traderı oldugunu düşünüyorum kendisinin. Malını sattıysa 1 2 sene sonra reel olarak dörtte birine geri alır.
Kel abi çıkınca benim de borsadan çıkasım geldi güzel karla çıktım. Geri gireceğim bu aralar fırsat kolluyorum.
FETÖ nün işidir. Bu tür eylemleri daha öncede çok sayıda oldu geçmişte.
ASELSAN da bir şüpheli intihar daha
ASELSAN da çok tartışılan şüpheli ölüm ve intiharlara bir yenisi daha eklendi. 32 yaşındaki ASELSAN elektronik yüksek mühendisi Kerem Parıldar, bir binanın 14. katından kendisini atarak hayatına son verdi. Böylelikle ASELSAN da son 11 yılda 8. ölüm olayı meydana geldi.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...-daha-2099569/
siyasi ayağı hep bir yerlere atıyorlar kendilerince, bülent arınç millet vekili adayı yapılmadı. malum kesim tarafından baş fetöcü olarak lanse edildi. sonra geçenlerde melih gökçek belediye başkanlığından alındı bülent arınç tayyiple yan yana açılışlara katıldı bülent arınç fetöcülükten çıkarıldı şimdi melih gökçek fetöcü oldu. yaa herşeyi geçtim akp nin boğazına kadar fetöye battığı apaçık ortada malum partide görev almak için hemen hepsi malum şahsın yanına gittikten sonra anca mv veya bir yerelere gelebildi. şimdi çıkıp (gerçi 17 aralıktan beri söylüyor malum kişilerde neyse) cehape fetöcü, meral akşener fetöcü, şehit haberi geliyor hooop cehape kandille anlaşmalı, meral akşener fetöcü. neyse dahada birşey demeyeceğim. dolar artınca cehape/meral akşener benjamin franklinci der geçeriz nolcak.
sayın mebes
tasarruf olayında yıllardır söylüyorum malesef kimseye dinletemedim, inatla da dinlenmiyor. gerçi hoş anlattığım kişiler dinlese ne olcak dinlemese ne olcak. ama sağlam bir kamuoyu oluşturulması lazım artık. (gerçi sayıştay 2 sene rapor açıklamadı onda bile kimse birşey demedi.) kılıçdaroğlu 2014 ve 2015 ti yanılmıyorsam üzerinde çok durdu çoğu konuşmasını dinledim ama malum medyada malesef tek bir laf dahi edilmedi. o millet vekillerini geçtim herkesin hakkı var. sizde bende vergi veriyoruz. malesef sigara içiyorum ve hergün o verdiğim vergiye yanıyorum artık sağlığı geçtim elektrik, su, gıda falan hepsini ggeçtim sigara ve benzinden eşşek yüküyle vergi veriyorum her kuruşun hakkını istemek en tabii hakkım. ama yok gösterilmiyor. konu ile alakalı 6-7 sayfa önce bir yazı yazmıştım onu alıntılamak isterim tekrar
Sn.Nosfecagrı Ferit Şahenk Doğuş Grubun başında hükümete oldukça yakın idi. Yedikleri, içtikleri ayrı gitmezdi.. Şimdi sanırım
Rakam 25,000,000,000 USD şeklinde fısıldanıyor yada mırıldanıyor...
Ve sadece Halkbank ile kısıtlı değil bu iş....
ABD davayı uzattı 4 Aralık'a getirdi.. Nasıl dayanılır TL ne yapar bilinmez...
Hani denir ya " Şüyuu, vukuundan beter" diye...
Neyse bizim kel sattı bankayı ispanyollara, varsın onlar düşünsün... Sanırım KEL hollandada bişeyler yapıyor...
Ne diyelim memleket için en hayırlısı...
Biz biliyoruz da elin İspanyolu bilmiyor mu?
Bana böyle bir saf hiç denk gelmedi.belki İspanyol birini tanimadigimdandir.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn joeyramone ,
Ülkemizin ve kendimizin refahını korumak için acil tebdirlerin başında tasarruf gelmektedir. Cari açık içinde başta enerji tasarufu sağlanmalı ve bizlerinde uygulamamız elzemdir. Enerjinin kayıp ları ve verimli kullanılmaması cari açığı artırmaktadır. Bunu engellemenin yolu hemen bugünden itibaren kendimizi kısıtlamamiz gerekmektedir. Hem Elektrik, dogalgaz, hemde benzin ve mazot kullanımında minumum seviyelere inmemiz gerekmektedir. Bu şartlarda yapabileceğimiz en çabuk ve kolay uygulamadır. Selka hocamın belirttiği basit hayvancılık dahi becerilemiyorsa vay bizim halimize (et ithali ve yem saman ithali) tabiki hepimizde bir karamsarlık var fakat bundan çok çabuk kurtulma liyiz. Bu forumlar inanın tüm basın ve TV lere çıkan birçok cahil pirefosorlerden daha bilgili daha yurtsever lerden oluşmaktadır. Bu bilgilerde inanın sosyal medya üzerinden azımsanamayacak kitlelere ulaşmaktadır.
merhaba sayın byccx
elin ispanyolunu bilemem ancak ferit şahenk in apar topar kaçmasını neye bağlayacaksınız. en son yöneticilktende ayrıldı kendisi. başbakan ve bir kaç kişinin daha hollandaya yatırım ( yatırım demeyelimde para kaçırma, dükkan, ev almak gibi) yaptığı bağzı iç ve dış basında çıktı. şahsen ben ferit şahenk in de kaçtığını (parasını kaçırdığını düşünüyorum. malum yarın öbürgün (bunların hepsinin dolaylı dolaysız fetöyle bağlantıları olmuştur. ama malum şahıs yırtarken diğer kimsenin garantisi yok) hop sen fetöcüsün deyip içeri tıksalar adam ağzını açana kadar 2-3 sene geçer o sırada para namına bişeyi kalmaz. kemiksiz götürürler.
şahsen benimde bu kadar param olsa ve siyasi olarak bu kadar göz önünde olsam pılımı pırtımı yurtdışına kaçırırım.
komplo teorisidir. yatırım tavsiyesi olarak kabul eden zaten batmaya mahkumdur :p
sadece tarıma bile önem verilseydi en azından kendi kendimize yetebilecektik ama malesef artık tren bence de kaçtı. ben şuan evli değilim ama evlenir çocuğum olur ve torun sahibi olursam torunlarımın bile bu borcu bitirebileceğini sanmıyorum. şuan haberlerde canlı yayın petrol çıkışını dahi gösterseler öyle. çünkü adım gibi biliyorum o petrol bile bağzı kesimlere peşkeş çekilir o kesimler servetlerine servet katar. arge desen malesef :( . neyse sonumuz hayır olsun. umarım yanılırım.
Karamsarlık, hepsi haklı gerekceler. Fakat bir yol bulmalıyız.. inanıyorum bu forumlar bizlere bir yol bulmada kolaylık sağlayacak güzel ülkemiz için yol bulacağız....
Yanlış anlamışım.ismi geçen 6 banka vardı.
Ben Bu haberi duyduğumda kabak sadece 1 bankaya patlayacak diye anladım.
Yoksa parası olan yurtdışına taşıyor tespitinize katilirim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Byccx fısıltısı gazetesi olarak rakam 25 milyar USD olarak telaffuz ediliyor... Burada bu fısıltı gazetesindeki banka isimlerini yazmam ne denli doğru olur bilemem ama ilk ikisi zaten belli....
Diğerleri nispeten ufak bankalar.. Bu işin içinden nasıl çıkılır, bilemedim...
Sn.Mebes yol elbette var...
Düşük teknoloji gerektiren Tarım ve Hayvancılık neden bitti?
Çünkü dolaylı vergi oranları o denli arttı ki; üretici kıpırdayamaz hale geldi. Kıpırdadı mı masraf yazar hale geldi. Masraf yazınca ürettiği ürün pahalıya maal olmaya başladı. Pahalı ürünü pazara getirince enflasyona neden oldu... Enflasyona neden olunca hükümetten azar işitti... Hükümette ithal ederim dedi... İthal etti; üretici bitti...
Peki; Gürcistan'da, Romanya'da yada Bulgaristan'da et, saman, buğday neden ucuzda bizde pahalı?
Çünkü Bulgaristan da çiftçinin kullandığı aynı model ve marka traktör 5,000 USd iken bizde ÖTV+MTV+PTV+KTV+KKI+TTP+MCT+LLK+RTY gibi saçma salak vergiler ile aynı Traktör Anadolu'da 75,000 USD a çıkıyor...
Eeee aradaki 70,000 USD bizim çiftçi nerden çıkaracak? Üretiği ürüne bu zammı ekleyemez ise nereden çıkaracak bu masrafı?
Çıkarabileceği tek yer gece saat 01;00 dan sonra Taksim in arka sokakları olur...
Sn.selka hocam sizler Turkiyenin en iyi üniversitesini bitirdiniz. Bilgi ve birikiminiz var teknoliji ve analitik düşünceye sahipsiniz . Hep birlikte bir yol bulacağız. Iyi lerin birşey yapmaması kötülerin kazanması içi yeterlidir.
SN.joe önce otorup adam akıllı vergi kanunu çıkarmalıyız. Doğrudan vergi almasını bilmeliyiz. Ya da yöntemini bulmayız. Dolaylı vergiler ile işte şimdi olduğu gibi üretici biter, iflas eder...
Adaletli vergi sistemi ile; motorlu taşıtlarda, emlakta, akaryakıtta, tütünde, alkol de; alınan vergiler dibe inince üretici rahatlar..
Düşük vergilendirmeden dolayı, Rahatlayan üretici üretmeye devam eder, ürününü ucuza maal eder, ucuza satar...
Mal çok olunca ihracaat yapılır, ithalat düşer; dolayısı ile Cari açık azalır...
Cari açık azalınca USD a duyulan ihtiyaç azalır, USD a duyulan ihtiyaç azalınca kaç TL olduğu ile ilgilnemeyiz...
USD ile ilgimiz azlınca faizleride TIKIR TIKIR indiririz...
Faiz inince memlekette düzelir, ekonomide...
Yani önce sistemi düzeltmeye
VERGİ ile başlamamız gerekir...
Gerisi
"ELİN PARASI İLE; AĞALIK OLUR.."
sN.mEBES o denli çok çalıştım ki... 21 yıldır kaç çeşitli işlere girdim çıktım... Bir kere siyasi otorite buna karar verecek...
Yani ADALETLİ VERGİ SİSTEMİNİ kuracağım diyecek... Ve geri adım atmayacak...
Eğer ben siyasi olarak ADALETLİ VERGİ SİSTEMİNİ kurarsam kimler rahatsız olur; rahatsız olanlar beni iktidardan indirir mi diye düşünürse bu iş ertelenir ve sonra da unutulur ve sümen altına iteklenir...
Tekrar popülist yaklaşımlara döner "eski tas eski hamam" oluruz...
Bakınız Atatürk 1925 ler de Anadoluda milyonlarca Merinos koyunu olduğunu keşfetti... Bu koyunun yününü eğirmek için ADANA da ilk ÇIR ÇIR fabrikasını kurdurdu...
Adana da kurulan ÇIR ÇIR fabrikası Merinos koyun yünü eğirerek binlerce ÇIR ÇIR fabrikasına geçildi.. Yün ipliği BEZ fabriklarına, (Amerikan BEzi-Aslında Türk), oradan Kumaş fabrikalarına evrilidi..
Olay o denli büyüdü ki; çır çır fab. bez fab. ları kumaş fab. larına finansman ihtyacı doğdu... Bu finansmanı sağlayabilmek için SÜMERBANK kuruldu...
Anadolunun her yeri bu fabrikalar ile yeniden örüldü... TEKSTİL SANAYİ miz dünya liderliğine oturdu...
Ardından ne oldu?
Hayvancılık bitti, ortada merinos koyun moyun kalmadı... Yün olmayınca Çır Çır fabrikalarını kapattık... Sonra BEz fab.ları sonra Kumaş fab.ları battı.. SÜMERBANK ortada kaldı.. 1990 larda mevduat bankacılığına döndü beceremedi sonra battı....
TEKSTİL bitti...
şimdi bu ülke nasıl adam olur....?
Çimento sanayimiz ise çok daha vahim onuda daha geniş bir zamanda yazarım...
ÇİTOSAN LAFARGE olayı... Bilen bilir... 1990 lar sonu...
Anadolu daki tüm sümerbank (mensucat) fabrikalar i kapatıldı yerleri satıldı alanlar daha yükseğe sattılar ve bunların yerine maalesef avm denilen çirkin yapılar yapıldı hicbir üretim yok. Bu avm lerin tamamını yine ODTÜ mezunu yaptı. Dualarla açıldı şimdi içinde vatandaş geziyor . Üretim sıfır.
Sn.Mebes ODTÜ teknik bir fakültedir... Siyasi Ne işi verirse o da o işi yapar... Yani; ODTÜ yada bir başkası çok iyi üniversite bitirdi yada çok iyi teknolojiye sahip diye kendi kendine karar alamaz... Kararı siyasi alır, geriye kalanlar uygular...
Yanlış, yada doğru.. Bu beni aşar..
O sebeble ODTÜ mezunu yada bir başka üniversite mezunu olsun Türkiye baştan sona AVM ler ile örülecek denildi mi? Örülür...
Bunun sonuçları ile ilgilenilmez, siyasilerin görevidir...
Ancak; elbette AVM ler yapan birisi olarak fikrimde yok değildir...
AVM bir teşkilattır... Organize suç çetesi gibi...
Hiç dikkat ettiniz mi? 2,000,000 TL niz var gidip bir dükkan almak istiyorsunuz ama hep sokak aralarında yada cadde üzerleinde dükkan var...
Hiç AVM de satılan yada ilan edilen bir dükkan yada gayrimenkul yok....
Yahu bu AVM deki dükkanları kimler alır nasıl alır?
Sahibinden.com da yada hürriyet.emlak ta neden yok?
Neyse...
AVM bir tür CARİ açığı artırma, ithalatı patlatma merkezleridir... Lakin insanlar uyuşmuş gibi giderler iyi kötü herkes bütçesine göre ama 50 TL ama 500 TL parasını oraya bırakır ve gelir...
Mecburdur...
Neden?
Çünkü şehirlerimiz o denli kalabalık ve şehir plancılığından uzaktır ki; çocukların oynayabilecekleri devasa parklar, büyüklerin spor yapabilecekleri geniş yeşil alanlar ASLA yapılmaz.. Yoktur.. Çünkü tıkış tıkış yaşarız...
Hal bu olunca sıkışık yerlerde alan pahalı olunca vatandaş için sosyalleşme oldukça pahalıya denk gelir...
Oysa; AM ler de vatandaş yaşlı emekli bir tür sosyalleşir...
Hemde herkes bütçesine göre dedim ya isteyene bir top dondurma; isteyene kebab baklava börek...
Kısaca herkes kendi bütçesince AVM ler de CARİ açığın büyümesi amacı ile katkıda bulunur...
Buradan bazı ekonomik saçmalıklarımıza bir de saçma sapan Şehir Plansızlığımızı da eklememiz gereği ortaya çıktı..
3,85-3,86-3,87 ...
Realize pozisyonunuzda bir değişiklik varmı Sn.Selka ?
odtülü ne ya
.....
Kardeş sen mal mısın? yani ticarete konu musun? Alınır satılır mısın? kel misin fodul musun? avm bildiğin rant ekonomisinin 4.0 ıdır. Troll isen sorun yok gerçeksen üreme sakın.
ironi = inori
Türkiye için odtülü beyin hamalıdır.
Çalışan demek para karşılığı saatini satan adam demektir.
Bizde mühendis okumuş usta başı oluyor %80 oranda. Veya satışçı.
Adam boğaziçi bitirmiş yazılım satıyor. Israfa bakar mısınız... başka türlü para kazanamıyor adam ne yapsın...
Odtü lü bir mühendis olarak bunları yazmak çok acı ama gerçeği de söylemek gerek.
Sn.Dahafazlaolmaz neye bu denli kızdınız?
Bana kızmış olamazsınız çünkü bu konuda (AVM) sizinle aynı şeyi düşünüyorum.
Yoksa; Sn. Mebes 'in sorusuna mi? Kızabilirsiniz ama yazınızın başına yazdığınız hakaret inanın yakışmamış..
Sizi diğer forumlardan tanıyorum ve mantıklı olduğunuzu başka yorumlarınızdan çok iyi biliyorum....
Tam olarak ne demek istediniz açar mısınız, anlayamadım. Ben de odtü mühendislik mezunuyum (17 yıl önce), üzerime alınacağım birşey varsa alınacağım. Odtü iyi öğrenci alır, iyi eğitir. Devlet üniversitesidir, siyasi bir amacı işlevi yoktur, yasa koyucu veya uygulayıcı değildir. Bunları kabul edelim başta, sonra eleştiriniz neyse yazın da bilelim.
Bugün Bloomberght de Türkiye Ekonomi Zirvesini izledim. Sermayadarları izledim. Hallerinden oldukça memnunlar.. Yapılamayanı yaparız, imkansız işler zaman alır dediler....
İnanın gurur duydum.. Bir Türk evladı olarak.. Göğsüm kabardı.. Köprüler, yollar, tüneller... Devlet yapsa 30 yılda yapardı, biz 3 yılda yaptık tamamladık ekonomiye kattık dediler...
Dünyada eşi benzeri yok dediler. Enerjiden, inşaata.. İnşaattan ulaştırmaya dünyadaki 10 mega projenin 6 sını biz Türkiye'de yaptık dediler...
Ortalama bir zekaya sahip bir insanın itiraz edemeyeceği bir durum bu. İtiraz edeni afaroz ederler, önünden tutup tavana asarlar..
İşte tamda Türkiye'de ki temel sıkıntı bu'dur...
Konuşmacılar 10 yıl önce adını dahi duymamış olduğumuz İbrahim Çeçen, Nihat Özdemir ve diğerleri...
Sizler açısından sorun filan yoktur. Sizin için Türkiye gibi ülkeler cennettir.. 12 milyar TL koyar arkasından 25 milyar TL yi alırsınız..
25 koyar 3 yıl sonra 35 milyar TL alırsınız... Bir mega proje sonrasında 35 koyar 55 milyar TL alırsınız...
Sizin için hava hoş ve güzeldir, sorunda yoktur..
Sonra muhalifler itiraz ediyor diye bas bas bağırıyorsunuz...
Biz itiraz etmiyoruz ki... Böyle mega projelere itiraz edebilmek için insanın alık olması gerekir...
İtiraz konusu; bu işlerin FİNANSMANI sağlamak için HALK ı vergi yüküne boğmaktır.. MTV, ÖTV, KDV ye %40 zam yapmaktır... Gazoza dahi ÖTV koymaktır.. Gelir vergisi dilimlerini Halka geçirecek şekilde düzenlemektir.. Benzine, mazota her ay 10 kuruş zam yapılmasıdır...
Bakınız bu mega projeler bu sermayedarlar şöyle yaptırılır...
Siz 10 milyar TL ye Boğaz köprüsünü yapın 15 yıl işletin sonra devredin.. Artık karıda senin, zararıda...
Ama öyle olmuyor...
İbrahim Çeçen'e garanti veriliyor... 15 milyar TL ye Havalimanını yap işlet eğer zarar edersen ben zararını veririm diyor devlet...
Sonra devletin ödediği zarar milletten çıkıyor...
İşi şöyle izah edeyim..
1,000,000 TL ye ben dükkan açayım... 3 yıl sonra devlet 3,000,000 TL kar alıcan desin alamazsan ben zararını veririm desin...
Vallahi; İbrahim Çeçen olmaya gerek yoktur...
Ben Ortalama zeka ile BENDE VARIM....
%100 GARANTİLİ KAR İLE
GURUR DUY TÜRKİYE....
Insaatlara bakarsan hep ortaklardan biri japon yada alman yada isvec falan
neden?
Cunku bu projelere finansmani TR icinden saglayamiyorlar yurtdisindan kim finansman bulabilirse onu ortak olarak ise aliyorlar
ayrica
teknolojide onlardan cunku TR de boyle bir insaat teknolojisi yok.
ee bizimkiler ne yapiyor?
Elmas'ın bahsettiği, kentsel dönüşüme girecek 7,5 milyon konut hakkında değerlendirmelerde bulunan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, yılda 100 bin konut yapılmaya devam edilirse dönüşümün 80 yılda biteceğini ancak depremin 80 yıl beklemeyeceğini söyledi. Durbakayım, kentsel dönüşümün 10 ila 20 yılda bitmesinin tahmin edildiğini söyledi.
Gayrimenkul sektörünün kendini disipline etmesi gerektiğini söyleyen Durbakayım Bugün Avrupada 7 bin, ülkemizde 250 bin müteahhit varsa bunda bir yanlışlık var. Ya bizim ya Avrupalıların müteahhit tarifi yanlış. Hükümetin burada belirleyici olup, yukarıdan aşağıya genişleyen bir piramit şekline sokması lazım diye konuştu.
http://www.businessht.com.tr/piyasal...nde-zirve-gunu
Selamlar, forumda cokca okuyan azca yazan bir ekonomi cahili olarak forumun bence en şık bir kac topiginden birinde haddim olmayarak bir soru sormak istiyorum.
Sn selka hocam;
Dolar 4 tl lere dogru ilerlerse portfoyumu oldugu gibi tl ye dondururum dediniz. Ben bu hareketi yaparkenki dusuncenizi merak ediyorum. Malum reza arkadasimizin amerikada ötme durumu mevcut, kendisinin bunu yapmasi durumunda bankalarin alacagi cezalari da ongorerek bir ekonomik yikimin kapida oldugunu dusunmuyor musunuz? Ben sahsen bu ortamda dolardan cikmaya korkuyorum.
Kat Mülkiyeti Kanunu nu en kısa zamanda adam gibi düzeltmezlerse konut sektörü patlamaya devam eder! Patlasın da düzeltsinler. Patlamadan düzeltmezler!
Konut satışları Ekim'de %5.7 düştü
http://www.bloomberght.com/haberler/...im-de-57-dustu
Israrla bu ucube yasaya dikkat çekmeye çalıştığınızı biliyorum. Bence değişmez, değiştirmezler. Bilerek ve isteyerek muallak maddeleri koydular. vatandaşın lehine olur mu ? Sorun çıkmazsa mahkemelere iş çıkmaz. O kadar avukat iş bulamaz, yönetim şirketleri olmaz vb. İşsizliğe sebep olur. Vatandaşın anlayacağı sade şekilde hiçbir kanun olmaz.
Ayrıca biz de de suç var. Patatesi, soğanı seçerek alırız ama tüm birikimimizi vererek aldığımız konutun nasıl yapıldığını, ederini araştırmayız. Çok pahalı olunca çok ayrıcalıklı olduğumuzu sanırız. Gösteriş önemli ya. Herkes hak ettiği şekilde yönetilir. Çabalarınızı destekliyorum. saygılar.
Bu ucube mevcut Kat Mülkiyeti Kanunu yüzünden Türkiye'den Emlak satın almayan bir sürü zengin varlıklı insan biliyorum.
Yasayı görüp yabancı avukatına inceleten Türkiye'de konuttan tiksiniyor. Çok açık kapı var Kat Mülkiyeti Kanununda. İşimiz gücümüz yok bir de paramızla rezil mi olalım konut alarak diyorlar!
Ben kendim de asla ve asla Kat Mülkiyeti Kanunu bu kadar yetersiz iken Türkiye'den yatırım için herhangi bir gayrımenkul almam. Alan salaktır! Belasını arıyordur! Parası ile rezil olma hevesindedir. Oturmak için alanlara hiç bir lafım yok, çünkü zorunlular bir nevi. Fakat yatırım için asla gayrımenkul almam, KMK bu halde iken.
Sn. Selka hocam AVM lerden bahsederken sizin söylediğiniz ifadelerin tamamına katıldım. Ve yazıda hicbir hakeret olmaksızın AVM lerin Türkiye ve dünyada birçoğunun sahibi ve dünyada sayılı zenginin ODTÜ Lü olduğunu belirterek latife yaptım. Bunun bile eleştirilmesi ve hakeret edilecek boyuta getirilmesi çok iğrenç. ODTÜ Turkiyedeki en iyi üniversite (ler ) dır. Bu latifeye bile tahammülü olmamak ve hakeret etmek iğrençlik ötesi.
[QUOTE=SN.Dahafazla olmaz ve SN.Mebes[/QUOTE]
Forumun sahibi asla ben değilim... Buraya yazı yazıp katkı yapan herkes dir... Hakaret ve küfür, kötü söz olmadığı sürece isterse USD 10 TL olucak diye yazın; isterseniz 1 TL...
Ama sadece fikirlerinizi yazın ve geçin... Karşı taraf sizinle aynı fikirde değil diye aşağılamayın. Sadece katılmıyorum demeniz yeterlidir... Fikirlerinize siz değil okuyanlar karar versin...
Unutmayalım ki; herkes bizimle aynı akılda yada fikirde olmak zorunda da değidlir...
Sn.Dahafazlaolmaz ve SN.Mebes foruma her tür yorumunuzu bekliyorum... Küsmeyiniz...
Umarım yeterli olmuş ve konu kapanmıştır...
Bol kazançlar...