Originally Posted by
selka
Sn.Grafik hükümet yetkilileri sürekli muhalefeti FETÖ ile mücadele ederken samimi olmamak ile suçluyor...
Oysa;
Önce bir vatandaş olarak mevcut hükümetin FETÖ ile mücadelede samimi olup, vatandaşı inandırması gerektiğini düşünüyorum..
Samimi olmak için de;
Fetö'nün Çorbacı, Çaycı, Çikolatacı, Mobilyacı, Bisküvitçi, bekçi, güvenlikçi ayağından ziyade....
Siyasi ayağının da; açığa çıkarılması gerekmektedir...
Aksi durum her zaman sulandırılmaya müsaittir...
İster üniversite ister se başka bir ayağı olsun....
siyasi ayağı hep bir yerlere atıyorlar kendilerince, bülent arınç millet vekili adayı yapılmadı. malum kesim tarafından baş fetöcü olarak lanse edildi. sonra geçenlerde melih gökçek belediye başkanlığından alındı bülent arınç tayyiple yan yana açılışlara katıldı bülent arınç fetöcülükten çıkarıldı şimdi melih gökçek fetöcü oldu. yaa herşeyi geçtim akp nin boğazına kadar fetöye battığı apaçık ortada malum partide görev almak için hemen hepsi malum şahsın yanına gittikten sonra anca mv veya bir yerelere gelebildi. şimdi çıkıp (gerçi 17 aralıktan beri söylüyor malum kişilerde neyse) cehape fetöcü, meral akşener fetöcü, şehit haberi geliyor hooop cehape kandille anlaşmalı, meral akşener fetöcü. neyse dahada birşey demeyeceğim. dolar artınca cehape/meral akşener benjamin franklinci der geçeriz nolcak.

Originally Posted by
mebes
Sn. Selka hocam inanın tasarrufa öncelikle devletin başlaması lazim. Bazı resmi dairelerde memurlar okadar cok ve kalorifer yanarken bazı bayan memurların masasında elektrikli ısıtıcı çalışıyor. Sular sürekli akıyor. Kaymakamlık valilik ve belediyelere gidin memurların büyük çoğunluğu ne iş yapıyor bilinmiyor. Çalışanlarda çoğunlukla taşeron firma çalışanları. Bu açığı nasıl ödeye cegiz ben çok karamsarim. Betoncularin lüks yaşamı gerçekten çok kötü. Fakat acilen cari açık için enerji tasarrufuna başlamalıyız bu forumlardan sivil dayanışma sağlamalıyız. Güzel ülkemiz için acilen tehditleri almalıyız....
SM-A720F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın mebes
tasarruf olayında yıllardır söylüyorum malesef kimseye dinletemedim, inatla da dinlenmiyor. gerçi hoş anlattığım kişiler dinlese ne olcak dinlemese ne olcak. ama sağlam bir kamuoyu oluşturulması lazım artık. (gerçi sayıştay 2 sene rapor açıklamadı onda bile kimse birşey demedi.) kılıçdaroğlu 2014 ve 2015 ti yanılmıyorsam üzerinde çok durdu çoğu konuşmasını dinledim ama malum medyada malesef tek bir laf dahi edilmedi. o millet vekillerini geçtim herkesin hakkı var. sizde bende vergi veriyoruz. malesef sigara içiyorum ve hergün o verdiğim vergiye yanıyorum artık sağlığı geçtim elektrik, su, gıda falan hepsini ggeçtim sigara ve benzinden eşşek yüküyle vergi veriyorum her kuruşun hakkını istemek en tabii hakkım. ama yok gösterilmiyor. konu ile alakalı 6-7 sayfa önce bir yazı yazmıştım onu alıntılamak isterim tekrar

Originally Posted by
joeyramone
......
1 - ) 2014 ten bir haber (850 bin tl kira - 520 bin tl temizlik)
http://www.hurriyet.com.tr/kirasi-85...in-tl-29352309
daha yeni tarihli haberler çıkmıştı ancak bulamadım. detaylıcada yazmak istemiyorum. araştıran zaten bulacaktır.
2 - ) depremzedelere yardım için başlayan ÖTV nin şuanki kullanımı buyrun düzce belediye başkanının aracı
http://www.hurriyet.com.tr/duzce-bel...cekti-40093794
hayır bir de adamlar o kadar alışmılar ki
arabayı alıp selfi çekmeler,
şeker fabrikaları gözbebeğim ama hepsini özelleştiricezler. malesef hazıra dağ dayanmaz.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri