Originally Posted by
selka
Sn.Grafik hükümet yetkilileri sürekli muhalefeti FETÖ ile mücadele ederken samimi olmamak ile suçluyor...
Oysa;
Önce bir vatandaþ olarak mevcut hükümetin FETÖ ile mücadelede samimi olup, vatandaþý inandýrmasý gerektiðini düþünüyorum..
Samimi olmak için de;
Fetö'nün Çorbacý, Çaycý, Çikolatacý, Mobilyacý, Bisküvitçi, bekçi, güvenlikçi ayaðýndan ziyade....
Siyasi ayaðýnýn da; açýða çýkarýlmasý gerekmektedir...
Aksi durum her zaman sulandýrýlmaya müsaittir...
Ýster üniversite ister se baþka bir ayaðý olsun....
siyasi ayaðý hep bir yerlere atýyorlar kendilerince, bülent arýnç millet vekili adayý yapýlmadý. malum kesim tarafýndan baþ fetöcü olarak lanse edildi. sonra geçenlerde melih gökçek belediye baþkanlýðýndan alýndý bülent arýnç tayyiple yan yana açýlýþlara katýldý bülent arýnç fetöcülükten çýkarýldý þimdi melih gökçek fetöcü oldu. yaa herþeyi geçtim akp nin boðazýna kadar fetöye battýðý apaçýk ortada malum partide görev almak için hemen hepsi malum þahsýn yanýna gittikten sonra anca mv veya bir yerelere gelebildi. þimdi çýkýp (gerçi 17 aralýktan beri söylüyor malum kiþilerde neyse) cehape fetöcü, meral akþener fetöcü, þehit haberi geliyor hooop cehape kandille anlaþmalý, meral akþener fetöcü. neyse dahada birþey demeyeceðim. dolar artýnca cehape/meral akþener benjamin franklinci der geçeriz nolcak.

Originally Posted by
mebes
Sn. Selka hocam inanýn tasarrufa öncelikle devletin baþlamasý lazim. Bazý resmi dairelerde memurlar okadar cok ve kalorifer yanarken bazý bayan memurlarýn masasýnda elektrikli ýsýtýcý çalýþýyor. Sular sürekli akýyor. Kaymakamlýk valilik ve belediyelere gidin memurlarýn büyük çoðunluðu ne iþ yapýyor bilinmiyor. Çalýþanlarda çoðunlukla taþeron firma çalýþanlarý. Bu açýðý nasýl ödeye cegiz ben çok karamsarim. Betoncularin lüks yaþamý gerçekten çok kötü. Fakat acilen cari açýk için enerji tasarrufuna baþlamalýyýz bu forumlardan sivil dayanýþma saðlamalýyýz. Güzel ülkemiz için acilen tehditleri almalýyýz....
SM-A720F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn mebes
tasarruf olayýnda yýllardýr söylüyorum malesef kimseye dinletemedim, inatla da dinlenmiyor. gerçi hoþ anlattýðým kiþiler dinlese ne olcak dinlemese ne olcak. ama saðlam bir kamuoyu oluþturulmasý lazým artýk. (gerçi sayýþtay 2 sene rapor açýklamadý onda bile kimse birþey demedi.) kýlýçdaroðlu 2014 ve 2015 ti yanýlmýyorsam üzerinde çok durdu çoðu konuþmasýný dinledim ama malum medyada malesef tek bir laf dahi edilmedi. o millet vekillerini geçtim herkesin hakký var. sizde bende vergi veriyoruz. malesef sigara içiyorum ve hergün o verdiðim vergiye yanýyorum artýk saðlýðý geçtim elektrik, su, gýda falan hepsini ggeçtim sigara ve benzinden eþþek yüküyle vergi veriyorum her kuruþun hakkýný istemek en tabii hakkým. ama yok gösterilmiyor. konu ile alakalý 6-7 sayfa önce bir yazý yazmýþtým onu alýntýlamak isterim tekrar

Originally Posted by
joeyramone
......
1 - ) 2014 ten bir haber (850 bin tl kira - 520 bin tl temizlik)
http://www.hurriyet.com.tr/kirasi-85...in-tl-29352309
daha yeni tarihli haberler çýkmýþtý ancak bulamadým. detaylýcada yazmak istemiyorum. araþtýran zaten bulacaktýr.
2 - ) depremzedelere yardým için baþlayan ÖTV nin þuanki kullanýmý buyrun düzce belediye baþkanýnýn aracý
http://www.hurriyet.com.tr/duzce-bel...cekti-40093794
hayýr bir de adamlar o kadar alýþmýlar ki
arabayý alýp selfi çekmeler,
þeker fabrikalarý gözbebeðim ama hepsini özelleþtiricezler. malesef hazýra dað dayanmaz.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri