ben bu sayfaya daha birşey yazmıyorum
açıkçı kafkasla foruma devam ediniz...
Printable View
ben bu sayfaya daha birşey yazmıyorum
açıkçı kafkasla foruma devam ediniz...
http://fs5.directupload.net/images/170407/dcoxvpid.jpg
son bir ayda alanlar.
Hocam millete vebal alma diyorsun kendin hissede çakılıp kalmışsın her istediğini yazıyorsun. Ne tepkisi gelecek. Bu gün zaten cuma. Adamlar her fiyattan veriyorlar diyorum anlamıyormusun. Bu fiyatlarında altına gelirse sen vebal almayacakmısın şimdi? Yapmayın etmeyin. Spek ne derse o olur.
Hem oyuncusun hem iftiracısın. Her dilediğini yaz sen vebali senin boynuna. Dilersen tepki gelecekde dilersen 1 tl üzerine atacak de ne dersen de. Yaptığın yorumlar sadece hayal ürünü ve hiç bir dayanağı yok. İnsanları yanıltmaktan başka işe yaramaz. Umarım senin sözüne kanıp kimse hisse almıyordur. Alan olursada zaten onada acımam. Kendi düşen ağlamaz...
Kağıdın dibi neresi olacak belli bile değil. 1,58 den 0,87 görmüş. Gördüğü en düşük fiyatın üzerinde ne bir direnç ne bir ortalamayı devirip tutunmamış sen kalkmış tepki gelecek diyorsun. Önce dip yapsın sonra önündeki en az bir ortalamayı yada direnci devirsin ki bizde olumlu bir şeyler yazabilelim. Var yok sallıyorsun. Sorsan benim düşüncem deyip geçiştiriyorsun. Burası bilgi formu yaz boz tahtası değil. Çok afedersiniz ama ( Milleti inek gibi sağmış insanlar mı senin hayallerini gerçekleştirecek.) Biraz insanda düşünme olur , edep olur , vicdan olur yahu....
Sanki çok faydalı bilgiler paylaşmış insanları aydınlatmışta ben yazmıyorum diyor bide. Yetmezmiş gibi tanımadığı kişilere iftira atmaktanda çekinmiyor. Senin kime yada kimlere hizmet ettiğin şu yazdıklarından belli. Utanmalısın şu yaptıklarından. Sıkılmalısın eğer birazcık vicdanın varsa keşke yazmasaydım demelisin...
1 haftada %18 zarar ombudsman çocuğu speks... 1 yıl artık beklrrik ç için. ... ytd
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seninle tartışmayacağım fakat kendi emellerin için başkalarına iftira atma. Kendinle çelişiyorsun bilmem farkındamısın... Millete vebalden bahsedip insanlara çamur at izi kalsın mantığı sana hiç bir şey kazandırmaz aksine yok olup gidersin her iki cihanda da...
ağalarım. bu hisse kumar hissesidir. 90 kr al 3 tl olur. 3 tl al 10 kr olur kendi düşen ağlamaz derler. kötülemek amaçlı övmek amaçlı değil. teknik meknik yok abilerim. yarın tavan tavan olur taban tabanda... sizde boşuna burda yazmayın varsa 1 milyonunuz yatırıyorum abicim size feda olsun deyin yatırın tavan tavan çektirin... boş sohbet etmeyin
960 direncini kıramayan EUYO 870 detseğinden geri gelirse 870-840-770-740 ı deneyecektir.
960 ı kıramazsa Yukarı denemeler tepki sayılır.
870 onemli. Donemzse işimiz zor.
Mantıklı düşünürsek Etyatla mukayese edersek, daha gideri var gibi.
Yine mantıken konuşursak, bu adam bedelliye gidecekse 1 TL nin üzerine atması lazım gelmezmi?
Yok eğer bedelliye gitmeyecekse bu hisseye ilk iki seans olumlu yansımazmı?
Eğer Galip se kağıdı yapan, vazgeçerse ne olur?
Velhasıl kelam, bu kağıtta daha çok numara dönecek. OLan KY ye olacak.
Kahrolsun numara çeken Spekler ve ona destek olan işbirlikçileri..Haram zıkkım olsun. Burunlarından gelsin.
Bilen birileri Cevap yazabilirse sevinirim, bugün şirket alım yapmışmı (yapmışsa kaç lot).
Ek 2171
Bugün alan satanlar
Ek 2172
Haftalık alan satanlar
Bedellisi olmasa mal dağıtılmış iş bitmiş derim.
Sirket bedelli karari aldığını duyurdu fakat spk ya başvurdu mu ? Henüz açıklama yapmadı. Vazgeçtim de diyebilir bunlara hiç güven olmaz. Bu hisselerden kazanmanın 3 yolu vardır. (Tecrübe ile sabit)...
1-spek yada patron olmak
2- şanslı olmak
3- hiç bulasmamaktir..
Yatırım tavsiyesi değildir ...
3. Seçenek müthiş . Onur yapmak lazım 😊
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mardinli millete iyi gecirmiş geçmiş olsun 060 lar hazır olun bende dahil
Bence bu kadar kötümser düşünmeyin, Hisse 0.87 den döndü ve 0.97 test etti. kapanış 0.90, A1 kapital'den yapılan satışlar hisseyi darma duman etti. Hisse biraz yatışsın bakalım, maliyetler yüksekte kaldı, yeni oyuncular sahneye çıkacaktır illaki.
Cuma işlemleri kötü değil ama. panik küçük yatırımcı satışları gibi geldi bana. Ziraat toplamış sanki.
Bu hissede daha oyun bitmedi diye düşünüyorum. İnişler çıkışlar olacaktır. 4-5 milyon lot dağıtıldı orası doğru, maliyetler 1- 1.20 arasında kaldı çoğunlukla. Hisse yatışsın bir bakalım, neler olacak?
Bencede tepki gelcek
Hisse 1 ay önceki seviyelerine gelmiş durumda. Hissenin Mart ayı içinde zirve yaptığı iki günde 30 milyon lot işlem gerçekleşmiş, ve sonrasında geri gelmeye başlamıştır. Son olarak ta geçen hafta 4-5-6 Nisan da A1 Capitalin satışlarıyla hisse son 1 ayın dip seviyelerini test etmiştir. Haftanın son seansında toparlanma çabasında gözükse de yatırımcıların panik yaptığını izlemekteyiz. Yeni haftada altta 0.84-85 , yukarıda 50 günlük ortalama olan 0.98 izlenebilir.
Bence bu noktada uzun bir süre yataya bağlayacak acelesi yok mal toplayacak. Referandum öncesi yatırım yapılacak kağıt değil (aslında çöp) ayın 17 sinde diğer hisseler %4-5 giderken euyo yerinde sayacak ve bu hisseye göbek bağı olanlar ne yazık ki yine kazanamayacak. Ytd
tabi tabi...
verdı tepkıyı 40 bın lot 90 dan alıp 97 dn satan ıcın 15 dkkda ıyı para
Gayrimenkul ve yatırım ortaklıkları hisselerinden ve c grubu hisselerinden uzak durun ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8425f99c4e.jpg
Ziraat dipten aldığı malı pazarlamış bugün,daha düşüşün tepkisi gelmedi,yarın-öbür gün belki 1,07 tl dener...
Ben maliyetine gelince hemen çıkacam. Riski seven giderine katlanır. Ytd
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2800 tl karın 280 tl sı spk nın bu hısselerde spk masa görevı ıcra edıyor,,galıp talıp oldu bu hisselere 2 aydır ses yok neden, kumara müsade ediyor,artık kararını ver mustafa satıcam dedı galıp te almaya razı oldu anlaştılar,,spk neden bu kadar zamanı uzatıyorsun,,1,60 dan bu hısseyı alan var mılletın vebalını alıyorlar,spk para kazanıcam dıye halk mağdur oluyor,kücük yatırımcıların cocuklarının rıskıyla oynuyorlar,,onayla veya onaylama bu uzayan süre cok manidar,,,
Abi hissede takas küçüklere dağıtıldığını gösteriyor üzüyor
30 35 bin tl vergi ödüyen biliyorum bu hissede,o adam ne yapsın,
Sn cem sipahi namık kemel her üç kağıtdanda çıktı bundan sonra kim girer girmezmi muamma.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla 31. Katdan gönderildi