Cuma işlemleri kötü değil ama. panik küçük yatırımcı satışları gibi geldi bana. Ziraat toplamış sanki.
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Bu hissede daha oyun bitmedi diye düşünüyorum. İnişler çıkışlar olacaktır. 4-5 milyon lot dağıtıldı orası doğru, maliyetler 1- 1.20 arasında kaldı çoğunlukla. Hisse yatışsın bir bakalım, neler olacak?
Bencede tepki gelcek
Hisse 1 ay önceki seviyelerine gelmiş durumda. Hissenin Mart ayı içinde zirve yaptığı iki günde 30 milyon lot işlem gerçekleşmiş, ve sonrasında geri gelmeye başlamıştır. Son olarak ta geçen hafta 4-5-6 Nisan da A1 Capitalin satışlarıyla hisse son 1 ayın dip seviyelerini test etmiştir. Haftanın son seansında toparlanma çabasında gözükse de yatırımcıların panik yaptığını izlemekteyiz. Yeni haftada altta 0.84-85 , yukarıda 50 günlük ortalama olan 0.98 izlenebilir.
Bence bu noktada uzun bir süre yataya bağlayacak acelesi yok mal toplayacak. Referandum öncesi yatırım yapılacak kağıt değil (aslında çöp) ayın 17 sinde diğer hisseler %4-5 giderken euyo yerinde sayacak ve bu hisseye göbek bağı olanlar ne yazık ki yine kazanamayacak. Ytd
tabi tabi...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
verdı tepkıyı 40 bın lot 90 dan alıp 97 dn satan ıcın 15 dkkda ıyı para
Yer İmleri