Sayfa 37/185 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1480 madde; 289 - 296 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1. Kağıdın dibi neresi olacak belli bile değil. 1,58 den 0,87 görmüş. Gördüğü en düşük fiyatın üzerinde ne bir direnç ne bir ortalamayı devirip tutunmamış sen kalkmış tepki gelecek diyorsun. Önce dip yapsın sonra önündeki en az bir ortalamayı yada direnci devirsin ki bizde olumlu bir şeyler yazabilelim. Var yok sallıyorsun. Sorsan benim düşüncem deyip geçiştiriyorsun. Burası bilgi formu yaz boz tahtası değil. Çok afedersiniz ama ( Milleti inek gibi sağmış insanlar mı senin hayallerini gerçekleştirecek.) Biraz insanda düşünme olur , edep olur , vicdan olur yahu....

2. Sanki çok faydalı bilgiler paylaşmış insanları aydınlatmışta ben yazmıyorum diyor bide. Yetmezmiş gibi tanımadığı kişilere iftira atmaktanda çekinmiyor. Senin kime yada kimlere hizmet ettiğin şu yazdıklarından belli. Utanmalısın şu yaptıklarından. Sıkılmalısın eğer birazcık vicdanın varsa keşke yazmasaydım demelisin...

3. 1 haftada %18 zarar ombudsman çocuğu speks... 1 yıl artık beklrrik ç için. ... ytd

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkas026 Yazıyı Oku
    Sanki çok faydalı bilgiler paylaşmış insanları aydınlatmışta ben yazmıyorum diyor bide. Yetmezmiş gibi tanımadığı kişilere iftira atmaktanda çekinmiyor. Senin kime yada kimlere hizmet ettiğin şu yazdıklarından belli. Utanmalısın şu yaptıklarından. Sıkılmalısın eğer birazcık vicdanın varsa keşke yazmasaydım demelisin...
    Ayıp ediyorsun,uzatma artık...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Ayıp ediyorsun,uzatma artık...
    Seninle tartışmayacağım fakat kendi emellerin için başkalarına iftira atma. Kendinle çelişiyorsun bilmem farkındamısın... Millete vebalden bahsedip insanlara çamur at izi kalsın mantığı sana hiç bir şey kazandırmaz aksine yok olup gidersin her iki cihanda da...

6. ağalarım. bu hisse kumar hissesidir. 90 kr al 3 tl olur. 3 tl al 10 kr olur kendi düşen ağlamaz derler. kötülemek amaçlı övmek amaçlı değil. teknik meknik yok abilerim. yarın tavan tavan olur taban tabanda... sizde boşuna burda yazmayın varsa 1 milyonunuz yatırıyorum abicim size feda olsun deyin yatırın tavan tavan çektirin... boş sohbet etmeyin

7.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    870-960 destek ve dirençeler. Yukarı kırarsa 1120 diğer direnç.
    Fakat dediğim gibi bu beklentiyi satış olarak kullanabilir.
    870 de KAP a haber düşmesi manidardır (ne gıcık bir sözcük manidar ama dağırcığım bu kadar).
    Umarım bugün faydalı olabilmişimdir birilerine.
    960 direncini kıramayan EUYO 870 detseğinden geri gelirse 870-840-770-740 ı deneyecektir.
    960 ı kıramazsa Yukarı denemeler tepki sayılır.
    870 onemli. Donemzse işimiz zor.
    Mantıklı düşünürsek Etyatla mukayese edersek, daha gideri var gibi.
    Yine mantıken konuşursak, bu adam bedelliye gidecekse 1 TL nin üzerine atması lazım gelmezmi?
    Yok eğer bedelliye gitmeyecekse bu hisseye ilk iki seans olumlu yansımazmı?
    Eğer Galip se kağıdı yapan, vazgeçerse ne olur?
    Velhasıl kelam, bu kağıtta daha çok numara dönecek. OLan KY ye olacak.
    Kahrolsun numara çeken Spekler ve ona destek olan işbirlikçileri..Haram zıkkım olsun. Burunlarından gelsin.

8. Bilen birileri Cevap yazabilirse sevinirim, bugün şirket alım yapmışmı (yapmışsa kaç lot).

Sayfa 37/185 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •