Sn rxpu sizinki 21 olarak güncellenecek ilk 90 gün için
Printable View
Ben de eskiden eski oranı devam ettirebileceklerini duymuştum. Emre1976 siz de böyle bir güncelleme olmuş muydu?. Sistemi değiştirmiş olabilirler mi?. Twitter'dan sordum cevap gelmedi. İlla ki bankayı arayacağız.
Ekleme: Bankayı aradım ilk 90 gün için faiz değişikliklerini yansıtacaklarını söylediler: günlük faiz bugünden itibaren %21 olarak uygulanacakmış. (3000TL boşta kalıyor)
Viop aracı kurum gecelik nema %17.72 Net
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ppf ler mevcut perfonmasıyla mevduatın önünde.Ayrıca vade olayı olmadığı için acil ihtiyaç yada yatırım değişikliğinde nemadan yana kayıp yok.Mevduattan 2-0 önde diyebiliriz
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de brüt %20.77 ile günlükteyim, mevduat bağlamadım. Belirli bir oranda oranları kontrol etmek için ppf'ye geçtim (%10)
Garanti bankasının ppf oranı son hafta %20.50 civarına düştü. Eğer orası tekrar %22 ve üzerine istikrarlı bir şekilde atarsa ppf'lerdeki oranı kademeli olarak arttıracağım.
8 Nisan sonrasında Albayrak ve Merkez bankası ppk kararına göre karar vereceğim. Mevduatta bir düzelme olmazsa komple ppf'ye geçeceğim. Komple ppf'ye geçmek için ppflerdeki istikrarsızlığın geçmesini bekliyorum.
En derin garanti bankasındaki pay vadelide işlem sadece 50 milyon tl
Tabi bunun kazançında stopaj hiç olmadığını dikkat çekmek isterim .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti bankası bono için bugün %21.50 (69gün) dedi, mevduat karşılığı %22.76 oluyormuş.
Bono oranı %23'tü ne oldu dedim. O dünkü orandı. O bono bitti dedi. Yersen.
Burda vardır:http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=27020&page=2
İlgili tarihteki postlara bakabilirsiniz
Odeabank mevduat eski müşteri yeni para %21.75.
Odeabank bono 68 gün %23.93 (mevduat karşılığı oran)
Bilen biri var mı hesap doğru mu acaba .Alıntı:
Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI
Birde getiriden stopaj olmadığı için oran daha da yüksek oluyordu sanırım .
Konu hakkında bilgim pek Yok .
Sadece teminat 90 tl ve 100 pay şeklinde oluyor .
Nuri Sergen geçen gün yazmıştı şimdi silmiş sanırım bulamadım net hesaplamasını
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ppf ler son bir haftadır toparladı en kötü hali mevduata 2-3 puan fark atıyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbankta faizlerde değişiklik yok bende ppf fonlarına geçeceğim galiba mecburen !! fonlama faizi 25.50 olmuş hala mevduat faizi 20 veriliyor olacak iş değil
Bugun garanti taban mevduatlara (100-200 bin puan arası) 50 baz puan arttırım getirdi, pazarteside 500 bin ve uzerine 75-100 baz puan arası artış bekleniyor, tahmin ddiyorumki haftalık veya 2 haftada bir 50 şer baz puan arttırım gelecek
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burgan Dijitalde 20.5 den 21'e yükseltmiş.
Yok kesmiyorlar .Çok detaylı incelemiyorum gerçi extreleri ama görmedim .
Yanlız viop,fx ,hissede yapacaksanız oranlar için pazarlık yapın derim.İşyatırımın bu tür komisyonları diğer aracı kurumlardan pahalıdır biraz o açıdan pazarlık yapmakda fayda var.
Yatırım danışmanlığı için tüm aracı kurumlar yüzde olarak komisyon alırlar ancak sizin hesap veya fon yönetimi için değildir sanırım açtığınız hesap.Normal fon ,mevduat vs içinse onuda almazlar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
REPO
Son (%) Fark %
REPO (GECELİK) 26,25
REPO HAFTALIK 26,27
REPO AYLIK 26,27
Bu oranları bloomberg'den aldım repo oranları vakıfbank halkbank vs sordum adamlar repoya %20 civarı oran veriyor mevduat la kafa kafaya neredeyse başka bi alternatif varmı şuan İşbank tahvil ve bonoları cazip görünuyor https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...-bonolari.aspx
Borsa bugün saat 16.30'dan sonra patlama yaptı.Dolar 5,55'i gördü.
1,5 saatte acayip şeyler oldu.
Sebep neydi.
1- Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin kredi notunun mevcut durumda düşürülme riski olmadığını ancak Türk lirasındaki daha fazla düşüşün Türk şirketleri ve bankaları için "çok, çok kötü haber" olacağını belirtti.
2- Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası(EBRD), ve Dünya Bankası Grubu kuruluşu IFC (Uluslararası Finans Kurumu)'nun Türk bankaların tahsili geçmiş alacak portföylerine yatırım düşündükleri belirtildi.
4.4.2019 tcmb fonlama verileri:
Tcmb'nin kapattığı likidite açığı: 74 milyar TL, faizi %25.50
Tüm fonlama üst banttan ve günlük vade ile gerçekleşti.
1 haftalık repo ile fonlama yapılamdı.