Sayfa 39/992 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Odeabank mevduat eski müşteri yeni para %21.75.

Odeabank bono 68 gün %23.93 (mevduat karşılığı oran)
    Uzun zamandır mevduata 21'li oranlar yoktu. Galiba baskıyı kaldırıyorlar yavaş yavaş...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Akbankta faizlerde değişiklik yok bende ppf fonlarına geçeceğim galiba mecburen !! fonlama faizi 25.50 olmuş hala mevduat faizi 20 veriliyor olacak iş değil

Bugun garanti taban mevduatlara (100-200 bin puan arası) 50 baz puan arttırım getirdi, pazarteside 500 bin ve uzerine 75-100 baz puan arası artış bekleniyor, tahmin ddiyorumki haftalık veya 2 haftada bir 50 şer baz puan arttırım gelecek

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Burgan Dijitalde 20.5 den 21'e yükseltmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En derin garanti bankasındaki pay vadelide işlem sadece 50 milyon tl

Tabi bunun kazançında stopaj hiç olmadığını dikkat çekmek isterim .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    günlük 50M ise işimize yarar fakat işlemi bilen pratikte nasıl piyasayı kollayıp yapabileceğimizi örnek ile anlatabilecek birisini bulmalıyız.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sayin omega bende repo icin is yatirimdan hesap actirdim.tonla imza aldilar .bi risk var midir acaba ..yani kesinti cikarirlar mi ...yahut yatirim danismanlik ucreti kesebilirler mi ...acarken boyle bir kesintinin olmayacagini soylediler ama .
    Yok kesmiyorlar .Çok detaylı incelemiyorum gerçi extreleri ama görmedim .
    Yanlız viop,fx ,hissede yapacaksanız oranlar için pazarlık yapın derim.İşyatırımın bu tür komisyonları diğer aracı kurumlardan pahalıdır biraz o açıdan pazarlık yapmakda fayda var.

Yatırım danışmanlığı için tüm aracı kurumlar yüzde olarak komisyon alırlar ancak sizin hesap veya fon yönetimi için değildir sanırım açtığınız hesap.Normal fon ,mevduat vs içinse onuda almazlar .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

REPO
    Son (%) Fark %
    REPO (GECELİK) 26,25
    REPO HAFTALIK 26,27
    REPO AYLIK 26,27

Bu oranları bloomberg'den aldım repo oranları vakıfbank halkbank vs sordum adamlar repoya %20 civarı oran veriyor mevduat la kafa kafaya neredeyse başka bi alternatif varmı şuan İşbank tahvil ve bonoları cazip görünuyor https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...-bonolari.aspx
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Sayfa 39/992 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •