-

Originally Posted by
rxpu
Forumdaşlar, ben geçen ay Burgan bank'ta günlük güldüren hesap açtırdım, faizi %20.50 idi. %21 olmuş. İlk 90 gün için benimkini de %21 olarak güncelleyecek mi?. Yoksa %20.50'den mi devam ettirecek?
90 gün sonunda %19'a düşüyor. Ama 90 günü dolmayanlar için yeni faiz oranını (%21'i) uyguluyor mu ondan emin olamadım.
Sn rxpu sizinki 21 olarak güncellenecek ilk 90 gün için
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Pay reponun cazibesi kalmadı da ondan bir aylık faizleri çok düştü makas kapanmış
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir evet ..Gerçi geçwn hafta ppf den çok getirdiği bile olmuştu .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Sercanhan
Eski oran devam eder

Originally Posted by
Emre1976
Sn rxpu sizinki 21 olarak güncellenecek ilk 90 gün için
Ben de eskiden eski oranı devam ettirebileceklerini duymuştum. Emre1976 siz de böyle bir güncelleme olmuş muydu?. Sistemi değiştirmiş olabilirler mi?. Twitter'dan sordum cevap gelmedi. İlla ki bankayı arayacağız.
Ekleme: Bankayı aradım ilk 90 gün için faiz değişikliklerini yansıtacaklarını söylediler: günlük faiz bugünden itibaren %21 olarak uygulanacakmış. (3000TL boşta kalıyor)
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Pay reponun cazibesi kalmadı da ondan bir aylık faizleri çok düştü makas kapanmış
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu piyasanın hacminin düşük olduğu söylendi doğru mu acaba ?
-

Originally Posted by
rxpu
Ben de eskiden eski oranı devam ettirebileceklerini duymuştum. Emre1976 siz de böyle bir güncelleme olmuş muydu?. Sistemi değiştirmiş olabilirler mi?. Twitter'dan sordum cevap gelmedi. İlla ki bankayı arayacağız.
Sn rxpu eskiden ilk 90 gün için oran sabitti şimdi ise güncel oran ilk 90 gün için geçerli bu aşağıya da olabilir yukarıda olabilir. Ben mt'nin söylediğini söylüyorum.
-

Originally Posted by
Emre1976
Sn rxpu eskiden ilk 90 gün için oran sabitti şimdi ise güncel oran ilk 90 gün için geçerli bu aşağıya da olabilir yukarıda olabilir. Ben mt'nin söylediğini söylüyorum.
Tekrar teşekkürler, yakın geçmişte @Sercanhan 'ın söylediği gibiydi, ancak sonradan söylediğiniz şekilde değişmiş. Zaten eski haliyle çok saçmaydı. Para yatırmazdım.
-
Viop aracı kurum gecelik nema %17.72 Net
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
rxpu
Forumdaşlar, ben geçen ay Burgan bank'ta günlük güldüren hesap açtırdım, faizi %20.50 idi. %21 olmuş. İlk 90 gün için benimkini de %21 olarak güncelleyecek mi?. Yoksa %20.50'den mi devam ettirecek?
90 gün sonunda %19'a düşüyor. Ama 90 günü dolmayanlar için yeni faiz oranını (%21'i) uyguluyor mu ondan emin olamadım.
Ppf ler mevcut perfonmasıyla mevduatın önünde.Ayrıca vade olayı olmadığı için acil ihtiyaç yada yatırım değişikliğinde nemadan yana kayıp yok.Mevduattan 2-0 önde diyebiliriz
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri