Evet ..anladığınızı anlamıştım zaten ..
İyi tradeler :)
Printable View
Galiba şansa kazanıyorum.
İşlemlerim bitsin riske girmiyim artık.
Bol şans herkese :)
Bunu hakikaten Afrikalı biri mi söylemiş... Çok iyi
Altına gelince %67 Alıcılara karşı %33 Satıcı varmış piyasada. Yanı sırada alıcıları bezdirme hareketi var. Buradan bir aşağıya dönüş muhtemel. (benim kalbim hala 1748 ve üstü için atıyor)
Akrabalarımın hepsi bir bir korona olmaya başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.
1740 dan tum islemlerimin kapanmasını bekliyorum. Ortalama yaptım. 1740 da kara geçmiş oluyorum.
Sembolik olarak bir lot bırakacağım 1721 hedefli :)
Selim bey 1748 hedefinizi olmus sayıyorum. 3 usd kaldi zaten hedefe:)
Iddiayi kazandiniz .Tebrik ederim:cck:
Bu hafta ve Ramazan ayinda bir sokak çocuğunun karnini doyurdugumda sizi anmış olacağım
Sevgiler:)
Mert bey katiliminiz için size de teşekkürler. Bol şans ve kazançlar;)
Ben de kendi kendime "ne katili ya..." diyip duruyorum.
1748 olayı bugün için değil, bu hafta için geçerli...ve hayır ulaşılmadı, ve hala kazanmadım.
Ama evet, oraya rahat (mıy mıy) gideceğini düşünmüyorum fiyatın. Önünde bissürü engel var ve durumlarda genellikle fiyat hepsini birden kırıp ötesinde kapamaya çalışıyor. Yani eğer oraya gidecekse bu baya yüksek hacimli bir mumla mümkün...dolayısıyla yarın 15-19 arası mümkün olabilir. Toparlamak gerekirse, benim beklentim şu yönde:
Yarın 15 'e kadar - düşüş ve dinlenme
15-19 arası - 1748 üzeri kapanış
- Yine 1748 üzeri kapamazsa düşüş devam eder (Dore iddayı kazanır)
- Fiyat aynı şeyi Perşembe ve Cuma günleri 15-19 arası dener. 1748 üstüne çıkmaya çalışır
Evet gece uyurken 1740 dan tum pozisyonlar kapanmış. Stratejim genelde ortalama yapıp alacagimi alıp çıkmak üzerine. Ve ben de dunden beri yaptığım islemler ile 2800 tl net kar yapıp çıktım.
Allaha şükür:kalp:
https://hizliresim.com/Rik2iD
Elimde sadece 1 lot altin kaldi ve onu da 1721 e yazdım.
Dow da islemlere geçtim artik:)
Ve altin 1677 yi delip geçtiğinde tekrar topluyor olacağım.
https://hizliresim.com/RRmkfF
Bir kere daha başarılı bir trade yaptınız ,tebrik ediyorum..Şükür :kalp:
Sayın Dore , her zamanki gibi zarif ve kibar duruşunuzdan dolayı ben size teşekkür ediyorum bol şans ve kazanç diliyorum :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post5286249
Teşekkür ederim Mert bey.
Sevgiler :)
Herkese Günaydın,
Dün marketteki meyveli jelibon reyonunu boşalttım:) Bişey nasıl bu kadar lezzetli olabilir ki
Sayın Dore, işlemlerden kurtulmanıza sevindim. Ama ne yalan söyliym, durumu toparlamanız takdire şayan. Ben yapamazdım.
Ben sabaha karşı satış tarafına geçtim, çok bir beklentim yok ve TP seviyem 1724. Dün NEW YORK Seansında arka arkaya boğaların baskın geldiği dördüncü gündü ve bu biraz fazla, bugünkü NEW YORK seansının satış ağırlıklı olması (bence) muhtemel. Daha Türkçesi, alıcılar bugün dinlenecek diye düşünüyorum. Soluklanmak ve daha düşük fiyattan tekrar altın alabilmek adına fiyatın düşmesine izin verecekler. Sonra yine bildiklerini okuyacaklar...
Selamlar
Gbpusd 1.3670 olmadan tekrar alima girmem demiştim.
Bana göz kırpmaya basladi o da :)
Yukarida sadece 1.41 hedefi kaldi. 1.3670 gördüğünde yeni sinyal oluşmasını bekleyip toplamaya baslicam.
Su an dow dayım. Biraz rölantiye aldım islemlerimi:)
Dow 33080 den cikicam full.
GBPUSD 'de haftalık grafiğe baktınız mı hiç? Ne biliym, sanki daha daha daha düşecekmiş gibi duruyo..
https://i.hizliresim.com/B0ceKB.png
Düşebilir mümkün :)
1.3570 kuvvetli destek. Yukarida 1.41 hedefi durdukça düzeltme yapa yapa düşer. Bende o duzeltmelerde oluşan sinyallerden faydalanirim. Ve bir gün bakmışsınız 1.41.
Islemlerim alis yonunde olacak hep gbpusd de. Düştükçe alıp kara geçince satıcam.
Annem bankacıydi Selim bey belki genlerimde vardır :)
Siz de iyi biliyorsunuz. İslemleriniz guzel. :yes:
Altinda fena oyun dönüyor. Bir tarafa kıracak az kaldı.
Dünkü alternatif 2 diyorum. Ben de sinyalleri o yönde hep. Su an testere yapıyorlar. Aslında asıl bu testeredir para kazanılır. Sermayem artsin daha bir güvenle giricem islemlere Allah izin veririse:)
Bu arada bugün saat 16.30 gibi trafikte arabaların camlarına yaklaşıp yardim isteyen minik bir kıza (yeğenime cok benziyordu) yemek parasını verdim. Cok tatlıydı maşallah. Allah yolunu güzelliklerle donatsın. Iyi yerlere gelsin hayatta.
İlki tamam :yes:
Ben şu an (bir bakayım) -18 USD zarardayım. Saat 19 da buralarda kaparsa, zararı kabullenip hacmi katlayıp alım tarafına geçeceğim. Alternatif 02 resim üzerinde iyi hoş da, grafiğe ve hacim dizilimine bakınca pek "olası" gelmiyor bana... Bu hafta bir şekilde 1748 dahil bütün dirençleri kırmalı fiyat, bunun için baya bir enerji sarf etti (aşağıdan hız alarak gelmesini kast ettim), ve geldi dayandı sonuna, buradan dönmesine kimse müsaade etmez.
Diğer taraftan tam şimdi sentimentlere baktım - %66 alıcı var. Bu kadar alıcıyı aynı anda güldüreceklerine ben inanmam. Bir katakulle yapmalılar. Adetleri bu çünkü: inandırıp terse yatırmak. Ve şu anda piyasa boğa trendine inanmış vaziyette... Alternatif 02 'nin ayak sesleri mi??
Kafamda deli sorular...
Bugun akvaryumda bitki tasarımları yapan biri ile instagramda kisa bir sohbet ettim. Ama gercek bir tasarım dehası kendisi. Birisi sormus bu meslekte son nokta dediğiniz yer ya da hayaliniz nedir diye.
SAYGİ kazanmak diye cevaplamış.
Sevilerek kendini vererek yapılan bir işin ilk basta insanin kendisini tatmin etmesi lazim. Ki su an fx de ben yavaş yavaş kendime geldigimi hissediyorum. Kendime saygım gunden gune artıyor. Basari kazandıkça. Ve islem yapmasam dahi başarının daim olacagi hissi bile yetiyor:)
Çalışmak ve karsiligini almak.. Bunu sadece kişinin kendisi ile Allah bilebilir. Ve başkasının bilmesine de pek gerek yok aslında. Foruma yazmakta ki amacım sadece iletişim.
Şans denildi. Ama bu şans değil. Emegin karşılığı. :kalp:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post5286230
Olay reelde kim kazanır kim kaybeder değildi ..olay buydu ..
İDDİA yani..
Tam 2 gün yani 48 saat hatta fazlası geçti ..ve olmadı ..
Sayın Dore , Sayın selym
:one:
Bol şans diliyorum :)
Kimseye bir şey ispatlamaya gerek yok ki - İlgilendiğimiz şeyle ilgilenen başka birilerinin olduğunu bilmek asıl güzel olan şey.
Forumların şu negatif özelliği var: (Mekanik bir strateji yoksa ortada) kişi forum katılımcılarının fikirlerinden etkilenip işlem yapabiliyor. Ve bu tür işlemler ne hikmetse hep ters gidiyor ve o kişi "keşke kendi bildiğimi yapsaydım" diyor, ancak iş işten geçmiş oluyor.
İddiaya gelince - emin olun ben fazlasıyla mekanik ve robot gibiyim. İşlem kurallarım ve stratejim belli. E işin zorluğunu da bildiğim için zorda kalsanız dahi empati kurabilirim. Çünkü bu piyasaya giren herkes "defalarca" zorda kalıyor... Forumdaki ortalama katılımcıların hepsinin böyle olduğunu varsayarsak, paylaşım yapmakta utanılacak çekinilecek bir şey yok. Hatta o kadar cesur olmak bile başlı başına saygıyı hak eden bir şey.
İddiaya gelince 02 - benim yön algım her 4 saatte bir revize oluyor. Yani iddiaya girdim diye bana ters olan bir işlemde beklemem :) Yani, mesela, 1748 e inanıyorum ve iddiaya girebilirim...ama sabaha karşı çok güzel bir düşüş imajı oluştu ve ben de satış yaptım. Çorba parası için milyonlarca dolar kaçırmam :)
Warren Buffet 'a da ciddi para kaldırıncaya kadar "kumarbaz" derlermiş. Köşeyi döndükten sonra "beyefendi" olmuş... İnsanların saygı algısı çok saçma. O yüzden onu kazanmaya odaklanmaktansa en iyisi kendimize saygı duymaya odaklanmamız. O tasarımcının söylediği baya isabetli olmuş...
Altına gelince - satış işlemimi zararda kapayıp hacmi arttırarak alım yönünde mevzilendim. SL baya fazla, ama gözüm nasılsa üstünde diye içim rahat. %66 'lık sentiment oranı ise durmadan bıyıklı, bacak bacak üstüne atmış, karikatür tipli konuşan bir boğa tarafından kafamın içinde fısıl fısıl fısıldanıyor. Mekanik kalmaya devam...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post5288644
Hoş buldum Sayın selym ...
Bu da benden sizin mekana armağan olsun :)
https://youtu.be/oKMgBYS6MZA
https://youtu.be/oKMgBYS6MZA
Iddiayi kaybettim o konuda netim:)
Ama ben kuru iddiasına hicbir zaman girmicem. Reelde bir karşılığı olmalı bu iddianın. Cunku burası forum ortami söylediğiniz her sözün sorumlulugunu almalısınız. O yüzden iddiam yonunde islem actim. Mecburen:)
Dunden beri ironi yapıyorum ama sansa gercekten ihtiyacım yok.
Kazanırsam emeğim kaybedersem hırsım yüzünden kaybetmiş olurum ancak. Dun kaybedebilirdim ama hedeflerimden eminim. Tekniğimden de. Hata hirs yapmış olmam olabilir sadece. Ki ders aldim kendimce:)
Değerli fikirleriniz için teşekkür ediyorum ve size bol bol şans diliyorum :)
Viop forumuna da yazdım. Kazanmak insanin elinde olan birsey..
Olay sadece bir iddia idi ..gene çok duygusal olduğunuzdan fazla alındınız ..çok fazla ..Sayın selym bir önceki sayfada yazdı ve ben bunu kendi mekanımda size hitaben çok sayfa önce yazdım ..rahat olun ..ispat a gerek yok ..biz inanıyoruz sizin samimiyetinize Sayın Dore ..rahat olun lütfen :)
Mert bey bunun alınganlık hicbir ilgisi yok ki:)
Ben reel olmayan hiçbir iddia da bulunmucam diyorum. Aslında çok net hersey. Sadece ayni frekansta değiliz sizle.
Neyse alacağımız olsun ..bir sonraki iddia da buluşmak üzere ..
Bol şans :)
Sayın selym :one:
Sayın Dore :wave: