Sayfa 37/243 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Evet gece uyurken 1740 dan tum pozisyonlar kapanmış. Stratejim genelde ortalama yapıp alacagimi alıp çıkmak üzerine. Ve ben de dunden beri yaptığım islemler ile 2800 tl net kar yapıp çıktım.

Allaha şükür

https://hizliresim.com/Rik2iD

Elimde sadece 1 lot altin kaldi ve onu da 1721 e yazdım.
    Dow da islemlere geçtim artik
    Ve altin 1677 yi delip geçtiğinde tekrar topluyor olacağım.

https://hizliresim.com/RRmkfF

Sevgiler

3.  Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Ben de kendi kendime "ne katili ya..." diyip duruyorum.

1748 olayı bugün için değil, bu hafta için geçerli...ve hayır ulaşılmadı, ve hala kazanmadım.

Ama evet, oraya rahat (mıy mıy) gideceğini düşünmüyorum fiyatın. Önünde bissürü engel var ve durumlarda genellikle fiyat hepsini birden kırıp ötesinde kapamaya çalışıyor. Yani eğer oraya gidecekse bu baya yüksek hacimli bir mumla mümkün...dolayısıyla yarın 15-19 arası mümkün olabilir. Toparlamak gerekirse, benim beklentim şu yönde:

Yarın 15 'e kadar - düşüş ve dinlenme
    15-19 arası - 1748 üzeri kapanış
    - Yine 1748 üzeri kapamazsa düşüş devam eder (Dore iddayı kazanır)
    - Fiyat aynı şeyi Perşembe ve Cuma günleri 15-19 arası dener. 1748 üstüne çıkmaya çalışır
    Sayın selym , dikkat ederseniz Sayın Dore un yazısındaki tüm I lar İ ..klavyeden dolayı sanırım ..

Başarılı tradeinizden dolayı tekrar tebrik ederim
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Evet gece uyurken 1740 dan tum pozisyonlar kapanmış. Stratejim genelde ortalama yapıp alacagimi alıp çıkmak üzerine. Ve ben de dunden beri yaptığım islemler ile 2800 tl net kar yapıp çıktım.

Allaha şükür

https://hizliresim.com/Rik2iD

Bir kere daha başarılı bir trade yaptınız ,tebrik ediyorum..Şükür

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey 1748 hedefinizi olmus sayıyorum. 3 usd kaldi zaten hedefe

Iddiayi kazandiniz .Tebrik ederim

Bu hafta ve Ramazan ayinda bir sokak çocuğunun karnini doyurdugumda sizi anmış olacağım

Sevgiler

Mert bey katiliminiz için size de teşekkürler. Bol şans ve kazançlar;)
    Sayın Dore , her zamanki gibi zarif ve kibar duruşunuzdan dolayı ben size teşekkür ediyorum bol şans ve kazanç diliyorum

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Muhabbetinizi bölmüş gibi olmayım ama Sayın Dore benim arkadaş listemde o nedenle otomatikman yazılarını görüyorum ..
    kendisinin kaybettiğini görmedim bugüne kadar fakat bu defa sanki siz haklı çıkacaksınız Sayın selym

Çorbayı da yemeği de ben ısmarlasam olur mu?

Sevgiler ..saygılar
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post5286249
    Hayat hoş gerisi boş

Teşekkür ederim Mert bey.

Sevgiler

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Herkese Günaydın,

Dün marketteki meyveli jelibon reyonunu boşalttım Bişey nasıl bu kadar lezzetli olabilir ki

Sayın Dore, işlemlerden kurtulmanıza sevindim. Ama ne yalan söyliym, durumu toparlamanız takdire şayan. Ben yapamazdım.

Ben sabaha karşı satış tarafına geçtim, çok bir beklentim yok ve TP seviyem 1724. Dün NEW YORK Seansında arka arkaya boğaların baskın geldiği dördüncü gündü ve bu biraz fazla, bugünkü NEW YORK seansının satış ağırlıklı olması (bence) muhtemel. Daha Türkçesi, alıcılar bugün dinlenecek diye düşünüyorum. Soluklanmak ve daha düşük fiyattan tekrar altın alabilmek adına fiyatın düşmesine izin verecekler. Sonra yine bildiklerini okuyacaklar...

Selamlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Gbpusd 1.3670 olmadan tekrar alima girmem demiştim.
    Bana göz kırpmaya basladi o da

Yukarida sadece 1.41 hedefi kaldi. 1.3670 gördüğünde yeni sinyal oluşmasını bekleyip toplamaya baslicam.
    Su an dow dayım. Biraz rölantiye aldım islemlerimi

Dow 33080 den cikicam full.

Sayfa 37/243 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •