Gunaydin
Tesekkur ederim ne güzel paylaþýmlar yapmýþsýnýz.
Sn Yörük zekanýzýn kaynaðýnýn ne olduðunu anladým þimdiCok derin okumuþsunuz.. Tavsiye ettiklerinizden yararlanicam emin olun.
Sn Selim guzel düþmüþ çeneniz. Samimi bir ortam oldu deðil mi. Boyle devam edersek sanalda olsa yýkýlmayan kale gibi saðlam bir dostlugumuz olacak
Ben kumar olduðunu düþünüyorum.. Risk var. Fx bana zarar veriyor net. Kazanmak mümkün ama zamanim parayi kazanmaya harcamak için deðersiz deðil. Ihtiyacinizdan fazlasýný verin deniliyor. Bu durumda ihtiyacým olmayan bir parayi kazanmaya calismam mantýksýz. Þu an baya baya yanlýþ yaptýðýmý dusunuyorum.
Mikro lot demiþsiniz. Spotla farki var. Cunku mikro lot bile olsa ters tarafta olmak kaygý yaratýr hep. Ve dayanamayýp yine dalarim pozisyona. Ya da süper bir sinyal görürüm yine dalarim.. Her türlü bulasirim.
Astrolojiyi cok bilmiyorum. Yani detaylý bakmadim. Ama þirke girmeden herseyden faydalanabiliriz bence. Zarari yok.
Baþak burcuyum. Herseyi mukemmellestirme isteðim surekli yanlýþ yaptýðýmý düþündürtüyor bana. Yanlis yaptým þöyle yaparsam daha iyi olur düþüncesi kafamýn içinden çýkmýyor. Kararsizligim bu yuzden
Amaaaaaaa insanin kendini eðitmesi, terbiye etmesi mümkün. Fx yerine bununla uðraþsam kazancým paha biçilemez. Amacim su an bu
Tuhaf bir rüya gördüm. Bir sürü balýk. Akvaryumcuya gidiyorum. Kocaman tanklar. Ve balýklarýn arasýna dalýyorum. Ilgincti..
Sevgiler hepinize![]()

Cok derin okumuþsunuz.. Tavsiye ettiklerinizden yararlanicam emin olun.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri