https://i.hizliresim.com/bqriy5g.JPG
4066 açılış anlık 4321-günlük yükseliş %6,27
Hissesi yükselemeyen Hedge shortörler de battı gibi.
YTD
Printable View
https://i.hizliresim.com/bqriy5g.JPG
4066 açılış anlık 4321-günlük yükseliş %6,27
Hissesi yükselemeyen Hedge shortörler de battı gibi.
YTD
Kapanan forumda yazmıştım
Ölümcül ralli 2 aşamalıdır DİE
2 aşama Show aşamasıdır demiştim
An itibariyle günlük getiri yüzde 7
Show var beyler bayanlar
Tarihe tanıklık ediyoruz
Bu rallide zengin olamayan tiktim sene birdaha olamaz bence
Yüksek faiz oranı ve uzun vade ile hazine tahvili alanlar paralarını en az 2 ye belki 10 a katladı, borsada serbestçe oynamaları normal.
Big abi sende fakir kaldın, endekis yüzde 6 senin kaat yüzde 2
Sanırım sende batacan bu ölümcül rallide
Bence şöyle demem lazım.
Bu ralli de batmayan vop cu daha batmaz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/55sjkej.JPG
Tavanı kaç bunun akşam seansında.
YTD
Sona gelindi....panik ve psiklojik cinnet.....
Yüzde 8 olur DİE korkuyorum 😬🚀🚀
Türkiye borsa tarihinde. Böle
90 derece ölümcül ralli
Olmadı bu şekil
Tarihe geçti bana göre net
Varant konusunda acil yardıma ihtiyacım var. Yarın düşüş yönünde PUT Endeks varant ları almak istiyorum anlamadığım bir nokta var
bilgili arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim , Farklı bir piyasa olduğu için topiği kirletmemek adına buraya yazmadım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post6094433
Terse kalan arkedeşler
Opsiyon ile kendini sigortalaya bilir bilginize
Yarın hanki hisseleri alarak bu akşamki gapısını kapatacak acaba yine mi bankalar, deyyus boyuna bankaları alıyo tavan tavan bıktık, birazda başka kaat al fakiri sevindir :he:
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksandr Gruşko, tahıl anlaşması kapsamında Rusya ile BM arasında imzalanan ve Rus tarım ürünlerinin ihracatını öngören mutabakat zaptının mevcut uygulanma durumunun Moskova için kabul edilemez olduğunu söyledi.
Anlaşmanın mevcut uygulanma durumunun bu iki belge üzerinde kapsamlı çalışma yapılması için gerekli bağlamı oluşturan temel hususlara aykırı olduğunu belirten Gruşko, "Bu anlaşma, tek seferlik bir seçenek değil, 120 gün geçerli ve bunun ardından ülkeler, anlaşmanın ifasıyla ilgili sorunları ele almalı. Gerekli görülmesi halinde ilgili anlaşmada değişiklik yapılabilir" dedi.
Moskova tahıl anlaşmasını bitirmek istiyor
şimdiye kadar herkes buradan döner....hızlı çıkan hızlı düşer....dedi....sonuç ortada ....çok kötü sınav veriyor....borsamız......
Burada her gün para dağıtmıyorlar.Milletin(%99) rızkını alıyorlar. Bir de yanında huzur -hayatı alıp gidiyorlar...
Son günlerde iyi pozisyonlar aldım ama bu yapılacak iş değil.Burada benim kadar işlem yapan (16 yıl çok aktif) kaç kişi var bilmiyorum ama ben bile bıktım.
Eğer bu vob rezili olmasaydı zaten full banka hissem olacaktı...ve erken satmayacaktım...sistemlerim de var ama buna ragmen hiç bir şey hissenin yerini tutmaz.
Şuanda sistem gereği longum.Pozisyon kapatınca yapacağım ilk iş VOBU TAMAMEN KAPATMAKTIR.daha önce hesabı kapatmaz dondururdum ve tekrar dönerdim...Bu sefer kararlıyım..sadece bıst30 dan hisselerle gideceğim..az olsun huzur olsun,hep olsun..
Abka abi vob hesabını kapatınca buraya yazarmısın, o günün tarihini not alıcam
Doğumunu gördüler de, ölümünü bilmek mi kaldı? :yes:
Patron 0.3$ desin bugün satan batar, yarın çok ucuz diye alan..
Abka vobu bırakamaz .
Abkanın morel bozuk
Milyoner olma imkanını kaçırdığı için .
Bunu sindirmesi lazım önce ben abkanın çiğerini bilirim
Onun kızgınlığı bu rallide getirisi istediği gibi olmadığı için
Yoksa sisteme uysa oda ben gibi 300/200 puan almadım der bakardı önüne
Yani kusura bakmayın da
Terste olan bile pozu değiştirse düne kadar
Yine zararını çıkartmış kar etmişti
Borsa tarihinde 50 günü geçmiş ralli var
Saçmalık yapan bile İHA oldu yani
1999SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece seansında tavan fiyatı nedir?
4394.25 tavan fiyatı
Bu 3 bin seviyesin de short vururken Hatta paçal yapıyordum
Ben bunu yaparken iş yat havlu atmıştı
Basit ama hayat kurtardı
Dedim shortcular arasında 1 ci short taşıyan kurum havlu attıysa daha yukarıdan imkan verecek DİE düşündüm
Hakkaten de öle oldu
Yani o 3 bine vurduğu dönem kapatıp longlamak on numara oldu
Bunu kimse görmedi ufak bir ayrıntı idi
Haber yüksek klasmandan orta klasmana inmiş olmalı demiştim. Artık alt yani bize gelmek üzere bence.
Bıraktığı gün yazsın o gün şır şır olmazsa bende bişii bilmiyorum, sıkıysa bıraksın :kahkah:
Bence Vob sisteminize guveniyorsaniz gerek yok çıkmanıza. 16 sene az değil. Yalnız short mevzusuna girmeyiniz. Vob sadece long yönü sinyal ürettiğinde giriniz bence. Zaten mevzu sonsuza kadar terste kalmak sikinti. Anladığım kadarı ile bir de sistem iyi ise cakralari kapatmak daha iyi gibi. Sat verdi mesela bosverin short girmeyin bekleyin al vermesini veya hisse bakın .. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat haklısınız. Viop'un bence tek avantajı yön tayini konusunda doğru tespit yapabilenler için kazancın garanti olması. Yani şimdi bu rallide banka hissesi olanlar kazandı. Diğerleri kazanamadı ya da cüzi bir miktarda kaldı. Viop'un bence tek avantajı bu. ama işte çok tehlikeli 2 defa batmış birisi olarak artık çok temkinli işlem açıyorum ama hep o korku mevcut.
Eğer insan kendine hakim olabilse spotta trade edeceğin miktar yerine viopta trade etmek daha iyi. Hissede tahtacının keyfine kalıyoruz. Ama işte kontrolü sağlamak, gaza gelmemek çok çok zor. Çünkü kazanç o kadar tatlı geliyor ki hiç beklenmedik bir anda teminat tamamla çağrısı kaçınılmaz oluyor.
Kırmızı çizgi mevcut rakamın %10 unu aşmamak. Ama maalesef kimse buna uyamıyordur.
Arkadaşlar bu yorumu hafife almayın azımsamayın umarım foruma üye olmayıpta burayı okuyabiliyordur insanlar bu sözler boş değil nacizane bende belli bir süredir piyasadayım yüzdesel bakacak olursanız en sonunda yani hayatının sonuna kadar olan dönemde yekünde kazançlı çıkan %1 i geçmez her şeyini kaybeden insanlar var üzerine borçlu çıkan insanlar var kibri gereği insanlar bunu yansıtmıyorsa bu gerçeği değiştirmez. Özellikle ilk cümlesini tekrar okuyup bir düşünün. Biliyorum okuyup dinlemeyip tam tersini yapan olacaktır ama bir kişi bile dinlese bir kazanımdır.
Vob yapmayın diyenler şimdi ralli olduğu için büüüle diyorlar, kapanan topikte kaldı. Bi okuyun
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53996&page=999
Senin hisse yükselmeye billur ama viob mecbur yükselir rallilerde
banka rallisi ile bazı hisselerde boşalmalar hızla devam ediyor....çok kişinin canın yanacağını hükümet göremiyor....birileri hükümeti bu konuda yanlış yönlendiriyor.....
Linki tikladm ciborek çıktı[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece seansında durumlar nasıl? Fışkırtmaya devam mı?