Türkiye borsa tarihinde. Böle
90 derece ölümcül ralli
Olmadı bu şekil
Tarihe geçti bana göre net
Türkiye borsa tarihinde. Böle
90 derece ölümcül ralli
Olmadı bu şekil
Tarihe geçti bana göre net
Varant konusunda acil yardıma ihtiyacım var. Yarın düşüş yönünde PUT Endeks varant ları almak istiyorum anlamadığım bir nokta var
bilgili arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim , Farklı bir piyasa olduğu için topiği kirletmemek adına buraya yazmadım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post6094433
Terse kalan arkedeşler
Opsiyon ile kendini sigortalaya bilir bilginize
Yarın hanki hisseleri alarak bu akşamki gapısını kapatacak acaba yine mi bankalar, deyyus boyuna bankaları alıyo tavan tavan bıktık, birazda başka kaat al fakiri sevindir![]()
Hamdım Piştim Yandım
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksandr Gruşko, tahıl anlaşması kapsamında Rusya ile BM arasında imzalanan ve Rus tarım ürünlerinin ihracatını öngören mutabakat zaptının mevcut uygulanma durumunun Moskova için kabul edilemez olduğunu söyledi.
Anlaşmanın mevcut uygulanma durumunun bu iki belge üzerinde kapsamlı çalışma yapılması için gerekli bağlamı oluşturan temel hususlara aykırı olduğunu belirten Gruşko, "Bu anlaşma, tek seferlik bir seçenek değil, 120 gün geçerli ve bunun ardından ülkeler, anlaşmanın ifasıyla ilgili sorunları ele almalı. Gerekli görülmesi halinde ilgili anlaşmada değişiklik yapılabilir" dedi.
Moskova tahıl anlaşmasını bitirmek istiyor
Yer İmleri