Bıraktığı gün yazsın o gün şır şır olmazsa bende bişii bilmiyorum, sıkıysa bıraksın![]()
Bıraktığı gün yazsın o gün şır şır olmazsa bende bişii bilmiyorum, sıkıysa bıraksın![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bence Vob sisteminize guveniyorsaniz gerek yok çıkmanıza. 16 sene az değil. Yalnız short mevzusuna girmeyiniz. Vob sadece long yönü sinyal ürettiğinde giriniz bence. Zaten mevzu sonsuza kadar terste kalmak sikinti. Anladığım kadarı ile bir de sistem iyi ise cakralari kapatmak daha iyi gibi. Sat verdi mesela bosverin short girmeyin bekleyin al vermesini veya hisse bakın .. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat haklısınız. Viop'un bence tek avantajı yön tayini konusunda doğru tespit yapabilenler için kazancın garanti olması. Yani şimdi bu rallide banka hissesi olanlar kazandı. Diğerleri kazanamadı ya da cüzi bir miktarda kaldı. Viop'un bence tek avantajı bu. ama işte çok tehlikeli 2 defa batmış birisi olarak artık çok temkinli işlem açıyorum ama hep o korku mevcut.
Eğer insan kendine hakim olabilse spotta trade edeceğin miktar yerine viopta trade etmek daha iyi. Hissede tahtacının keyfine kalıyoruz. Ama işte kontrolü sağlamak, gaza gelmemek çok çok zor. Çünkü kazanç o kadar tatlı geliyor ki hiç beklenmedik bir anda teminat tamamla çağrısı kaçınılmaz oluyor.
Kırmızı çizgi mevcut rakamın %10 unu aşmamak. Ama maalesef kimse buna uyamıyordur.
Arkadaşlar bu yorumu hafife almayın azımsamayın umarım foruma üye olmayıpta burayı okuyabiliyordur insanlar bu sözler boş değil nacizane bende belli bir süredir piyasadayım yüzdesel bakacak olursanız en sonunda yani hayatının sonuna kadar olan dönemde yekünde kazançlı çıkan %1 i geçmez her şeyini kaybeden insanlar var üzerine borçlu çıkan insanlar var kibri gereği insanlar bunu yansıtmıyorsa bu gerçeği değiştirmez. Özellikle ilk cümlesini tekrar okuyup bir düşünün. Biliyorum okuyup dinlemeyip tam tersini yapan olacaktır ama bir kişi bile dinlese bir kazanımdır.
Vob yapmayın diyenler şimdi ralli olduğu için büüüle diyorlar, kapanan topikte kaldı. Bi okuyun
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53996&page=999
Senin hisse yükselmeye billur ama viob mecbur yükselir rallilerde
Hamdım Piştim Yandım
banka rallisi ile bazı hisselerde boşalmalar hızla devam ediyor....çok kişinin canın yanacağını hükümet göremiyor....birileri hükümeti bu konuda yanlış yönlendiriyor.....
Linki tikladm ciborek çıktı[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece seansında durumlar nasıl? Fışkırtmaya devam mı?
Yer İmleri