Ya cennetyolu kendi yorumunu Allah aşkına bir daha oku hem öğrenciler memleketlerine döner diyorsin hem de bu yolcu sayısını azaltır 😂 azalır artar detaylı düşünmek lazım da kendi icinde celismissin.
Printable View
Ya cennetyolu kendi yorumunu Allah aşkına bir daha oku hem öğrenciler memleketlerine döner diyorsin hem de bu yolcu sayısını azaltır 😂 azalır artar detaylı düşünmek lazım da kendi icinde celismissin.
Takasbank raporu
https://i.hizliresim.com/amzzz3g.jpg
https://i.hizliresim.com/kx01dnt.jpg
O kadar bağış yapıldı bugünlerde likidite sıkışıklığı olabilir. Bağışların toplanacağı banka nispeten daha şanslı olur.
peki pegasusun cirosunun ve karlılığının ne kadarı yurtiçinden geliyor baktınız mı? diyelim ki yurt içinde dediğiniz gibi trafik düştü, ne güzel işte pegasus uçaklarını yurtdışına yönlendirir. Yurtiçinde bilet tavan fiyatı nedeniyle kar etmek oldukça zor, yurtdışı ise istediğin gibi fiyat belirlediğin, karlı bir alan.
pegasus için eğer önümüzde uçuşları etkileyecek salgın ve savaş gibi mücbir sebepler olmazsa portföyümde tutabileceğim kağıtlar arasında 1 numar olur diyebilirim.
Bu 10 gün iş günü mü?
Herkes ona göre hesap yapıyor.
SAY ! geriye doğru.9 gün kaldı vs...
Borsada dün, serbest piyasa ekonomisinden
Devlet Ekonomisine geçis yaşadık..
Grafikler, trentler,al verdi,sat verdi,Fibonacci seviyeleri devri de kapanmış oldu..
4 mil. ky. varmış...Bu artık sosyolojik bir olgu.Tamam da bu güzel kardeşlerimi tatmin etmek için hep GOGOGOGO mu olacak?
Çünkü bu canlar, minnacık zarar etseler figan ediyorlar.
Neyse KIZGIN BUFALONUN ÖNÜNE GEÇEN ASLAN CANINA SUSAMIŞTIR.
Muhalefet TVF kaldıracagım diyor.Ama TVF agresif hisse alacakmış...
cok değil 2 yıl önce 30-35 liradan önerince zılgıtı yiyordum...şimdi sadece 7-8 ay önce 70 civarındaki kağıt 500 lira olmuş da portföy kağıdı olmuş...
asıl sorun da bu işte...bu hisse ikiye katlayacak bir küsür milyon olacak ölme eşeğim ölme yatırımı...( tabii 40-50 maliyetli birisi de parasını 500 liraya kadar bir x 10 yaptıktan sonra x 20 yapacak sen de para kazandım diyeceksin...)
21 yıl sonra hala mevcut yönetimi savunan insanla tartışmayacaksın arkadaş...boşa zaman kaybı...hala göremediyse birşeyler ya
görmek istemiyordur
göremeyecek şekilde hasar almıştır
gördükleri hoşuna gidiyor ben de olsam aynını yapardım diyordur
aşık olmuştur ki aşkın gözü kördür
ya da dikkat çekmek hoşuna gidiyordur 5-6 yaşındaki bebeler gibidir...
sonuç = zaman kaybı...tuvalette fazladan 2 dakika kal vaktini daha faydalı geçirirsin...
Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum, Merkez Bankası BES fonlarından tahvil alacakmış.
Çünkü hisse alabilmeleri için tahvil satmaları lazım, herkes aynı anda satınca da tahvil faizleri düşüyor malum. (Bunu ileride bankalar için de yapacaklar demiştim zamanında)
Özetle, BES'ler henüz hisse alacak fonu yaratamamış olabilirler. Bugünden sonra ancak..
sevgili acm ben portföyüme bu hisseyi 50 tl iken aldım. pandemi döneminde çok can sıkıcıydı. hisse için buradan x10 yapar diye yorumum yok ancak büyüme hikayesi bitmedi bilakis tam gaz devam ediyor. heray 2 adt airbus a321 neo teslim alıyorlar. bu uçaklar yeni nesil uçuş maliyetleri düşük olan bir uçak. ayrıca sabiha gökçen 2.pist ile uçuş sayısı ve verimliliği de artar. kendi adıma ben taşırım. Hisselere nereden nereye gelmiş diye bakarsan hiçbir şey alamazsın. Tüpraş nereden nereye gelmiş halen de fk sı nerelerde? şirketlere kar ederek büyüyor mu daha nereye kadar büyüyebilir gözüyle bakmak lazım.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1113728
kargalar kahvaltı yapmadan kap göndermiş. oğlum bu acele niye?
Kızgın bufalo sürüsünün önünde durup boynuz darbesi yemektense yorulmalarını beklemeyi yeğlerim
Kitlerin yaptığı bağış toplamda 70 milyar lirayı geçmiş.
Sadece bankalar değil Botaş, TMSF, Turkcell , Thy gibi kurumların da ciddi bağışları var.
spekler mallarını DEVLETE en pahalıya mal olacak şekilde verecekler...
VArlık Fonu ,BES bir daha göremeyecekleri seviyelerden mallanıp, mal gibi kalacaklar..Anlaşılan
bugünde tavan kaparmıyız?
42,000 poz kapanmış endekste dün...
Bu gün rekor hacim beklerim...
Hakikaten inanılmaz olaylar...
Tek elden yönetilen borsa/kontrollü borsa dediğimiz yapıyı yöneten güç 2-3 senelik planının son aşamasında 50-60 katlık kar ile malı son alıcıya devredecek mekanizmaları devreye sokacak yapıya sahip...
Bunun adı nedir artık herkes kendi koysun...
Vay be, sen mi 30-50 den hem de pandeminin göbeğinde Pegasus önerdin…açtırma bana arşivleri, Pegasus başlığında yazdıklarını da hatırlıyorum. Belki 3-5 lot 50 den alıp 80 den satmışsındır.
Başlıkta bunlar batar, pandemiden sağ çıkmazlar yazmadın di mi? Tabi millete bunlar barda derken, el altından alım yapmış da olabilirsin.
hadi thy kardan verdi dieylim de ziraatin bağışı karlılığından çok fazla. nasıl olacak ben anlamadım.
ayrıca merkez bankası bağış hiç yapamaz. yaptığı görülen bağış parasal genişlemedir. Bu genişlemeyi piyasa zaten devaülasyon ve enflasyon olarak düzeltir. Depremzedeler için devaülasyon ve enflasyona razıyım öte yandan.
Kimse bağış yapamadım diye üzülmesin sadece merkez bankasının yaptığı bağışla ailede kişi başı 350 tl bağış yaptınız. Buna tüm kamu kurum ve kuruluşlarını koyarsanız. Ailede kişi başı 700 tl ye yakın bağış yaptınız.
abka sistem ala geçti mi?
Big abi yine herzamanki gibi paraları katladın artık bi mercedes alırsın
bugün kredili mal taşıyanların ellerini rahatlatması doğru karar olabilir. tabi bence, herkes kendi kararını versin
Şunu da belirteyim, portföyümün baş aktörü Tüpraşı 1000 TL olmadan kolay kolay azaltmam. HSBC rapor yazdığında 450 idi, 350 hedef vermişti çakallar. Ben de o zaman 1000 TL hedef fiyatlı raporlar gelmeden satmayacağım demiştim. Ama bu borsa teşvikleri ile hedef yükselttim, artık rapor değil, aktif 1000 li fiyat görmem lazım satmak için.
Long ile bağım kalmamıştır arkadeşler
Sizlere bol kazançlar dilerim
Tüp yine net tavan.
Gerisi bakalım ne olacak?