Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    KCHOL 2,75 FK
    THYAO 4,77 FK (son bilanço henüz gelmemesine rağmen)
    TUPRS 3,89 FK
    SAHOL 2,57 FK
    SISE 6,79 FK

Hepsinin de çok güzel hikayeleri var bakmakla görmek arasında çok fark var.

Neyse herkese iyi akşamlar bol kazançlar...
    Bunu görmeden yazmıştım. Aklın yolu bir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    peki pegasusun cirosunun ve karlılığının ne kadarı yurtiçinden geliyor baktınız mı? diyelim ki yurt içinde dediğiniz gibi trafik düştü, ne güzel işte pegasus uçaklarını yurtdışına yönlendirir. Yurtiçinde bilet tavan fiyatı nedeniyle kar etmek oldukça zor, yurtdışı ise istediğin gibi fiyat belirlediğin, karlı bir alan.
    pegasus için eğer önümüzde uçuşları etkileyecek salgın ve savaş gibi mücbir sebepler olmazsa portföyümde tutabileceğim kağıtlar arasında 1 numar olur diyebilirim.
    cok değil 2 yıl önce 30-35 liradan önerince zılgıtı yiyordum...şimdi sadece 7-8 ay önce 70 civarındaki kağıt 500 lira olmuş da portföy kağıdı olmuş...

asıl sorun da bu işte...bu hisse ikiye katlayacak bir küsür milyon olacak ölme eşeğim ölme yatırımı...( tabii 40-50 maliyetli birisi de parasını 500 liraya kadar bir x 10 yaptıktan sonra x 20 yapacak sen de para kazandım diyeceksin...)
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    21 yıl sonra hala mevcut yönetimi savunan insanla tartışmayacaksın arkadaş...boşa zaman kaybı...hala göremediyse birşeyler ya

görmek istemiyordur

göremeyecek şekilde hasar almıştır

gördükleri hoşuna gidiyor ben de olsam aynını yapardım diyordur

aşık olmuştur ki aşkın gözü kördür

ya da dikkat çekmek hoşuna gidiyordur 5-6 yaşındaki bebeler gibidir...

sonuç = zaman kaybı...tuvalette fazladan 2 dakika kal vaktini daha faydalı geçirirsin...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4. Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum, Merkez Bankası BES fonlarından tahvil alacakmış.

Çünkü hisse alabilmeleri için tahvil satmaları lazım, herkes aynı anda satınca da tahvil faizleri düşüyor malum. (Bunu ileride bankalar için de yapacaklar demiştim zamanında)

Özetle, BES'ler henüz hisse alacak fonu yaratamamış olabilirler. Bugünden sonra ancak..

5.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    cok değil 2 yıl önce 30-35 liradan önerince zılgıtı yiyordum...şimdi sadece 7-8 ay önce 70 civarındaki kağıt 500 lira olmuş da portföy kağıdı olmuş...

asıl sorun da bu işte...bu hisse ikiye katlayacak bir küsür milyon olacak ölme eşeğim ölme yatırımı...( tabii 40-50 maliyetli birisi de parasını 500 liraya kadar bir x 10 yaptıktan sonra x 20 yapacak sen de para kazandım diyeceksin...)
    sevgili acm ben portföyüme bu hisseyi 50 tl iken aldım. pandemi döneminde çok can sıkıcıydı. hisse için buradan x10 yapar diye yorumum yok ancak büyüme hikayesi bitmedi bilakis tam gaz devam ediyor. heray 2 adt airbus a321 neo teslim alıyorlar. bu uçaklar yeni nesil uçuş maliyetleri düşük olan bir uçak. ayrıca sabiha gökçen 2.pist ile uçuş sayısı ve verimliliği de artar. kendi adıma ben taşırım. Hisselere nereden nereye gelmiş diye bakarsan hiçbir şey alamazsın. Tüpraş nereden nereye gelmiş halen de fk sı nerelerde? şirketlere kar ederek büyüyor mu daha nereye kadar büyüyebilir gözüyle bakmak lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku

PGSUS'un ileriye dönük en büyük hikayesi yeni alınacak uçaklar ve Sabiha Gökçendeki 2. pist..

Yeni alınacak uçakları da ağırlıklı yurtdışına kullanacaklar (bunu depremden önce söylemişlerdi zaten).

Ben de Sayın Pit'e benzer düşünüyorum.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1113728

kargalar kahvaltı yapmadan kap göndermiş. oğlum bu acele niye?
    audentes Fortuna iuvat

8. Kızgın bufalo sürüsünün önünde durup boynuz darbesi yemektense yorulmalarını beklemeyi yeğlerim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •