arkadaþlar artýk bana maçlarý izleteceksiniz yahu....:kahkah: oysa yýllardýr izlemiyordum...futbol heyecanýmý çoktan kayýp etmiþtim..
Printable View
vay emre dostum...seni görmek sevindirici...geçmiþte fiyat 1,50 lerde iken senin bana sorduðun keko trabzon 3 tl yi görür mü sorun hala aklýmda...o soru ve cevaptan yaklaþýk bir iki ay sonra 3 tl leri aþmýþ ve 3,76 lara kadar çýkmýþtýk...:)
baralper de deðerli bir dostumuzdu...güzel teknik paylaþýmlarý vardý...trabzondan sonra bir miktar beþiktaþ ,afyon ,goodyear ,dohol, maceramýz olmuþtu...yakýn zamanda da erbos,alka,kront,kilergyo gibi maceralarýmýz oldu...þu anda da gentaþ,banvit,uluse ,jants hisseleri ile ilgileniyorum...teknik olarak da hürriyet ve trabzon u takip ediyorum...
sasadan ise geçmiþte bir miktar kazandýk orda da geçmiþte bol bol yorumlarýmýz oldu...özelikle de orta ve uzun vadede gidebileceði yerleri yazmýþtýk...ama kýsada fazla da sabýr edemediðimiz için çýktýk dostlar...sasadaki yükseliþi tamamen kaçýrdým...oysa o yükseliþlerden bir veya iki hafta önce bile elimde sasa vardý...
SN. Keko anlattýklarýnýz masal gibi geldi zevkle okudum yazdýklarýnýzý Afyon la ilgili düþüncelerinizi alabilirmiyim burda sormasý hoþ deðil belki ama ☺
Teknik e bakýnca 2.31 üstünde 50 günlük bollingerin üstünde kapattýk bugün baþkanýn konuþmalarýndan sonra bjk ve fenerin oyunlarý önem kazandý fener yada bjk puan kaybeder se yarýn biz yenersek 2.45 direnç ine doðru pazartesi hareket baþlayabilir önemli olan kýsým günlük te ki bollingerin yukarý doðru hareketidir ligin 2 yarýsý spor hisseleri çok farklý olacak gibi hadi hayýrlýsý tspor suan ligin içinde en ucuz hisse 4 büyüklere göre bjk nin Þampiyonlar liginde oynadýðý için suan hisse o fiyatlarda Þampiyonlar Ligi giderse 3.50 lere gelir belki daha aþaðýsýna fener suan ligimizde en pahalý gibi duruyor yani geriye 2 hisse kalýyor ya gs ya ts gs nin De bedelli olayý var geriye biz kalýyoruz allah yar ve yardýmcýmýz olsun yanlýsým varsa düzeltin ytd
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Teþekkürler iyi haftasonlarý
uygun yerden alýp uygun yerden verebilmek lazým...yoksa kazanmak çok zor....ha temel verileri çok iyi bir hisseyi senin yaptýðýn gibi uzun yýllar dokunmadan tutabilirsiniz ve bu sýrada temetü ve bedelsizinden de faydalanabilirsiniz ama spor hisseleri o tip hisseler deðil...muhakak gireceðiniz ve çýkacaðýnýz yeri iyi belirlemeniz lazým..