Kar hayırlı olsun. Yarın kaç açar tahminleri alalım.
Printable View
Kar hayırlı olsun. Yarın kaç açar tahminleri alalım.
arkadaşlar öyle tavana filan alış yollamayın sonra ağlaşırsınız.
bakın aynı rasyoda ısmen ve emlak gyo var bir halt olduğu yok..
kaldı ki gentaşta hiç bitmeyen ana ortakların ziya kahraman ve diğer kahraman ailesinin satışları oluyor.
ayrıca çelik nakliyat ve genart satışları oluyor...
ha hisse ucuzmu ucuz zaten daha öncede ucuzdu.ama ortakların satışları yüzünden başını bir türlü kaldıramadı..
alın veya satın diyemem ama dikkatli olun ve hesabınızı iyi yapın..
Yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel görüştür...
çok güzel kar gelmiş arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun...şu ana kadar baktığım bilançoların içinde bir gentaşı beğendim bir de arsanı...gentaş neredeyse 4 kata yakın kar artışı olmuş arsanın da 6 kat olmuş...ilk çeyreklerde.....
bu dönemde iyi bilanço açıklayan nadir hisse var...önümüzdeki süreçte iyi bilançolara kayışlar olacaktır...
aylar önce elimde vardı ama beni bıktırdığı için satıp çıkmıştım ama genel olarak beğendiğim bir hisseydi..patron biraz gıçıktı o kadar...tek kusuru buydu...umarım artık patron bu hisseye engel olmaz...ve hisseyi hakketiği yere çıkarırlar...
Nasip kısmet.. Bende kapanışa yakın 58 den bilancoya oynadım nasibime bilanço bomba geldi...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keko seni bilirim önceleri sık sık yazıyordun bu topikte yanlış mı hatırlıyorum ?
Ben bu bilançonun en az 2 yi gösterceğine inanıyom..Biz almasakta birileri alacak..
Biilanço fiyatlanmadı ki..Kahraman ailesi veya bir başkası bu fiyatlara mal veremez.
Uçacak kaçacak demeden uçtu.
En sağlıklısı oldu
Herkes tabi ki kendi kararını verir
Karamsar olmsk için bir neden yok
hayır dostum yanlış hatırlamıyorsun...:) aylar önce çok sık yazıyordum...gentaşa aşıktık ama bizi birbirimizden patron ayırdı...o kadar çok baskı yaptı ki artık dayanamadım ve çıktım...umarım elinde bulunduranlar iyi kazanır...geçmişte yine iyi bilanço (bu kadar iyi değildi) yolladığında %10 civarı gaplı açılış yapmış ve bir ara yükselişi %15 leri de bulmuştu ama daha sonra indi...sanki o karı yapan o değilmiş gibi aşağı sarktı...umarım bu sefer de patron böyle yapmaz...
Elinde olanlara hayirli olsun. Pazartesi gunu yaklasik 1 senedir tuttugum kagidi sattim. Baya pişmanım.
Herkese bol kazançlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Küçük yatırımcıları bezdirip sattırmışlar anladığım kadarıyla..
Topikte de olması gereken ilgi yok doğal olarak..
Behzat,dahafazla olmaz.brbs vs nikli arkadaşlardan ses yok..
Ne düşünüyorlar acaba..
Kimya nın ilk çeyrek karı 6.6 MİLYON TL den
14.1 MİLYON TL ye çıkmış
ancak hisse oranı (GENTAŞ ın) sadece % 14.50
bağlı şirketlerle satış yapıldı
tahmin edilemeyecek büyüklükte kara rağmen
Eyvah Keko geldi. Dır dır başlayacak ötmeye. Ne güzel 2 ay kafamız rahatı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kim ya bunlar?
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Arsa satışımı kâr nedeni .. Neymiş acaba
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eşleşmede tavan 1.89 görünüyor...1.7 milyonda alıcı var...
:halay: :halay: :halay:
ne güzel full alımdaydı biri dayanamadı verdi satışı
Ek 18702
Ocak – 31 Mart 2018
Yurtiçi Yurtdışı
Gentaş GBS Gentaş Genmar Gentas Italy Eliminasyonlar Konsolide
Hasılat 75.484.494 34.042.259 17.530.828 872.294 (22.701.812) 105.228.063
Satışların Maliyeti (-) (55.842.324) (26.661.597) (15.128.294) (1.392.294) 22.760.127 (76.264.382)
Brüt Esas Faaliyet Karı 19.642.170 7.380.662 2.402.534 (520.000) 58.315 28.963.681
1 Ocak – 31 Mart 2017
Yurtiçi Yurtdışı
Gentaş GBS Gentaş Genmar Gentas Italy Eliminasyonlar Konsolide
Hasılat 46.065.308 23.090.611 10.988.498 896.713 (12.190.682) 68.850.448
Satışların Maliyeti (-) (36.194.147) (18.709.839) (9.459.694) (2.943.160) 12.239.769 (55.067.071)
Brüt Esas Faaliyet Karı 9.871.161 4.380.772 1.528.804 (2.046.447) 49.087 13.783.377
Sabrın sonu Selametmiş.
Hem satışlar hemde kar güzel
Herkese hayırlı kazançlar
31 mayısta %8 bedelsiz ve 6 kuruş nakit temettü verecek
Milleti tırsıtmak için
Yarın ortak satışları haberi gelirse şaşmamak gerekir.
45 kişi izliyor ve sadece izliyor alan almış satan satmış sanırım. Umarım daha iyi olur herkes kazansın dilerim
Fk oranı 4.6
Pd/dd 0.95
Yolu uzun..
Uzun ince bir yol
Ytd
kutpo ve bunu takip ediyordum
2 sinin de bilanço süper gelecek diye hesaplamıştım
2 side süper geldi :kahkah:
bahtsız bedevi şansı bu mu o mu derken kütpo aldım
bunun speği patronu adam çıktı
kutponun speği madam çıktı :kahkah:
Arsa satışının bilançoda etkisi var mı
Kaptan bilançoya bakabilirsin satılan arsa filan Yok üstelik duran varlıklarda artmış tamamen satışların artmasıyla kar gelmiş bir çok bilançoya baktım açık ara önde olan güzel bir bilanço üstelik daha defter değerinde bile değil normalde yolu çok uzun ama tahta sahibi ne der onu bilmiyorum
Tavanda 5.8 mlyn lot işlem gerçekleşmiş bunun %71 i satış olarak görünüyor, kim alıp kim satmış bilgisi olan ?
Maşallah.. Lakin Kafamı kurcalayan nokta şu , bu gebze arazi geliri nerede o zaman
O iş O kadar kolay değil spk şikayet gitti... Dava konusu mal kaçırma... ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Tavanda 287 bin lot koçlar gibi bekliyor
Maşallah
356 bin lot olmuş
Bu hissede bilanço olarak her şey mükemmel. Tek olumsuz tarafı ana hissedarların sürekli mal satması.
Yalnız bazı hisseler de şahit olduğum bir durum var. Şirket sahipleri bazen hisse satarak olumsuz bir hava oluşturarak ky nin satmasına sebep oluyor ve diğer taraftan hisseleri topluyorlar.Umarım burada da böyle bir durum vardır.
Mantıklı düşünunce de şirket sahiplerinin işlerin iyi gittiğini ve güzel bir bilanço geleceğini bilmemeleri imkansız. Eee bu durumda insanın aklına daha yüksekten satma imkanı varken neden 1,7 tl lerden hisse satarlar diye bir soru geliyor.