Sayfa 415/652 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Arsa satışının bilançoda etkisi var mı

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Arsa satışının bilançoda etkisi var mı

Kaptan bilançoya bakabilirsin satılan arsa filan Yok üstelik duran varlıklarda artmış tamamen satışların artmasıyla kar gelmiş bir çok bilançoya baktım açık ara önde olan güzel bir bilanço üstelik daha defter değerinde bile değil normalde yolu çok uzun ama tahta sahibi ne der onu bilmiyorum

Tavanda 5.8 mlyn lot işlem gerçekleşmiş bunun %71 i satış olarak görünüyor, kim alıp kim satmış bilgisi olan ?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Kaptan bilançoya bakabilirsin satılan arsa filan Yok üstelik duran varlıklarda artmış tamamen satışların artmasıyla kar gelmiş bir çok bilançoya baktım açık ara önde olan güzel bir bilanço üstelik daha defter değerinde bile değil normalde yolu çok uzun ama tahta sahibi ne der onu bilmiyorum
    Maşallah.. Lakin Kafamı kurcalayan nokta şu , bu gebze arazi geliri nerede o zaman

5. O iş O kadar kolay değil spk şikayet gitti... Dava konusu mal kaçırma...
     Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Maşallah.. Lakin Kafamı kurcalayan nokta şu , bu gebze arazi geliri nerede o zaman

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6. Tavanda 287 bin lot koçlar gibi bekliyor
    Maşallah

7. 356 bin lot olmuş

8.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Bu hissede bilanço olarak her şey mükemmel. Tek olumsuz tarafı ana hissedarların sürekli mal satması.

Yalnız bazı hisseler de şahit olduğum bir durum var. Şirket sahipleri bazen hisse satarak olumsuz bir hava oluşturarak ky nin satmasına sebep oluyor ve diğer taraftan hisseleri topluyorlar.Umarım burada da böyle bir durum vardır.

Mantıklı düşünunce de şirket sahiplerinin işlerin iyi gittiğini ve güzel bir bilanço geleceğini bilmemeleri imkansız. Eee bu durumda insanın aklına daha yüksekten satma imkanı varken neden 1,7 tl lerden hisse satarlar diye bir soru geliyor.

Sayfa 415/652 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •