Kar hayırlı olsun. Yarın kaç açar tahminleri alalım.
Kar hayırlı olsun. Yarın kaç açar tahminleri alalım.
arkadaşlar öyle tavana filan alış yollamayın sonra ağlaşırsınız.
bakın aynı rasyoda ısmen ve emlak gyo var bir halt olduğu yok..
kaldı ki gentaşta hiç bitmeyen ana ortakların ziya kahraman ve diğer kahraman ailesinin satışları oluyor.
ayrıca çelik nakliyat ve genart satışları oluyor...
ha hisse ucuzmu ucuz zaten daha öncede ucuzdu.ama ortakların satışları yüzünden başını bir türlü kaldıramadı..
alın veya satın diyemem ama dikkatli olun ve hesabınızı iyi yapın..
Yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel görüştür...
çok güzel kar gelmiş arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun...şu ana kadar baktığım bilançoların içinde bir gentaşı beğendim bir de arsanı...gentaş neredeyse 4 kata yakın kar artışı olmuş arsanın da 6 kat olmuş...ilk çeyreklerde.....
bu dönemde iyi bilanço açıklayan nadir hisse var...önümüzdeki süreçte iyi bilançolara kayışlar olacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aylar önce elimde vardı ama beni bıktırdığı için satıp çıkmıştım ama genel olarak beğendiğim bir hisseydi..patron biraz gıçıktı o kadar...tek kusuru buydu...umarım artık patron bu hisseye engel olmaz...ve hisseyi hakketiği yere çıkarırlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Nasip kısmet.. Bende kapanışa yakın 58 den bilancoya oynadım nasibime bilanço bomba geldi...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Keko seni bilirim önceleri sık sık yazıyordun bu topikte yanlış mı hatırlıyorum ?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Ben bu bilançonun en az 2 yi gösterceğine inanıyom..Biz almasakta birileri alacak..
Biilanço fiyatlanmadı ki..Kahraman ailesi veya bir başkası bu fiyatlara mal veremez.
Yer İmleri