Cenazeye kimler katılıyor
Printable View
Cenazeye kimler katılıyor
Demekki şirket sahipleri gerçekten dürüst adamlar...
Neyse onu yapmışlar
Satacakları zaman ucuz demeyip satmış
Vatandaşı hisse sahibi yapmış
Güzel bilançoyu da açıklamayı bilmişler
İnsanlar o yüzden afalladı
Beklenti ile ciddi mal alımı olmadı
Ancak bugün tavan fiyattan alan aldı
Bu arada tavanda 406 bin lot alıcı olmuş
Tavanda kaç lot var arkadaşlar
416 bin lot
Gelir tablosundan "yatırım faaliyetlerinden gelir" isimli 4,3 milyon TL arsa satışından gelen kar, rahatlıkla görebilirsiniz...
Ancak, satış ve esas faaliyet kar artışı ger.ekten çok şık ve beklenenin hayli üzerinde...
Sürdürülebilir mi? bunu da yıl boyunca gözleme imkanımız olacak.
Elinde sabırla tutanlara hayırlı olsun.
Teşekkürler arasıra pylşırsan çok makbule geçer kardeş
Pazartesi 2 TL nin üstüne atarak kabuğunu kıracağını düşünüyorum.
442 bin lot tavanda alıcı var....
Yetmez ama evet
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer ilk çeyrek karı ( 16,8 milyon TL ) diğer çeyreklerde de benzer gelirse şuanki F/K kaç olur:
( 110 milyon hisse * 1,89 hisse fiyatı ) / ( 16,8 milyon * 4 ) = 3,09 F/K
F/K en az 6 küsür olmalı. Bu durumda hisse fiyatı 4 TL olmalı
Mayıstaki temettüsü hariç. Bir de bedelsizi var.
Tavanda kaç lot var arkadaşlar
Ekranım kapandı arkadaşlar tavanda kaç lot kaldı
tavandan alınabiliyormu
55-58 lerden biraz daha almak istemiştim ama param yoktu. sağolsun endeks her kağıdımızı eksiye kitlediği için. ama bilançe beklediğim gibi iyi geldi. türlü düzenbazlıklar yaptığı söylenen şirketin böyle nefis bir faaliyet gerçekleştirmesi şaşırtmadı da değil. performansını devam ettireceğini düşünüyorum. yurtdışı satışlardaki artış güzel. stok durumu da bir fikir veriyor aşağı yukarı.
4,3 milyonluk karı bilerek çıkarmadım. İlk çeyrek karı genelde düşük gelir gentaşın. 2. ve 3. çeyrekte daha iyi kar yazar.
Ayrıca 4,3 milyonluk karı yıllıkta *4 katı değil de *1 katı şeklinde olacak. Yani 1.çeyrekte olacak diğer çeyreklerde olmayacak.
Bir de şu var ki ana ortaklık paylarının karı 16,8 ama şirket toplam karı 19,2 milyon TL. Yani ana ortaklığa 4,3 milyondan daha az etkisi olur ( azınlık payına düşeni eklemek lazım ). Ayrıca 4,3 milyonun vergisi %20 kurumlar vergisi de olmayacak (bunu da eklemek lazım )
=(16.8)*1+(16.8-4.3+(4.3*0.2)+(4.3*((19.2-16.8)/19.2)))*3
= 58,5 milyon TL yıllık kar çıkar.
( 110 milyon hisse * 1,89 hisse fiyatı ) / ( 58,5 milyon ) = 3,55 F/K
Şimdi oldu. Eyvallah kardeş . teşekkürler .. 16- 4 = 12 milyon kâr bile çok iyi .. Fk 5 gibi .. % 40-50 bilanço etkisi görünüyor.. Pddd 1 gibi.. Kimya sektörü ortalamasına göre görece uygun duruyor.. Öalda olanlara sabır ve helal kazanç dilerim.. Bu arada mal satıyor görün sede satmıyor cep to cep de olabilir .. Gerçekten satışta olabilir.. Satış düşünenler tamamen satış düşünmemeli.. Ben olsam %50 si ni lesin tutardım..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanı mı bozdu hisse
Tekrar tavan yaptı galiba kapanışta tavanda ne kadar var soylermisiniz
Tavanda 195bin lot alıcı
211593 lot alıcı
12167453 lot işlem hacmi
Aof 1.879
Kapanış rakamları
Haftaya harekete devam
https://i.hizliresim.com/qG6R0W.png
YTD...................
https://i.hizliresim.com/A14gMX.png
YTD................
Bundan sonra ne olur diye merak eden varsa DMSAS ın birkaç günlük grafiğine göz atabilir...
Farklı bir şeyden bahsediyorum... o da bilancodan sonra tavan açtı daha sonra %10 %15 arası bir prim ile düzeltmeye girdi
Yılsonunda Sermayesine yakın kar açıklar mı?
Bu potansiyel ihtimal dahilinde...
F/K sının 2,5 olması halinde, olacağı piyasa fiyatını piyasa belirler, su akar yolunu bulur
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Son dakikalardaki tavanı çözmelerinde mallar kapışanın elinde kaldı.214 bin lot alıcı ile kapattı. İniş çıkış olabilir ama yön yukarı..Temel teknik herşey yükselişten yana. Dün bir arkadaş tavandan mal almayın derjen bugün 12 milyon lotun çoğu tavandan oldu.1.84 te bir ara 535 bin lot alış koymuştu biri.Alamadı tabi.
Tavan yapmış hisseyi almak için muhakkak birilerinin aktif satış yapması gereklidir ve 1.89 dan gerçekleşen 7.xx mlyn lot un %73 lük kısmı satış gözüküyor... Birileri tavana alış girdikce digerleride pasif alışlara aktif satış yapmış görünüyor... Bu durumda alan ve satan bilgisi önem arz ediyor... kim kime sattı?
Günlük pastayı, alan satan kim paylaşacak kimse yok mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi