Fuckir Fuckaraaya ne verilse azdır.
Fuckir Fuckaraaya ne verilse azdır.
Sasaniler 90+ 5te gol yediler yine.
*Gol var da incelendi ve iptal oldu son saniyede*
Erdoğan: Açıkça söylüyorum herkes hesabını 2023'te yüzde 20'ler seviyesinde enflasyona göre yapsın
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta..._WDx36k3Q&s=19
Jehabe yani gılıjdar, asgari ücreti ile memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranında zam yapıyordu değil mi?
Nu demektirki asgarî ücret 8.000 TL EYT salla gitsin emekli ve memura %25 den fazla zam yok. Geçmiş olsun.
Ayrıca %28 den fazla mevduat faizi bulursan uzun vade bağla. Tabi bunlar RTE ye inanıyorsan geçerli
Kiralar %20 artacak demektir bu.Birde siz hesabınızı ona göre yapsanızda yeniden değerleme oranları vs ona göre yapsanız
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yonetim kararli , 40 ve sonra 20 olacak enflasyon , biz amerikadan daha iyiyiz faiz indirerek enflasyonu dusuruyoruz
Evet dostum ISKUR a kayit olacak issiz ve ona hafta da 2-3 yer gosterecek gorusecek ve isine yatana gidecek calisacak aksi takdirde devlet ona destegi de kesecek net bilgi
Hatta bu how i met your mother da konusu gecen bisi idi
emlakci olan isten cikarilan oyuncumuz is gorusmesine gider turlu turlu seyler basina gelir
Konu basligimiz acilmistir
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=55059
Saadet Zinciri, Ponzi ve Dolandırıcılık haberleri bilgi paylasim..
Cesur falan değiliz. Bir nevi çaresizlikten. 6 aydır her yükselişte - yok yahu piyasanın durumu belli, bunlar elimize verir - diyerek seyrettik. Sosyologların açıklayabildiği son hamleyi yapmak için ateşin içine daldık. Şu ana kadar parama göre çok iyi kazandım. Ama , Kumluca daki SEL gibi her an bir felaket gelebilir . İşte o zaman kazandığımı sandığım her şey yok olur. Bu gerçeği seslendirdiğimde içimdeki ben - kötüyü çağırma , sus - diyor. Bu çarşamba tümüyle çıkmayı, kenardan izlemeyi düşünüyorum.
Mikrofon kimin elindeyse şarkıyı o söylüyor. haliyle mikrofonu alamadığımız sürece sadece çıkan seslere katlanmak zorundayız.
T bank 27,5 , HSBC yeni müşteriye 29 ( sadece 32 gün için )
Paran mı var derdin var ! Büyük çiftliklerde bu kadar Hayvanı nasıl sağıyorlar diye düşünüyordum. Baktım ki , adamlar dar bir geçitten tek sıra yaparak yemliklere yönlendiriyor ve onlar mutlu mutlu yem yerken memelerindeki sütü boşaltıyorlar. Sonuçta yem yiyen de sütü alanda mutlu..
50 den aşağıni zor gorur .
*Dolar sabit
*Akaryakıt düştü
*5 aydir asg.ucrt, memur, emekli maasi ayni.
Fiyatlar hala yukari gidiyor ....
Hadi doları 6 ay daha burda tuttun diyelim.
Elektrik doğalgaza en az %50 zam bekliyor.
Asgeriye %40 -45
Memura %30
Emekli % 25( taban aylık 4500 )
Tuik 0 hatta eksi mi çıkaracak baska turlu 20 çıkartamaz imkansiz
Amor fati...
Memento mori..
Carpe diem.
Fiyatlama davranışı bozulduktan sonra enflasyonu toparlamak zor. Dolar sabit, emtia fiyatları düşüyor. Navlun fiyatlarının düşüşüyle ithal ürünlerinde fiyatı düşecek. Bizim zamlar nereden geliyor ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kredi ve mevduat faizinde ters yarış: Faizde makas mevduat lehine açılıyor. 2 Aralık haftasında 3 ay vadeli mevduatın faizi 21,9’a çıkarken, ticari kredi faizi yüzde 15,48’e geriledi. Mevduat faizleri 44 ayın zirvesine çıkarken, ticari kredi faizleri 24 ayın en düşük seviyesine geldi. Bankaların önümüzdeki iki haftada TL mevduat faizinde yüzde 30’u aşması ve yarışın hızlanması bekleniyor.
Size yillardir diyorum fayizden bir sey olmaz diye...:)
Ya bir is kurun ya da kurulu bir ise bist yolu ile ortak olun diye yuzlerce kez yazdim..
Reyiz yatirim yapanlarin yaninda...
Syg,
Bence borsa yılı zirvede kapar.
Sitelere ve gazetelere 2022 nin en çok kazandıranı borsa oldu manşetleri lazım. Aylık ve yıllık grafikler de güzel görünsün. Ocak da süper açılır yükselişe devam ediyor gibi. Bir şey olacaksa sonrasında olur.
Ayrıca borsada tecrübesi olan herkes olayın saadet zincirine döndüğünün farkında ama patlamadan biraz daha mamalanmaya çalışıyor mecburen, diğer alternatif alanlarda getiri kalmadı çünkü.
Ralli öncesi maliyetlenenlere birşey olmaz ama son vagona bineceklere şimdiden geçmiş olsun.
2013 2021 arası borsadan insider olmadan kazanmak çok çok güç kaybetmek büyük ihtimal idi..
O yıllarda bunu çok dile getirdim burada..
Ama 2 senedir ne alırsan koptuğu bir döneme denk geldik..
Eskiden lot da sayarlardı ..
Büyük alsan aylarca götürmezlerdi..
Şimdi öyle bir durumda söz konusu deel..
Tahtanın yüzde 3-5 ini çekmediğin sürece sorun deel..
Her türlü sürüyorlar..
SHOW var çünkü..Olmaz..
Daha evvel yazdım..
Seçime kadar borsada asla düşüş beklemiyorum..
Minik ama sert V şeklinde düşme kalkmalarda LONG da abananların paralarını viop da hüpletmek için.
O halde geliyor gelmekte olan deyip gaz tahminlerinizi alalım:kahkah:
https://onlinepoll.me/poll/vote/bugu...ari-tahmininiz
GABAR dağında 150 milyon net petrol rezervinde saha ne demek..:oleyo:
Seçime kadar daha neler neler olacak..
MMU ına motor takıp hangardan çıkarıp gezdirecekler..
TOGG show başlayacak martta..
Zaten bir ayağım çukurda ...
https://twitter.com/2727mmg2727/stat...OmiKOfkfr4oFVw
zor zoru , bist100 5750 ongorum beni baglar ,en iyi yatırım stres olunmayandır.
Emekli arkadaşlar bu iktidarın oy deposo olarak şimdiye kadar görevlerini layıkıyla yaptılar..İktidarda paranın başında oturan bunları fakir fukara olarak tanımladı.Yani 20 yılda adamın maaşı asgari ücretin yarısına indi...Gençlere çıkar telefonunu diyen dayıların maalesef durumu bu şekilde...Üzülüyoruz ama onların çoğu anlamak istemiyor...
Herkes hak ettiği şekilde yönetilir...
Bistte en tepede satana odul versinler :sucuklu ceviz.evde lazim olur :)
Simdilik muzik caliyor...
Cilginca dans ediyoruz...
Syg,