Sayfa 419/1001 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Cesur falan değiliz. Bir nevi çaresizlikten. 6 aydır her yükselişte - yok yahu piyasanın durumu belli, bunlar elimize verir - diyerek seyrettik. Sosyologların açıklayabildiği son hamleyi yapmak için ateşin içine daldık. Şu ana kadar parama göre çok iyi kazandım. Ama , Kumluca daki SEL gibi her an bir felaket gelebilir . İşte o zaman kazandığımı sandığım her şey yok olur. Bu gerçeği seslendirdiğimde içimdeki ben - kötüyü çağırma , sus - diyor. Bu çarşamba tümüyle çıkmayı, kenardan izlemeyi düşünüyorum.
    Bence borsa yılı zirvede kapar.
    Sitelere ve gazetelere 2022 nin en çok kazandıranı borsa oldu manşetleri lazım. Aylık ve yıllık grafikler de güzel görünsün. Ocak da süper açılır yükselişe devam ediyor gibi. Bir şey olacaksa sonrasında olur.

Ayrıca borsada tecrübesi olan herkes olayın saadet zincirine döndüğünün farkında ama patlamadan biraz daha mamalanmaya çalışıyor mecburen, diğer alternatif alanlarda getiri kalmadı çünkü.
    Ralli öncesi maliyetlenenlere birşey olmaz ama son vagona bineceklere şimdiden geçmiş olsun.

2. 2013 2021 arası borsadan insider olmadan kazanmak çok çok güç kaybetmek büyük ihtimal idi..
    O yıllarda bunu çok dile getirdim burada..
    Ama 2 senedir ne alırsan koptuğu bir döneme denk geldik..
    Eskiden lot da sayarlardı ..
    Büyük alsan aylarca götürmezlerdi..
    Şimdi öyle bir durumda söz konusu deel..
    Tahtanın yüzde 3-5 ini çekmediğin sürece sorun deel..
    Her türlü sürüyorlar..
    SHOW var çünkü..Olmaz..
    Daha evvel yazdım..
    Seçime kadar borsada asla düşüş beklemiyorum..
    Minik ama sert V şeklinde düşme kalkmalarda LONG da abananların paralarını viop da hüpletmek için.

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    En aci tarafi da 25milyar dolar net rezerv nedir? Koca ülke..
    25 milyar dolari olan sirket ve isimlere baksalar utanmalari lazım
    yaw üstadım eskiden buzdolabı yoktu 70 cente muhtaç olunuyordu 25 milyar dolar neti beğenmiyorsunuz

belli ki swablar düşülmemiş bu hesaptan

4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    O halde geliyor gelmekte olan deyip gaz tahminlerinizi alalım
    https://onlinepoll.me/poll/vote/bugu...ari-tahmininiz

5. GABAR dağında 150 milyon net petrol rezervinde saha ne demek..
    Seçime kadar daha neler neler olacak..
    MMU ına motor takıp hangardan çıkarıp gezdirecekler..
    TOGG show başlayacak martta..

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    T bank 27,5 , HSBC yeni müşteriye 29 ( sadece 32 gün için )

Paran mı var derdin var ! Büyük çiftliklerde bu kadar Hayvanı nasıl sağıyorlar diye düşünüyordum. Baktım ki , adamlar dar bir geçitten tek sıra yaparak yemliklere yönlendiriyor ve onlar mutlu mutlu yem yerken memelerindeki sütü boşaltıyorlar. Sonuçta yem yiyen de sütü alanda mutlu..
    Demin aradı T bank %26 diyor utanmadan ben günlük bağlıyorum o oranla aloooooooooooooooo
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bence borsa yılı zirvede kapar.
    Sitelere ve gazetelere 2022 nin en çok kazandıranı borsa oldu manşetleri lazım. Aylık ve yıllık grafikler de güzel görünsün. Ocak da süper açılır yükselişe devam ediyor gibi. Bir şey olacaksa sonrasında olur.

Ayrıca borsada tecrübesi olan herkes olayın saadet zincirine döndüğünün farkında ama patlamadan biraz daha mamalanmaya çalışıyor mecburen, diğer alternatif alanlarda getiri kalmadı çünkü.
    Ralli öncesi maliyetlenenlere birşey olmaz ama son vagona bineceklere şimdiden geçmiş olsun.
    Muzik calarken pistten inip yerimize oturamayiz

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 419/1001 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •