şortları kaptirmam dayi hic kusura bakma
yarim saatte %3 düşüren adamdan korkarim ben
yarinin garantisi yok.
mechul
ama palaya tebrikler.süper ütücü
Printable View
şortları kaptirmam dayi hic kusura bakma
yarim saatte %3 düşüren adamdan korkarim ben
yarinin garantisi yok.
mechul
ama palaya tebrikler.süper ütücü
Bu yukarı çekiş kırmızı başlıklı kızın, babaannesi sandığı kurda sorduğu şu sorunun cevabı gibi.
-Kırmızı başlıklı kız: Babaanne senin ağzın neden bu kadar büyük?
-Kurt: Seni daha iyi yiyebilmek için :)
genelde 85 milyon para girişi var..-2,75 borsa..ne oyunlar çeviriyolarsa yine.
tükeniş boşluduurr uu
vay be tam adi bunlar, dalga geçiyorlar, yıne ky shorta geçti sanırım. başka izahı yok, dolar 3.75 oldu sabah 3.69 ken endeks 99.250 idi :) küfretme de dur.
Emeği geçenlere teşekkürler çok bereketli bir gündü umarım bugün forumda zayet olmamıştır
dow bak bız vızeyı askıya aldık dıye cakıldı resmen buyuk turkıye ıste
isin icine ettiler sayin hocam cik cik cikabilirsen, aslinda verilmesini de hic ama hic istemiyorlar diye Eren Erdem konusmustu, verseler burda bulbul gibi oter isbirlikleri iyot gibi ortaya cikar,,bu gorusu de dikkate almak lazim ozaman niye boyle derseniz bence halkbank reza olayini cozmek istiyorlar feto meto hikaye...
böyle pastaya borsanın +2 kapaması lazımmış ama tersi olmuş.-3 kapadı..:oleyo:
85milyon giriş.
http://666kb.com/i/dndotkr8mcobv0r29.jpg
Tcell pastası verenden allah razı olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolara cakiyorlar gibi , aklima hic iyi bir haber olasiligi gelmiyor ama var bi seyler sanki
3.70 altina gelirse sabaha baya senlik olur yarine
trthaber'de ortak basın toplantıları var. erdoğan kağıtlara bakma bahanesiyle gözlerini kapıyor. iki kere daldı düşecek neredeyse; belli ki gece uyumamış. ilk defa görüyorum böyle bir şey. esneyip duruyor.
NASIL GÖRMEK İSTİYORSANIZ ÖYLE....
açın 2014 HALK tv-ODA TV Yİ.....
o zaman sürekli REİSİN kolon kanseri olduğu iddiası vardı....kolon kanseri demek 6 ayda çökmek demek....maşallahı var...merdivenleri 3 er 3 er çıkıyor....
kendine güvenini kaybetmişsen,zaten yapacak bir şey yok...
bunu tazminatta kaybetti...öyleki İSTANBUL-İZMİR işgal edildiğinde müstemleke devletleri alkışla karşılayanlar bile vardı....SODOM-GOMORE romanını okuyun.....
neymiş ABD ye posta koyduk...en kralını IRAK SAVAŞINDA 2003 martta tezkeresinde yaptık...naş dedik...EN AZINDAN Senin haksız savaşına ortak olmayacağız dedik...
Teşekkür ederim allah razı olsun. Allah belanı versin akbank [emoji23][emoji23] bokmu var aldın 4milyon lot
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın abka fıtık olacan olumlu olumsuz uzun adamla ilgili her yoruma yetişeceğim diye. haber açıktı ilgincime giden bir olayı paylaştım. bugün de genele yazmışsın; cevap vermedim yoğun bir gündü ama seans bitti yazayım bari.
reel ekonomiyle borsa arasında birebiri bırak çoğu zaman korelassyon bile yok ani şoklar hariç. o laf ettirmemek için kelime oyunları yaptığınız toz konduramadıklarınız; qe -genişlemeler- olmasa 2. dönemi göremezlerdi. çok merak eden ispat isteyen 2001'den beri tek tek tüm gelişen ülkelerdeki genel seçim sonuçlarına bakar. ipu org var, vikipedya var açın okuyun. pardon gerçi ikincisi yasaklıydı jölelinin deyimiyle cihan-ı şümül ülkemizde :kahkah:
hee jöle ve gedikli'nin başdanışman olduğu yerde ben aslında ekonomi siyaset tartışmayı reddediyorum ve bıraktım sayılır. ama uzatmak istersen buyur.
kenan evren de kolon kanseri idi tm 25 yıl üstüne yaşadı
kolon kanserinde en önemli şey erken teşhistir.
vaktinde yakalalarsa bağırsakalrın bir kısmıyla kurtarırsın benim bir meslektaşta 5 yıl önce gaytada kan görmesi üzerien hastaneye gitti ve bir hafta içinde operasyonunu oldu
maşallahı var eskisikadar sıhhatli
Veli Ağbaba, ABD'ye misilleme için Tütün Yasası’nın Meclis’ten çekilmesi gerektiğini savunarak, "Ey hükümet, ABD'ye cevap vereceksen ilk yapacağın şey, Tütün Yasası’nı Meclis’ten çekmektir" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kırım'ın yasadışı ilhakını tanımadık tanımayacağız.Ukrayna'nın Kırım tatarlarına verdiği destekten memnunuz. Minsk sürecini destekliyoruz" dedi.
Rusya ya ragmen
donduk sanirim yine
Nato dan cikmak dedgim gibi felaket olurdu bu soylem rahatlatti
Borsa İstanbul'da 'Kara Pazartesi'
nasıl ama her pazartesi borsa yeşildir diye diye övünenler vardı. kara cuma kalmadı artık kara pazartesi var :oleyo:
Fazla abartmamalı ama ABD nin başka yaptırımları da olacaktır.
Bunu açıkça belirtmezler..
Mekanizmaları var ,çalışır..
Bir yerde gemin kalkmaz.. Bir yerde bankan transfer yapamaz.. Başka bir yerde kargo uçağın incelenir..
Yani bi belaya bulaştık ki,felaket....
Papazı ayrı dert, fetösü var, zarrabı,halkbnk müdürü,yetmedi çağlayanı,korumaların tutuklanması,
elçilik çalışanlarına sorgu sual...
Şu İSLAMCILAR neymiş be birader...
yarina eksi 2000 gap gelir mi
cok para yatirdim,bu sefer tutturmam lazim cok icerdeyim yaw miyaww
Haci abi dondu o is bitti.
Simdi eyyy putin basladi :kahkah:
Icinde yasamasak harbi super eglenceli ulke
Bigun hepsi toplanip bi dalcaklar bize :kahkah:
Boyle surekli vaaz verme bir ayar cekme ihtiyaci kendi icini rahatlatmak icin birilerine satasma ihtiyaci bence ciddi bir rahatsizlik. Incelemmesi lazim.
Ukrayna iyi ulke hos ulke kizlari da efsane ticaretimiz gelissin turizm artsin de.
Ne diye rusyaa ya sariyorsun simdi :kahkah:
abd ambargo koyabilirmiş.
Romanya'daki ABD üslerinden bazı birliklerin Bulgaristan'a kaydırıldığı, Bulgaristan'a giren ABD askerlerinin ise Türkiye sınırına doğru ilerlediği öne sürüldü.
Aydınlık’ın askeri kaynaklara dayanarak verdiği habere göre, Romanya’dan Bulgaristan’a giren ABD askerleri, konvoy halinde Bulgaristan’ın Türkiye sınırına doğru ilerliyor. Zaten ABD, son bir yılda Romanya ve Bulgaristan'daki askeri varlığını artırmaya başlamıştı. ABD, en büyük asker ve malzeme sevkıyatını da bu yılın şubat ayında yapmış, Novo Selo askeri üssüne yeni birlikler yerleştirmişti.
Bulgaristan Savunma Bakanlığı, bu sevkıyatla ilgili, 120 ABD askerinin hâlihazırda üste bulunduğunu, 80 tankın ve yüzlerce silahlı savaş aracının daha askeri üsse ulaşacağını duyurmuştu.
Her ÜLKE fırıldak değil..
REİS döner de,diğerleri döner mi??
Diplomaside köşeye sıkışmanın ekonomik faturası
http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...aturasi-17248/
Gap olmaz bi daha reis seans icinde verirler verirlerse.cok olumsuz bir konu haric.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.