Sayfa 423/1006 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    NASIL GÖRMEK İSTİYORSANIZ ÖYLE....
    açın 2014 HALK tv-ODA TV Yİ.....

o zaman sürekli REİSİN kolon kanseri olduğu iddiası vardı....kolon kanseri demek 6 ayda çökmek demek....maşallahı var...merdivenleri 3 er 3 er çıkıyor....

kendine güvenini kaybetmişsen,zaten yapacak bir şey yok...

bunu tazminatta kaybetti...öyleki İSTANBUL-İZMİR işgal edildiğinde müstemleke devletleri alkışla karşılayanlar bile vardı....SODOM-GOMORE romanını okuyun.....

neymiş ABD ye posta koyduk...en kralını IRAK SAVAŞINDA 2003 martta tezkeresinde yaptık...naş dedik...EN AZINDAN Senin haksız savaşına ortak olmayacağız dedik...

2.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim allah razı olsun. Allah belanı versin akbank [emoji23][emoji23] bokmu var aldın 4milyon lot

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    genelde 85 milyon para girişi var..-2,75 borsa..ne oyunlar çeviriyolarsa yine.
    çok basit panik ile 30 kademe alttan satan ky.nın elindeki malı hacimli şekilde ucuza alanlar desek.

sayın abka fıtık olacan olumlu olumsuz uzun adamla ilgili her yoruma yetişeceğim diye. haber açıktı ilgincime giden bir olayı paylaştım. bugün de genele yazmışsın; cevap vermedim yoğun bir gündü ama seans bitti yazayım bari.

reel ekonomiyle borsa arasında birebiri bırak çoğu zaman korelassyon bile yok ani şoklar hariç. o laf ettirmemek için kelime oyunları yaptığınız toz konduramadıklarınız; qe -genişlemeler- olmasa 2. dönemi göremezlerdi. çok merak eden ispat isteyen 2001'den beri tek tek tüm gelişen ülkelerdeki genel seçim sonuçlarına bakar. ipu org var, vikipedya var açın okuyun. pardon gerçi ikincisi yasaklıydı jölelinin deyimiyle cihan-ı şümül ülkemizde

hee jöle ve gedikli'nin başdanışman olduğu yerde ben aslında ekonomi siyaset tartışmayı reddediyorum ve bıraktım sayılır. ama uzatmak istersen buyur.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    NASIL GÖRMEK İSTİYORSANIZ ÖYLE....
    açın 2014 HALK tv-ODA TV Yİ.....

o zaman sürekli REİSİN kolon kanseri olduğu iddiası vardı....kolon kanseri demek 6 ayda çökmek demek....maşallahı var...merdivenleri 3 er 3 er çıkıyor....

kendine güvenini kaybetmişsen,zaten yapacak bir şey yok...

bunu tazminatta kaybetti...öyleki İSTANBUL-İZMİR işgal edildiğinde müstemleke devletleri alkışla karşılayanlar bile vardı....SODOM-GOMORE romanını okuyun.....

neymiş ABD ye posta koyduk...en kralını IRAK SAVAŞINDA 2003 martta tezkeresinde yaptık...naş dedik...EN AZINDAN Senin haksız savaşına ortak olmayacağız dedik...
    kenan evren de kolon kanseri idi tm 25 yıl üstüne yaşadı
    kolon kanserinde en önemli şey erken teşhistir.
    vaktinde yakalalarsa bağırsakalrın bir kısmıyla kurtarırsın benim bir meslektaşta 5 yıl önce gaytada kan görmesi üzerien hastaneye gitti ve bir hafta içinde operasyonunu oldu
    maşallahı var eskisikadar sıhhatli
    bir halt olacağı yok.

Veli Ağbaba, ABD'ye misilleme için Tütün Yasası’nın Meclis’ten çekilmesi gerektiğini savunarak, "Ey hükümet, ABD'ye cevap vereceksen ilk yapacağın şey, Tütün Yasası’nı Meclis’ten çekmektir" dedi

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kırım'ın yasadışı ilhakını tanımadık tanımayacağız.Ukrayna'nın Kırım tatarlarına verdiği destekten memnunuz. Minsk sürecini destekliyoruz" dedi.
    Rusya ya ragmen

donduk sanirim yine

Nato dan cikmak dedgim gibi felaket olurdu bu soylem rahatlatti

Sayfa 423/1006 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •