Sayfa 421/1006 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Vob 24

1. şortları kaptirmam dayi hic kusura bakma
    yarim saatte %3 düşüren adamdan korkarim ben
    yarinin garantisi yok.
    mechul
    ama palaya tebrikler.süper ütücü
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Bu yukarı çekiş kırmızı başlıklı kızın, babaannesi sandığı kurda sorduğu şu sorunun cevabı gibi.
    -Kırmızı başlıklı kız: Babaanne senin ağzın neden bu kadar büyük?
    -Kurt: Seni daha iyi yiyebilmek için

genelde 85 milyon para girişi var..-2,75 borsa..ne oyunlar çeviriyolarsa yine.
    en önemlisi dogru zaman.

4. tükeniş boşluduurr uu

5. vay be tam adi bunlar, dalga geçiyorlar, yıne ky shorta geçti sanırım. başka izahı yok, dolar 3.75 oldu sabah 3.69 ken endeks 99.250 idi küfretme de dur.

6. Emeği geçenlere teşekkürler çok bereketli bir gündü umarım bugün forumda zayet olmamıştır

7. dow bak bız vızeyı askıya aldık dıye cakıldı resmen buyuk turkıye ıste

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    New York Times'a göre bardağı taşıran ve ipleri koparan bu söylem olmuş:

''Mr. Erdogan himself seemed to confirm the suspicion last month, when he told a gathering of police officers in Ankara that he would hand over an American pastor, Andrew Brunson, once the United States gave him Mr. Gulen.

“They say, ‘Give us this certain pastor,’†he said, recounting his meeting with American officials. “You have another pastor in your hands; give him to us,†he railed.

If Mr. Gulen were handed over, the president said, he would sort out Mr. Brunson’s judicial case. “Give him to us and we will put yours through the judiciary; we will give him to you,†Mr. Erdogan said.

At the same time, Turkish officials have repeatedly insisted that the detainees are charged with serious crimes of terrorism and trying to overthrow the state, and that if they are not guilty, the courts will release them in due course.''
    isin icine ettiler sayin hocam cik cik cikabilirsen, aslinda verilmesini de hic ama hic istemiyorlar diye Eren Erdem konusmustu, verseler burda bulbul gibi oter isbirlikleri iyot gibi ortaya cikar,,bu gorusu de dikkate almak lazim ozaman niye boyle derseniz bence halkbank reza olayini cozmek istiyorlar feto meto hikaye...

Sayfa 421/1006 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •