adam kaybolmuş best77 sen ne dersin
Printable View
adam kaybolmuş best77 sen ne dersin
A grubu veya bist 30-100 fonlarin bile yatırım kararında etkili olurken SPK şuursuzca hem ceza kesip hem BIST 100 e alması söz konusu olamaz..demekki firmada sorun yok ve hisse toplu şekilde hala firmada öyleyse çıkacak ama ne zaman işte soru bu bence 29 Mart i kaçırmak istemezler
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YILDIZ PAZAR;
Halka açık piyasa değeri 100 M TL’nin üstünde olan şirketler yada BIST100 kapsamındaki şirketlerin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır.
ANA PAZAR;
Halka açık piyasa değeri 25 milyon TL’nin üzerinde ve 100 M TL’nin altında olan şirketlerin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır. 25 M TL kriteri ilk defa halka arz edilen şirketler için geçerlidir ve mevcut şirketler arasında halka açık değeri 25 M TL’nin altında olup Ana Pazarda işlem gören şirket olabilir.
GELİŞEN İŞLETMELER PAZARI;
Gelişme ve büyüme potansiyeline sahip, halka açık piyasa değeri 25 M TL’nin altında olan şirketlerin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır. GİP’te 2 yıl süreyle işlem gören şirketler Yıldız ve Ana Pazara geçiş başvurusu yapabilirler.
A grup veya u 100 dediğiniz şimdiki yıldız pazar. bakın bu kadar basit yıdız pazarda olmak. şirketin mali durumu, karlılık falan önemli değil.ytd
Benim kağıdım yok ama inşallah umudunuz gerçekleşir. Alan olmayınca 4 ten bile satılmayan kağıt nasıl olacakta 5 olacak. Deftet değeri 0.34. F/K yok. Külli zarar. Bence 1 e kadar zor satılır. Herşeye hazırlıklı olun. Ytd
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt her iki tarafa da hızlı evrilir. Kağıt şimdi niye hızlı düşüyor, düşerken niye kimse karşılamıyor. Çünkü kağıdın buralardan maliyeti yok. kağıdın bir hikayesi yok. maliyet Ne? 0.40 lardan başlıyor. Hikayesi ise spekülatif haber.
Eğer kağıt sahiplerinin amacı ellerini boşaltmak ise: Zaten malın büyük kısmını çıkmış olmalılar. kalanını buralardan kağıt nereden açarsa elden çıkarırlar,zararda yazmazlar çünkü maliyetlerinin düşük olduğunu düşünüyorum. Tam tersi de olabilir. Kağıtta yeni bir haber vardır, yeni bir yukarı hareket planı vardır. Bu hafta kağıt çözülür. Herkes kurtulmak için satışa geçer, spek malı toplar. satın alma birleşme veya bir satış haberi kağıt 07.00 üzerine yeniden çıkar. yada yeniden 0.100 altına düşer yıllarca yaralarının iyileşmesini bekler. Spekülatif kağıtların doğasında vardır bu hareketler. Tam bir kumar kağıdıdır. Buralarda önemli olan sizin durumunuz. Neyi ne kadar tolöre edebileceğiniz, paraya ne sıklıkta ihtiyacınız olduğu. ytd
İçi dışı zarar. Özsermaye bitmiş. Bugünkü piyasa değeri ile böyle en az 5 sirket kurulabilir diye düşünüyorum. Bana göre halen çok pahalı. Cemas ın babası ieyho bile 38 kuruştan işlem görüyor ve patron fırsat buldukça satıyor. Spekülatörle işbirliği yapılıp büyük bir vurgun vurulduğunu düşünüyorum. Şeker Fabrikası ihalesinden de çekildiğini açıkladı. Zamanında 14 bine çekilip 60 kuruşa getirilen bir kağıt için iyimser olmak ne derece doğru bilemiyorum. Spk geç de olsa farkına vardı ama atı alan Üsküdarı geçti. İnşallah yukarı hamle yaptırılır da zararda olanlar kurtulur.
1 senedir oynanan oyun nihayet son buluyor kuruslardan baslayan kzellikle o 1.20 1.60 arasi gunlerce topladigi ve gaza bastklari hareketler hiseeyi ckarrken ki yalan yatrm haberleri insanlari kandrma aldatma ve SPK denen rusvetci kurumun buna goz yummasi nasl bir kumpasa dustugumzn gostergesidir patron SPK is birligiyle yatrmcnn cani cok yandi ve yanmaya devam edecek yapilan hareketler verilen kararlar zamanlamalar nedense hep tencere kapak SPK neyin cezasni verms burada 3 gunluk yatrmclari anca kandrrlar bu rusvetcilersize dyorm basbakanlga ve cu.hurbaskanlgna yazn SPK NIN yaptgi alenen suctur burada kucuk yatrmcya kumpas kuruldu verilen 6 ay ceza patrona degil bize dr ey kucuk yatrmci saf olma bu hissenn olayi bitti baska hisselere gecip ayni oyunlari o hisselerde yapacaklar cemas bitti en kisa surede 1.60 lara kadar indrp uzun sure yatay belki 2 belki 3 sene toplayacaklar Spk anin yaptigi alcaklktr sikayet edin kaybettgnz paralari kazanamayacagnizi unutmayn onlar alim yapmazlar mali bosallttlar SPK YI bizde kucuk yatrmci olarak mahkemeye verelim kaybettgmz paralarn kat katni SPK baskani ve onun bu karari vermesine sebep olanlardan ckaralm görevini braktralm oyun ustune oyun var bunlar alenen suc islemistr
Ben cuma gunu aradm SPK kurumunu kimse ilgilenmyor alismislar hirszliga kimseye müdana etmyor ve bilgi ver.yolar sadece oturduklari yerden rusvet yiyolar sizin kaybetmenizi saglayan bir kurum var bu kurumu bitirelim bu kurum hatrli bir kurum.degil yatrmcnn malina parasina kast eden verdikleri kararlarla size zarar ettren patronlatn servetne servet katan bir kurumdur basbakanliga ve cumhutlrbaskanlgna sikayet dilekcelerimizi yazalim nasl olsa kucuk yatrmci bir iki tepki gosterr susar bizde yine yolumuza ve yolsuzlugumuza bakarz diyolar aylardr bu boyle bu isin pesini brakmyalm halkn onunde kimse duramaz lütfen herkes arasin basbakanlgi olmadi dava acalm SPK nini yaptgi usulszlukleri bi incelemeye alsnlar bakn ne firtnalar kopuyor
Burda ucar kacar diyenler vardı şimdi kayboldular görevlerini tamamladılar çünkü.Şimdide çöker batarcılar bitticiler geldi.işte bundan dolayı küçükte olsa bi umudum var.ytd... Bu arada bakın çöker batar bitticilere çoğu yeni üye olmuş yada on tane msj yazmış onuda cemaş ile ilgili.ayıp be kardeşim vampirmisiniz bırakında kendi kararımızı kendimiz verelim.para benim zarar benim ne kadar bizi düşünüyorsunuz ya sabah akşam algı üretiyosunuz.bende kendi çapımda gerekli yerlere durumumu ilettim bi şey çıkar çıkmaz yapacak bir şey yok.sende bir şey yapacaksan iyi niyetle yap burda davul zurna ile yapmana gerek yok.
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malı boşalttıklarını nereden biliyorsun mal boşaltma böylemi olur eger böyle olur diyorsan sen bilirsin zararına satarsın ama ben henüz mal boşalmadı diyorum takaslara bakıyorum mal boşaltma yok iş yatırımda adamın malı duruyor arada denize virman yapıp geri alıyor piyasaya mal boşaltma hissi veriyor oyakın elindeki duruyor finans elindeki duruyor boşaltan sadece citi 5,5 milyon kaldı elinde 1 gün alım yapıyor 3 gün satım 18 milyon malı 5,5 milyona indirdi peki kim aldı
bakın 13,11,2018 tarihinde 3 aylık brüt takas yemiş 2,72 den 1,35 e inmiş daha sonra 1,35 den bu güne süren hareket başlamış en büyü satıcı citi ama alan yani toplayan oyak peki oyakın malı elindemi EVET şimdi buna nasıl boşaltma diyorsunuz
hadi yazın yazın hadi şu aracı kurumda şu kadar mal vardı şu aracı kurumlara şu kadar satarak boşalttı deyin takas inçelemeden analiz yapmadan atık operasyon başladı mal boşaldı. yok yaaaaa. borsada böyle yatırımcı olunmaz kusura bakmayın biraz daha teknik olun analizlere dayalı yorum yapın
Bilmediğim için soruyorum. Spk bir hisse üzerinde uygunsuz bir fiil işlendiği kanısına varmak için o hissenin son 3 ayını mı degerlendirmesi gerekiyor. Eğer durum boyleyse bile 16.01.2018-16.03.2018 dönemini inceleyen ortadaki fiili yapay hareketi tespit eden spk karar almak için neden 1 hafta beklemiştir. Ya da böyle bir durumda spk 16. ocaktan beri bu hisseyi takibine almıştı ama 16 Martta kadar makul şüphe bulamadı da tam 16 Martta mı makul şüphe tespit etti. Yani benim 1 günlüğe trade için girdiğim günü mü özel seçti :).Bu soruların cevabı bence belli . Yaşasın ky koruyucu yüce spk sen çok yaşa. Elbet bir gün spk üzerindeki bu pis kokuların aydinlanacagi günler de gelecektir.
sn rockman borsa gündem de cıkan haber üzerine SPK balıklama atladı.soruyorum size borsa gündemin patronu kim?hangi tarafdan peki patron kim hangi taraf dan yahu biraz araştırın borsa gündem kaç aydır cemaşı kötülüyor ama kağıt hacim ile 0,54 den 7,15 e geldi anlayın artık citi de 5,5 milyon kaldı piyasada 4 milyon lot kaldı malı topladılar anlayın artık
bakın 22 de 376 bin lot aldılar 23 de 156 bin lot aldılar ky panikledi satış yaptı istedikleri buydu ky tuzaga düşürmek ayrıca citinin malını almak yarın takaslara bakalım kim sattı kim aldı
varmı burada 0,54 den alan 1,00 üstü alan 2,00 üstü alan ky yoktur yükselişde sattılar en son kalanlar 10 gün önçeki tabandan sonra sattılar. peki kalanlar kim kağıt yukarı gidiyor diye 5,00 üstünde atlayan sazanlar yalan mı?
bakın aynı oyun 03,11,2017 09,11,2017 arasında oynanmış takaslar aşağıda
03,11,2017 09,11,2017 lot fark
1 IS YATIRIM 155.697.300 156.617.800 920.448
2 FINANS YAT. 27.289.230 27.717.020 427.796
3 DENIZ YATIRIM 13.975.880 16.624.100 2.648.221
4 CITIBANK YABANCI N.A 17.745.790 11.499.210 -6.246.576
6 OYAK YATIRIM 893.143 2.422.809 1.529.666
Musteri temsilcim adamlarin mal cikamadigini hala malda olduklarini soylemisti. Hulasa malda yakalanan buyukler zarar etmek istemez herhalde. Panik bittigi anda yon yukari insallah. Ytd.
1-at yarışı oynayanlar vardır (risk alan guruptur riski ise oynadıgı kupon kadardır ama ses tonu oynadığı kupon tutarından az veya çooooooook çıkabilir)
2-birde atyarışı tahmincileri vardır (hiç bir riskleri yoktur ama risk alanlara veya alabileceklere tahminlerini sunarlar, tutarsada farketmez tutmassada ve ertesi yarışlarda yine aynı şekilde tahminlerde bulunurlar ve devam eder gider, bunların bazıları sipariş üzerine tahminler yapar bazıları bildiklerini sanarak tahmin yaparlar, bazıları bu işi en iyi bilen sensin dedikleri için tahmin yaparlar bu yine böyle devam eder gider AMA bunlardan hiç maddi anlamda zengin olanı yoktur, SÖZDE BİLİRLER YA)
3-Birde atyarışı oynamayanlar ve tahmin yapmayanlar gruhu vardır bu grup ohhhhh olsun grubudur söyle derler
ben biliyordum, ben demiştim , zaten bunun böyle olacağı belliydi, bu herzaman böyle olur bu tiplerin gercek adı KINACILARDIR
herken kendi payına düşeni alsın
unutmayın hayat riskdir , düşünün an itibariyle nefes alıp alamama riski taşıyoruz yani her an ölüm riski ile karsı karşıyayız,
dolayısıyla hisse senedi almak veya başkaca bir şey yapmakta riskler taşır
bu riski alırken kendi iradenle ve tasarrufunla riski aldıysan bedelinide aldığın riskin karşılığı olarak olumlu veya olumsuz anlamda göreceksin.
gelelim asıl meseleye
borsadaki her senet getiri ve götürü garantisi olmayan meta dır
hiç bir senedin sıfır bedele inmeyeceğinin veya anormal fiyatlara cıkmayacağının garantisi yoktur
örnek thy turkcell dogan aselsan kipa yapıkredi işbank akenerji adese migros aklıma güncel olarak gelenler derlemeler yaptım
thy 10 tl den 4 tl ye düstü simdi bir bakın
türkcel 16 tllerden 7 tl ye düştü şimdi fiyatına bakın
doğan 2.60 tl den 40 krş lere düştü şimdi bir bakın (zarardan başka bir şey yazmayan senetlerdendir)
aselsan akılara zarar bir çıkışı var
kipa 70 krş aldımdı ve zarar ettimdi şimdi bir bakın
yapıkerdi sözde koçların bankası 6 tl üzeri aldım 2.70 tl ye kadar geriledi 3. yılında daha aldıgım fiyata gelemedi
akenerji bilançosunda kar sutunu olmayan ve her yıl sermayesine yakın zarar yazan bir şirket
adese 13 tl yeyakındı sonrasında 1.75 tly kadar düştü şimdi düştüğü 1.75 lerden 3 tl üzerini gördü
migros 40 tlye yaklaşmıştı aldıgımda sonrası 10 tl ye kadar geriledi 10 yıldır aldığım paraya gelmedi senet ve her yıl zarar yazar
kabaca bütün senetler ondururda güldürürde öldürürde
herkes AKLINA GÖRE ...............................
pazar yazısı gibi oldu :)
Mal boşalan hisse nasıl oluyorsa % 12 fiili düşüyor hissede olanlar moralini zi bozmayin zararına satış yapmayın her zaman kenarda maliyet düşürmek için para ayirin yükseldikçe kar realize yapın kenan doğru yoldasin bakıyorum forum da psikolojik baski artmis
Olacakları söyleyeyim. siz BİMERE veya CİMERE yazdığınızda; Buraları Sy cumhurbaşkanı veya Sy başbakan okumaz. Bunları Danışmanlar okur, bu şikayet konusunu ilgili yere SPK sermaye piyasasına iletir. spk bir Rapor hazırlar. ilğili şirkete kademeli şekilde ceza verildiğini, cezaları tarih sırasına göre yazıp ilgili yere gönderir. konuda kapanmış olur.
spk idari bir kurumdur. usulsuz işlem yapan şahısları suç üstü yakalamış, şahıslara Altı ay borsadan men cezası vermiş. Ellerinde kalan malıda hemen çıkarmamaları için gerekli idari yaptırımları işleme koymuşlar. Bunun haricinde kim ne söylüyorsa kızgınlıkla bilmeden söylüyor. spk böyle bir konuda usulsüzlük yapamaz.ytd
BİST'teki bütün kağıtlar anlık ve günlük takip olur. olağan üstü fiyat hareketlerinde konusu yoksa 15 dakikalık devre kesici,devreye girer. günlük hareketlerde meydana gelen hareketlerde , yaptırım bir sonraki gün devreye girer.Bazı yaptırımlar kademeli şekilde artarak devam eder. ytd
Son 3 is gununde hisse %60 deger kaybetti boyle devam ederse kimsenin icerde kurus parasi kalmayacak...
Sizcw dvam eder ?
3 civari yoluna devam eder diye düşünüyorum ytd. Tabanda 1800 civarı satış var kademeleri çıkarken 4 emir 1 milyon alış la çıktı ortalama 2 3 milyon koydu kademelere satışta 600 civarı emir var ky emirleri azaldığında yoluna devam eder aracı kurumlar daha fazla zarar etmek istemezler Rıza istemez ortalama maliyetleri burası ytd. En son kap haberinde exante Ltd 24 milyon hisse var 22 sinde 1 milyon almış ve bu haberden sonra fiili dolaşım düştü Bu konuda bilgi sahibi olan varsa aciklayabilirmi
yarın açılış çok önemli taban açarsa artık 2.52 ye bakarım almak için taban açmazsa alınır
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk adeletli bir karar vermemistir,millete cezalar 2 haftadan basliyor,galib e otoban acmislar,yuru demister.cemasi ve ky yi 6 ay brut ve interneti yasaklamislardir.bunun neresi adil?Sanki cemas 1 haftada 7 tl ye geldi.buraya gelinceye kadar spk caymi ,kahvemi iciyorlarda Masa basinda.onlemini 4,5 tl de alabilirdi.benim zararim yok denecek kadar az,peki ya diger ky cilar.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Sy Cubana, kağıt 0.40 kuruştan, 04.50 gelene kadar kaç ceza yediğine bakın. Eğer cemaş bu cezayı bir kaç gün daha yememiş olsaydı, inanın siz yine burada olacaktınız, sizle beraber daha çok küçük yatırımcı olacaktı. Adamlar iyi organize çalışıyorlardı. Nerdeyse 06.10 kadar herkesi kazandırdılar, o güne kadar cemaş alıp zarar eden olmadı. millet artık sabah alıp akşam çıkıp kazanmaya alışmıştı, kazananda şakşakçılara her an müteteşkürlerini sunuyordu. bunun bir sonu olacağı belliydi.ytd
Sayin Realiter,benim icin sikinti yok,ufak bir para.benim olayim haksizlik,esitsizlik borsada.borsada bunun gibi tonuyla hisse var ve onlara bu kadar cezalar verilmiyor.ne yani bu islere sessizmi kalalim?hakkimizi aramayilimmi?herkes internette 5 dakikasini cimer e ayirsin lutfen,ben parasinda degilim.bence patron,spek,spk bunlar ky yi zarara ugratmasinin cezasini cekmeliler. https://www.turkiye.gov.tr/cumhurbaskanina-yazin .
Sy cubana, benim bizim sıkıntımız var. on yıl önce bizde böyle diyorduk"Benim için sıkıntı yok", "sonuna kadar mokoko"çok azımız kaldık, çogunun yuvası dağıldı, Allah rahmet eylesin bir kaç arkadaş kanser oldu yaşamını yitirdi. sanırsın ki biz şikayet etmedik Bimere Cimere spk, ya. sonuç; uygulamaları öğrendik. hissesini aldığımız, yıllarca süründügümüz şirkete ceza geldi. yani cezayı yine biz çektik. paramız pul oldu, geçliğimiz gitti, umutlarımız bitti. bu saatten sonra gelecek paranın içine mıçsınlar gelirse tabi. Rıza etrafında hep sistemi aşmak için elemanlar çalıştırıyor. Rıza eskiden petrol istasyonu çalıştırıyormuş. adam işini temiz yapmış.ytd
Sayin Realiter kalin saglicakla.ayni dusuncelerdeyiz.
"2852152" başvuru numarası ile mesajınız başarı ile iletilmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
....ben şikayette bulundum şimdi bu dünya ve ahirette takipçileri olucam. bu borsada yediğimiz kaçıncı kazık
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler ilgi alakaniz icin.borsada ky ci soyamasinlar serefsizler.
Sn realiter;
Spk bu cezayi verirken 21.03.2018 günkü ani taban yapışınımı baz aldı, yoksa ceza geleceğini duyanlar mal boşaltırken taban yaptığı için mi ceza geldi. 2. şık ise kısa vadede tekrar mal boşaltmak için hareket yaptıklarında spk nın daha büyük ceza verme olasılığını göze alabilirler mi ?
Size katılıyorum, spk ceza vermese belkide bütün malı boşaltarak ky ye yükleyeceklerdi, şuan malın çoğu kimde kaldı bilmiyoruz. Yada ben bilmiyorum.
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Arkadaşlar geçmiş sayfalarda BİMER'e CİMER'e yazalım diyen arkadaşlar görüyorum. Elbetteki şikayetlerinizi yazın ancak bugüne kadar her olayda olduğu gibi sorunun burada belirtilen bir şikayet üzerine çözülemeyecek kadar karmaşık olduğunun da bilincinde olun ki hayalkırıklığına uğramayın. Sn. realiter'in yazdığı gibi SPK gerekli tedbirleri aldığını cevap ederek şikayeti kapatacaktır. Ancak elbette biliyoruz ki alınan tedbirler olayın aslını engellemeye yeterli olacak tedbirler değil.
Birkaç yılını piyasada alım satımla geçiren haberleri takip eden herkes az çok tahmin eder ki bu manipülasyonlar yapılırken ceza verilen hesaplar, garibanların üzerine açılan kiralık yada manipülatörlerin yakınları üzerine açılan hesaplar oluyor.
Dolayısıyla SPK'nın 3 kişiye işlem yasağı vermesi bu arkadaşları durdurmaya yetmez. Adamlar 100 bin lot malı bin kere al-sat yapıyorlar 3-5 hesapla. O hesaplar ceza alıyor ama millete satmak için hazırlanmış hesaplar temiz olduğu için(onlarla işleme girilmiyor) ceza kesilemiyor.
Kağıda gelen brüt takas ve internet yasağı ise zararlarına oluyor, çünkü rahatça hisse boşaltamıyor takasta netleşme olmadığı için hacmi şişiremiyorlar.
Buradaki şahısların adam akıllı takip edilerek o büyük hesapların da bu olayla bağlantısının tespit edilerek piyasaya verilecek mallara uzun sürelerle bloke koyulması lazım. Ancak o şekilde biter bu iş. Öyle bir mücadeleyi de hiç görmedim. Adli bir takip içeren son operasyon üstüne belki 10 yıl olmuştur.
Ha sen bunlar hakkında atıp tutarken koskoca devlet kurumları bunları bilmiyor mu diyebilirsiniz. Elbetteki biliyorlardır ancak niye üstüne git(e)medikleri konusunda bilgim yok açıkçası.
Yani diyeceğim şu ki testi kırılmadan önce önlemi almak lazım. Mevzu patlayınca zaten fazla söylenecek söz kalmıyor. 10 kademe trade edeyim diye aldığın hisse pimi çekilmiş bomba misali elde patlayabiliyor. Önce kendimizi korumamız lazım.
Bu tahtanın geleceği ne olur bilmiyorum. Belki yukarı belki aşağı olur. Ben, sadece beni geçmişte uyaranların uyardığı gibi uyarmak istiyorum. Birkaç kişi şu yazıyı okur da bu alçakların kumar tahtalarına tövbe etse benim için büyük mutluluk olur.
Cemas hissesi aldık. Yatırım amaçlıdıydi.hisseyle ilgili önemli haberler yerli otomobil de değişik yatırımlar gibi haberler mevcuttu.sonra spk bazı kişilerin bu hissede piyasa dolandirilicigi yaptığını söyleyerek bu kisilere ve hisseye bazı yaptırımlar uyguladı. Hisse sürekli düşmeye başladı biz küçük yatırımcılar sermayemizin yarısını kaybettik.dahada kaybedecez muhtemelen.başka türlü çözüm yokmu spk nin uygulayabilcegi.bu işten mağdur olmadam nasıl kurtulabiliriz. Üstelik bu hisseyi yeni bist 100 e aldılar. Biz kime neye guvenecez.
bende başvurdum. Beklentim düşük. Allah yardımcımız olsun.bazı arkadaşlar böyle hisseler alınır mı diyor.valla her hisse alıniyor.teknik bil.eyince her hissedede zarar edebiliyor insan.turk borsası gerçekten yatırım borsası mi gerçekten. Belli kişi veya yabancıların oyuncagimi. Kendimizce para kazanmayı amaçladık diye cezamız bu kadar çokmu olmalı. Yok mu bunun dengesi.sanki 50 kuruştan mi 2 liradan mi yoda 4 liradan mi aldık 7 liradan bu nasıl iş. Destek direnç hiç mi olmaz.köstek spk mi acaba. Ne işler dönüyosa bi işlerde hepsi aleyhimize.
Cemas hissesi aldık. Yatırım amaçlıdıydi.hisseyle ilgili önemli haberler yerli otomobil de değişik yatırımlar gibi haberler mevcuttu.sonra spk bazı kişilerin bu hissede piyasa dolandirilicigi yaptığını söyleyerek bu kisilere ve hisseye bazı yaptırımlar uyguladı. Hisse sürekli düşmeye başladı biz küçük yatırımcılar sermayemizin yarısını kaybettik.dahada kaybedecez muhtemelen.başka türlü çözüm yokmu spk nin uygulayabilcegi.bu işten mağdur olmadam nasıl kurtulabiliriz. Üstelik bu hisseyi yeni bist 100 e aldılar. Biz kime neye guvenecez.
Bu yzinin buraya kadar ki kısmı cumhurbaşkanlığına başvurum.devamı bu hisseyi takip eden degerli arkadaşlara
Arkadaslar helal olsun size iste bòyle bimer yada baska kurumlar önemli olan karınca misali bi yerden baslamak lazm bunlar basnda SPK her turlu oyun oyaniyor lütfen dyer arkadaslar cemasa yapilan hakszliga ve dolayli olarak kücük yatrmcya bunun önune gecmemiz icin sikayet sart herkes biseyler yapsn bir caba siz bugun tepki gostermezssenz SPK brut takas sacmalgyla daha cok kez bizleri magdur edecek sikayet edelim basbakanliga yazi yazalm SPK kucuk yatrmcyi magdur etmek icin her turlü dalavereyi yapyor SPK ve ekibinn yaotgi bir degil.iki degil boyle karar olmaz yapilanlar ve alinan karalar k.y ya ihanettr