Sayfa 424/918 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. Sizcw dvam eder ?

2. 3 civari yoluna devam eder diye düşünüyorum ytd. Tabanda 1800 civarı satış var kademeleri çıkarken 4 emir 1 milyon alış la çıktı ortalama 2 3 milyon koydu kademelere satışta 600 civarı emir var ky emirleri azaldığında yoluna devam eder aracı kurumlar daha fazla zarar etmek istemezler Rıza istemez ortalama maliyetleri burası ytd. En son kap haberinde exante Ltd 24 milyon hisse var 22 sinde 1 milyon almış ve bu haberden sonra fiili dolaşım düştü Bu konuda bilgi sahibi olan varsa aciklayabilirmi

yarın açılış çok önemli taban açarsa artık 2.52 ye bakarım almak için taban açmazsa alınır

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Olacakları söyleyeyim. siz BİMERE veya CİMERE yazdığınızda; Buraları Sy cumhurbaşkanı veya Sy başbakan okumaz. Bunları Danışmanlar okur, bu şikayet konusunu ilgili yere SPK sermaye piyasasına iletir. spk bir Rapor hazırlar. ilğili şirkete kademeli şekilde ceza verildiğini, cezaları tarih sırasına göre yazıp ilgili yere gönderir. konuda kapanmış olur.
    spk idari bir kurumdur. usulsuz işlem yapan şahısları suç üstü yakalamış, şahıslara Altı ay borsadan men cezası vermiş. Ellerinde kalan malıda hemen çıkarmamaları için gerekli idari yaptırımları işleme koymuşlar. Bunun haricinde kim ne söylüyorsa kızgınlıkla bilmeden söylüyor. spk böyle bir konuda usulsüzlük yapamaz.ytd
    Spk adeletli bir karar vermemistir,millete cezalar 2 haftadan basliyor,galib e otoban acmislar,yuru demister.cemasi ve ky yi 6 ay brut ve interneti yasaklamislardir.bunun neresi adil?Sanki cemas 1 haftada 7 tl ye geldi.buraya gelinceye kadar spk caymi ,kahvemi iciyorlarda Masa basinda.onlemini 4,5 tl de alabilirdi.benim zararim yok denecek kadar az,peki ya diger ky cilar.

Sent from my iPad using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by Cubana Yazıyı Oku
    Spk adeletli bir karar vermemistir,millete cezalar 2 haftadan basliyor,galib e otoban acmislar,yuru demister.cemasi ve ky yi 6 ay brut ve interneti yasaklamislardir.bunun neresi adil?Sanki cemas 1 haftada 7 tl ye geldi.buraya gelinceye kadar spk caymi ,kahvemi iciyorlarda Masa basinda.onlemini 4,5 tl de alabilirdi.benim zararim yok denecek kadar az,peki ya diger ky cilar.

Sy Cubana, kağıt 0.40 kuruştan, 04.50 gelene kadar kaç ceza yediğine bakın. Eğer cemaş bu cezayı bir kaç gün daha yememiş olsaydı, inanın siz yine burada olacaktınız, sizle beraber daha çok küçük yatırımcı olacaktı. Adamlar iyi organize çalışıyorlardı. Nerdeyse 06.10 kadar herkesi kazandırdılar, o güne kadar cemaş alıp zarar eden olmadı. millet artık sabah alıp akşam çıkıp kazanmaya alışmıştı, kazananda şakşakçılara her an müteteşkürlerini sunuyordu. bunun bir sonu olacağı belliydi.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Sy Cubana, kağıt 0.40 kuruştan, 04.50 gelene kadar kaç ceza yediğine bakın. Eğer cemaş bu cezayı bir kaç gün daha yememiş olsaydı, inanın siz yine burada olacaktınız, sizle beraber daha çok küçük yatırımcı olacaktı. Adamlar iyi organize çalışıyorlardı. Nerdeyse 06.10 kadar herkesi kazandırdılar, o güne kadar cemaş alıp zarar eden olmadı. millet artık sabah alıp akşam çıkıp kazanmaya alışmıştı, kazananda şakşakçılara her an müteteşkürlerini sunuyordu. bunun bir sonu olacağı belliydi.ytd
    Sayin Realiter,benim icin sikinti yok,ufak bir para.benim olayim haksizlik,esitsizlik borsada.borsada bunun gibi tonuyla hisse var ve onlara bu kadar cezalar verilmiyor.ne yani bu islere sessizmi kalalim?hakkimizi aramayilimmi?herkes internette 5 dakikasini cimer e ayirsin lutfen,ben parasinda degilim.bence patron,spek,spk bunlar ky yi zarara ugratmasinin cezasini cekmeliler. https://www.turkiye.gov.tr/cumhurbaskanina-yazin .

7.  Alıntı Originally Posted by Cubana Yazıyı Oku
    Sayin Realiter,benim icin sikinti yok,ufak bir para.benim olayim haksizlik,esitsizlik borsada.borsada bunun gibi tonuyla hisse var ve onlara bu kadar cezalar verilmiyor.ne yani bu islere sessizmi kalalim?hakkimizi aramayilimmi?herkes internette 5 dakikasini cimer e ayirsin lutfen,ben parasinda degilim.bence patron,spek,spk bunlar ky yi zarara ugratmasinin cezasini cekmeliler. https://www.turkiye.gov.tr/cumhurbaskanina-yazin .

Sy cubana, benim bizim sıkıntımız var. on yıl önce bizde böyle diyorduk"Benim için sıkıntı yok", "sonuna kadar mokoko"çok azımız kaldık, çogunun yuvası dağıldı, Allah rahmet eylesin bir kaç arkadaş kanser oldu yaşamını yitirdi. sanırsın ki biz şikayet etmedik Bimere Cimere spk, ya. sonuç; uygulamaları öğrendik. hissesini aldığımız, yıllarca süründügümüz şirkete ceza geldi. yani cezayı yine biz çektik. paramız pul oldu, geçliğimiz gitti, umutlarımız bitti. bu saatten sonra gelecek paranın içine mıçsınlar gelirse tabi. Rıza etrafında hep sistemi aşmak için elemanlar çalıştırıyor. Rıza eskiden petrol istasyonu çalıştırıyormuş. adam işini temiz yapmış.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Sy cubana, benim bizim sıkıntımız var. on yıl önce bizde böyle diyorduk"Benim için sıkıntı yok", "sonuna kadar mokoko"çok azımız kaldık, çogunun yuvası dağıldı, Allah rahmet eylesin bir kaç arkadaş kanser oldu yaşamını yitirdi. sanırsın ki biz şikayet etmedik Bimere Cimere spk, ya. sonuç; uygulamaları öğrendik. hissesini aldığımız, yıllarca süründügümüz şirkete ceza geldi. yani cezayı yine biz çektik. paramız pul oldu, geçliğimiz gitti, umutlarımız bitti. bu saatten sonra gelecek paranın içine mıçsınlar gelirse tabi. Rıza etrafında hep sistemi aşmak için elemanlar çalıştırıyor. Rıza eskiden petrol istasyonu çalıştırıyormuş. adam işini temiz yapmış.ytd
    Sayin Realiter kalin saglicakla.ayni dusuncelerdeyiz.

Sayfa 424/918 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •