Sayfa 416/919 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7348 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. CEMAS SPK ya dava açsa veya biz açsak kazanma ihtimali kesinlikle var çünkü borsa böyle bir sürü firma ile dolu demezler mi adama niye CEMAS yatırımcısı ayrıca cezalandırıldı diye

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. yeni ky ler zarar görmesin diye 6 ay internet üzerinden işlem yasağı koymak hali hazırda hisse almış kişilere ceza değil mi? onların hakkı ne olacak?

3. burada şirket değerini küçük gösterme çabası da çok ilginç 1 hafta önce 7.15 lik kağıt 200 milyon işlem hacmi yakalamış BIST 100 de girmiş sanki borsada her kağıt melek bir bu kötü ..borsada operasyon yememis kağıt mı kaldı da SPK buna ve bize acımasızca ceza yağdırdı bu işin mahkeme kararı ile bozulması sonucu benim Allah tan temennimdir.

4. Kumar olduğu operasyon ile yükseldiği bir kagğıda girip, brüte girdi düştü diye ağlama duvarına dönüştürdünüz burayı. İşe yarar bilgi vereceksen yaz, Yorum yapacaksan da hepsini bir defada yaz ki diğer mesajları mesaj bolluğunda arada kaybolup gitmesin

5.  Alıntı Originally Posted by DRJIVAGO Yazıyı Oku
    Kimsenin moralini bozmak istemem ama Işıklar grubunun herhangi bir kağıdına bulaşmak, HIV virüsü almak gibi bir şey. Yavaş, uzun ve can sıkıcı bir süreç sizleri bekliyor.
    Bu kağıdın ederi nedir ona bakmanızı öneririm. IEYHO, CEMAS ın 65% ine sahip. Ayrıca Işıklar holding, ISAMB...vs gibi bir sürü şirketde gerekli gereksiz ortaklığı var. Sermayesi alavere dalavere ve bir sürü bedelli ve sermaye silme ile şu anda 543 Milyon TL, şirketin bugünkü hisse fiyatı ile ederi 206 Milyon. Yani CEMAS ın sahibinin değeri 206 Milyon, hisse fiyatı 0.38 kuruş(Sermaye silmeler ve bedellilere rağmen).
    Anası bu kadar eden fir şirketin 3 tabandan sonra ederi ise 237M*3.52=834 Milyon. Sizce CEMAS ın bu fiyatlarda olması normal mi? Ya CEMAS zorlamayla bu fiyatlarda yani şişirilmiş bir fiyatdan işlem görüyor yada IEYHO anormal ötesi ucuz. Bana kalırsa IEYHO bile çok pahalı bu fiyattan. Hepsi beş para etmez, tuvalet kağıdı. Tarihlerinde kar ettikleri yada temettü verdikleri görülmemiştir.
    Sadece operasyon kagıdı olarak borsada arada bir operasyonlarla yükselir ve sonra düşer uzun süre....
    CEMAS 0.30 kuruş olsa kimse dönüp yüzüne bakmaz ve neden bu fiyatda da demez. Bu kagıdın tek kurtuluşu spek ve sahibi için Özışık ın ya satılması haberi yada halka itelenmesi ile mümkündür.
    NOKTA
    IEYHO topiğinde ki mesajları da okumanızı tavsiye ederim. Bence SPK ya başvurup Işıkların tüm kağıtları sonsuza kadar brüt takasa girmeli ki operasyon yapmaları zor olsun.

6. Maliyetim 3.60 tl ,10.000 lot. Bastan yazayimki daha anca cuma gunu zarar yazmaya basladim.benim amacim zarar Kar i gectim,spk nin bu kadar agresif ceza vermesi dir.bu adeledetsizlik nedir spk efendi.ben pazartesi Reis e yazacagim.birsey cikacaginida sanmiyorum. www.tccb.gov.tr bu adrese yazabilirsiniz.

Sent from my iPad using hisse.net

7. 125 milyar liralık süper teşvik için geri sayım
    Ekonomi Bakanlığınca, Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında petrokimya, savunma sanayi, ulaşım sistemleri, enerji teknolojileri, havacılık ve uzay gibi sektörlerde hayata geçirilecek 19 firmaya ait toplam yatırım tutarı 125 milyar lira olan 23 proje desteklenecek

Sayfa 416/919 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •