Alim satim pastasi paylasacak ortak var mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alim satim pastasi paylasacak ortak var mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya kadar mıydı? Hevesimiz kursağımızda kaldi digerlerini izliyoruz öylece..
Tesekkurler seltek.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ula yucin koş koş bak neler oluyor, senin emeklilik ortadan kalkıyor, artık temettülerle ortalama indiremeyecen (zaten indiremiyordun) artık her fiyattan alamayacan. vah vahhhh. Bu ne oldu böyle.
Herkese selamlar..Gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kaldık ortada.Yorumlar , görüşler bir sürü öngörü..En mantıklısı oturup gelişmeleri izlemek olacak galiba.
Yaşı 85'den yukarı olanlar bilir, 75 yaşında olanlar belki hatırlar, 65 ve aşağısı kumda oynasın. Eskiden Voltran vardı. 5 aslan birleşip Voltran'ı oluştururdu ve her aslanın uzmanlığı farklıydı. Kimi karada kimi suda, havada, yer altında falan giderdi. İşte şimdi Voltran oluşturacaklar ama ana gövde ve baş Soda'dan sol kol Dencm. Yani güçler eşit değil. Bakalım neler olacak.
Bence daha güzel olacak.
Bence nötr olacak.
Bence daha kötü olacak.
Üç ihtimali de yazayım da ileride ben demiştim bakın aha işte bu da kanıtı diye gösterebilmeye yüzüm olsun. :evil:
Meşhur Voltran :
https://i.resimyukle.xyz/Q47aB6.jpg
*şişe cam: Birleşme işleminde kullanılmak üzere uzman kuruluş raporu'nun hazırlanması için pwc yönetim danışmanlığı ile sözleşme imzalandı
trkcm tavana 8-9 kademe kalmış, orada tutuyor. bir tanesi tavan yapsa da ortalık şenlense.
TAV'in acikalmasinda bile "yabanci ortagi oldugu icin tazminati verecegiz" demisti DHMI. Ne alaka ben de anlamadim ama yabanci ortak olursa olay uluslararasi mercilere tasiniyor. Mesela ben bir ara Rum Kesiminde oldugu gibi mevduatlara el koyacaklar diye butun parayi TAV'a gommustum, hic nakit birakmadim. Grup sirketlerinin hepsi icin ufak tefek calkantilar olsa da uzunda olumlu bir gelisme bu bence.
ve Trakya an itibari ile tavan.... darısı hepsine.
veriyolar bizim esas oğlanı....
bunu aşağı çekip duran namert kim ya yeter kursağımızda kaldı gene
şimdi sodası olanlara şişe verecekler sanırım. Peki 100 sodaya 1 şişe veririz deme ihtimalleri nedir ? :) sonuçta burası Türkiye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sodayı viop vadeli piyasadan alanın durumu ne olur sizce? Yani velev ki bende haziran vadeli soda var, daha erken tarihte birleşme olursa vadeli hangi fiyattan kapanır?
Arkadaşım millet yarın ne olur ondan bi haber , sen haziran fiyatını soruyon.
İyi olur inşallah diyelim.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu birleşme benim için hiç iyi olmadı
Abi hani atalarimiz "ortak karı al ortak şirket alma" derlerdi? Ortaklik bizi bozar. Madem ortak olacaktik zamaninda neden ayri sirketler kurmuslar?
O zaman Turkiye, Suriye, Rusya, Yunanistan, İran, Gurcistan, Bulgaristan ve Panama da birlessin kocaman ve guclu ulke.olalim? Panama nerden cikti derseniz kanal var ya orda onun icin. Kanal İstanbul u yapmaya da gerek kalmaz hani. Neyse demem o ki bir nesil Soda ile.buyudu.
Soda parasiz yatili okulunda okudu cocuklar.
Soda temettuleri ile universite okudular.
Babalar bedelsizlerle ev gecimine katkida bulundu.
Altin günü yerine Soda.günü yapan kadinlar vardi.
Ya Tuğçe hanim?.Acaba onun haberi var mi bu birlesmeden? Hem birlesme ne demek yahu? Birlesme iki kisi arasinda olur. Birbirlerini seviyorlarsa aşk birlesmesi sevmiyorlarsa görücü usülü olur.
5 kisi arasinda birlesme degil olsa.olsa danaya girme.olur. Kurban'da danaya mi giriyoruz.lennn? Ben bu oyunu bozarim. Yarin istinaf mahkemesine dava acicam. Gerekirse Avrupa İnsan haklarina kadar giderim.. Çin'e bile giderim derdim ama orasi biraz karisik.
Sodasiz bir borsa dusunulemez. O kaddarrrr.
portföyde soda vardı. onları satamazdım, riski dengelemek için seans başında şişe aldım. daha alacaktim/malıydım. uçtu gitti, bugün işbank şişe satıp, soda almış. herhalde bir bildiği vardır.
Haziran sonunda fiyatı ne olur diye mi yazıyor mesajımda? Birleşme daha erken olursa, vadeli piyasadaki uzlaşma fiyatı tahtanın işlem gördüğü son günün fiyatı mı olur, yoksa birleşme için ilan edilen fiyattan mı olur? Soru bu kadar basit, cevap zor olabilir. Bilmiyorsan okur geçersin ki soru bilene soruluyor, okuduğunu anlamıyorsan zaten hiç cevap vermezsin.
Bu birleşme işine ilk gün soğuk baktım ama kötü bir durum yok. Çorba filan olduğu yok. Zaten diğer şirketler cam üretiyordu, soda da camın hammaddesini üretiyor. Yani şirket büyük bir cam üreticisi olacak. web siteleri bile aynıydı. Benim takıldığım tek nokta temettü. Acaba nasıl bir temettü politikası izleyecekler.
Sermaye = 1.000.000 TL
12 aylık kar. = 1.106.000 TL
Temel analize göre 12- 13 olması gereken fiat' ın yarısı bile değil.
Senin gibi hissenin suratına TÜKÜREYİM.
https://i.hizliresim.com/Z5rdgV.jpg
çok sık yazmam ama bu son haberler keyfimi yerine getirdi :)
güzel yorum. o da olacak inşallah.
sermayesi karına eşit şirketin fiyatı 10 tl'dir. bu çok ucuzcu ve uzun vadeci borsa kurtlarının en kolay hesabıdır.
ben dikkat etmemiştim son sermaye kar oranına.
rep'inizi de ihmal etmedim.
Bugünün pastasını verebilecek varmıdır
gençler nasılsınız eğleniyor muyuz? bi sodaya döneyim dedim dengeler değişmiş :) biliyorsunuz geçen sene sodayı 8 den verip araba aldım araba %35 prim yaptı soda hala aynı yerde sayıyor.şu birleşme mevzusu olmasa 300 milyonluk kar da para etmeyecekti.
tam bir yıl oldu turşucu 1 m kar bekliyorum derken en az 1200 kar gelir demiştim orta noktada buluştuk döviz kıpraşmamasına rağmen karlılık ve satış gelecek vaat ediyor. dünyanın en iyi takımını kuruyorsunuz kağıt üzerinde ama sonuç alamıyorsunuz enteresan valla 1 yıldır kazandırmayan ama kendi kasasını dolduran bu hisse şu an çift haneli rakamlarda olmalıydı.
eski dostlara selam... şu an bilanço beklentisi iyi olmayan ama benim iyi geleceğini bildiğim bir hissedeyim çok geç kalmazsam yine soda alıp kuluçkaya yatacağım herkese saygılar