Sayfa 431/899 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Alim satim pastasi paylasacak ortak var mi

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Buraya kadar mıydı? Hevesimiz kursağımızda kaldi digerlerini izliyoruz öylece..

3.  Alıntı Originally Posted by engenius Yazıyı Oku
    Buraya kadar mıydı? Hevesimiz kursağımızda kaldi digerlerini izliyoruz öylece..
    benim ağlmamı bekliyor herhalde gene, ağliyim gene; yav soda hadi 7 ay oldu endex uçmuş gitmiş sende arkadaşların gibi yürü %15 e yürü hadisene beeeee ömür törpüsü

4. Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.

Tesekkurler seltek.
     Alıntı Originally Posted by seltek Yazıyı Oku
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Ula yucin koş koş bak neler oluyor, senin emeklilik ortadan kalkıyor, artık temettülerle ortalama indiremeyecen (zaten indiremiyordun) artık her fiyattan alamayacan. vah vahhhh. Bu ne oldu böyle.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

7. Herkese selamlar..Gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kaldık ortada.Yorumlar , görüşler bir sürü öngörü..En mantıklısı oturup gelişmeleri izlemek olacak galiba.

8. Yaşı 85'den yukarı olanlar bilir, 75 yaşında olanlar belki hatırlar, 65 ve aşağısı kumda oynasın. Eskiden Voltran vardı. 5 aslan birleşip Voltran'ı oluştururdu ve her aslanın uzmanlığı farklıydı. Kimi karada kimi suda, havada, yer altında falan giderdi. İşte şimdi Voltran oluşturacaklar ama ana gövde ve baş Soda'dan sol kol Dencm. Yani güçler eşit değil. Bakalım neler olacak.

Bence daha güzel olacak.
    Bence nötr olacak.
    Bence daha kötü olacak.

Üç ihtimali de yazayım da ileride ben demiştim bakın aha işte bu da kanıtı diye gösterebilmeye yüzüm olsun.

Meşhur Voltran :

Sayfa 431/899 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •