Alim satim pastasi paylasacak ortak var mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alim satim pastasi paylasacak ortak var mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya kadar mıydı? Hevesimiz kursağımızda kaldi digerlerini izliyoruz öylece..
Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.
Tesekkurler seltek.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ula yucin koş koş bak neler oluyor, senin emeklilik ortadan kalkıyor, artık temettülerle ortalama indiremeyecen (zaten indiremiyordun) artık her fiyattan alamayacan. vah vahhhh. Bu ne oldu böyle.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Herkese selamlar..Gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kaldık ortada.Yorumlar , görüşler bir sürü öngörü..En mantıklısı oturup gelişmeleri izlemek olacak galiba.
Yaşı 85'den yukarı olanlar bilir, 75 yaşında olanlar belki hatırlar, 65 ve aşağısı kumda oynasın. Eskiden Voltran vardı. 5 aslan birleşip Voltran'ı oluştururdu ve her aslanın uzmanlığı farklıydı. Kimi karada kimi suda, havada, yer altında falan giderdi. İşte şimdi Voltran oluşturacaklar ama ana gövde ve baş Soda'dan sol kol Dencm. Yani güçler eşit değil. Bakalım neler olacak.
Bence daha güzel olacak.
Bence nötr olacak.
Bence daha kötü olacak.
Üç ihtimali de yazayım da ileride ben demiştim bakın aha işte bu da kanıtı diye gösterebilmeye yüzüm olsun.
Meşhur Voltran :
![]()
Yer İmleri