Sayfa 435/899 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by Whig Yazıyı Oku
    Haziran sonunda fiyatı ne olur diye mi yazıyor mesajımda? Birleşme daha erken olursa, vadeli piyasadaki uzlaşma fiyatı tahtanın işlem gördüğü son günün fiyatı mı olur, yoksa birleşme için ilan edilen fiyattan mı olur? Soru bu kadar basit, cevap zor olabilir. Bilmiyorsan okur geçersin ki soru bilene soruluyor, okuduğunu anlamıyorsan zaten hiç cevap vermezsin.
    birleşmenin ağustosta tamamlanması öngörülüyor ve o zamana kadar herkes kendi işinde gücünde olacak. o tarihe kadar her bir şirketi ayrı değerlendirmek lazım.

2. Bu birleşme işine ilk gün soğuk baktım ama kötü bir durum yok. Çorba filan olduğu yok. Zaten diğer şirketler cam üretiyordu, soda da camın hammaddesini üretiyor. Yani şirket büyük bir cam üreticisi olacak. web siteleri bile aynıydı. Benim takıldığım tek nokta temettü. Acaba nasıl bir temettü politikası izleyecekler.

3. Sermaye = 1.000.000 TL
    12 aylık kar. = 1.106.000 TL
    Temel analize göre 12- 13 olması gereken fiat' ın yarısı bile değil.
    Senin gibi hissenin suratına TÜKÜREYİM.

Alıntı Originally Posted by emekli-59 Yazıyı Oku
    Sermaye = 1.000.000 TL
    12 aylık kar. = 1.106.000 TL
    Temel analize göre 12- 13 olması gereken fiat' ın yarısı bile değil.
    Senin gibi hissenin suratına TÜKÜREYİM.
    çok sık yazmam ama bu son haberler keyfimi yerine getirdi

güzel yorum. o da olacak inşallah.

sermayesi karına eşit şirketin fiyatı 10 tl'dir. bu çok ucuzcu ve uzun vadeci borsa kurtlarının en kolay hesabıdır.

ben dikkat etmemiştim son sermaye kar oranına.

rep'inizi de ihmal etmedim.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu sorunun yeri kumarhane.

Pardon VIOP/varant topigi.

Sen de soracagin yeri bil o zaman. Bu topikteki insanlar yatirim amacli burada. 1000 kisiden 1'i bilir ancak. Ben bilmiyorum.
    tekrara düşmek istemiyorum son cümlem sizin için de geçerli.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    birleşmenin ağustosta tamamlanması öngörülüyor ve o zamana kadar herkes kendi işinde gücünde olacak. o tarihe kadar her bir şirketi ayrı değerlendirmek lazım.
    teşekkür ederim.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

7. Bugünün pastasını verebilecek varmıdır

gençler nasılsınız eğleniyor muyuz? bi sodaya döneyim dedim dengeler değişmiş biliyorsunuz geçen sene sodayı 8 den verip araba aldım araba %35 prim yaptı soda hala aynı yerde sayıyor.şu birleşme mevzusu olmasa 300 milyonluk kar da para etmeyecekti.

tam bir yıl oldu turşucu 1 m kar bekliyorum derken en az 1200 kar gelir demiştim orta noktada buluştuk döviz kıpraşmamasına rağmen karlılık ve satış gelecek vaat ediyor. dünyanın en iyi takımını kuruyorsunuz kağıt üzerinde ama sonuç alamıyorsunuz enteresan valla 1 yıldır kazandırmayan ama kendi kasasını dolduran bu hisse şu an çift haneli rakamlarda olmalıydı.

eski dostlara selam... şu an bilanço beklentisi iyi olmayan ama benim iyi geleceğini bildiğim bir hissedeyim çok geç kalmazsam yine soda alıp kuluçkaya yatacağım herkese saygılar

Sayfa 435/899 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •