Bu birleşme işine ilk gün soğuk baktım ama kötü bir durum yok. Çorba filan olduğu yok. Zaten diğer şirketler cam üretiyordu, soda da camın hammaddesini üretiyor. Yani şirket büyük bir cam üreticisi olacak. web siteleri bile aynıydı. Benim takıldığım tek nokta temettü. Acaba nasıl bir temettü politikası izleyecekler.
çok sık yazmam ama bu son haberler keyfimi yerine getirdi
güzel yorum. o da olacak inşallah.
sermayesi karına eşit şirketin fiyatı 10 tl'dir. bu çok ucuzcu ve uzun vadeci borsa kurtlarının en kolay hesabıdır.
ben dikkat etmemiştim son sermaye kar oranına.
rep'inizi de ihmal etmedim.
Bugünün pastasını verebilecek varmıdır
gençler nasılsınız eğleniyor muyuz? bi sodaya döneyim dedim dengeler değişmişbiliyorsunuz geçen sene sodayı 8 den verip araba aldım araba %35 prim yaptı soda hala aynı yerde sayıyor.şu birleşme mevzusu olmasa 300 milyonluk kar da para etmeyecekti.
tam bir yıl oldu turşucu 1 m kar bekliyorum derken en az 1200 kar gelir demiştim orta noktada buluştuk döviz kıpraşmamasına rağmen karlılık ve satış gelecek vaat ediyor. dünyanın en iyi takımını kuruyorsunuz kağıt üzerinde ama sonuç alamıyorsunuz enteresan valla 1 yıldır kazandırmayan ama kendi kasasını dolduran bu hisse şu an çift haneli rakamlarda olmalıydı.
eski dostlara selam... şu an bilanço beklentisi iyi olmayan ama benim iyi geleceğini bildiğim bir hissedeyim çok geç kalmazsam yine soda alıp kuluçkaya yatacağım herkese saygılar
Yer İmleri