#Dolar 7 lirayı Euro 8 lirayı geçmiş, #altın fiyatları fırlamış, dış borç 500 milyar dolara dayanmışken güzel, müjdeli! bir haber geldi.
Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı bitmek üzere.
Hayırlı olsun hepimize.
Printable View
#Dolar 7 lirayı Euro 8 lirayı geçmiş, #altın fiyatları fırlamış, dış borç 500 milyar dolara dayanmışken güzel, müjdeli! bir haber geldi.
Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı bitmek üzere.
Hayırlı olsun hepimize.
Veya İstanbul bir italyan, ispanyol ya da fransız şehri olsa idi, şu an dünyanın en güzel şehri idi muhtemelen. En büyük turistik merkezi olacağı %100 zaten. Şehri mahvettik. Kim aksini söler, kim bu basit gerçeği göremez ise milliyetçilikden gözü dönmüş demektir. İstanbul'un başına gelen en kötü şey bizleriz ne yazık ki. Bunları görüp, kabul eder isek ilerde bir şeyleri değiştirebilir ve geliştirebiliriz. Yoksa herkesin bizi kıskandığı, garip paralel bir evrende yaşamaya devam eder dururuz...
Senin değer verdiğin ney abi. Ben bir zamanlar isc tüpraş eregli kchol yatırım yapılabilir şirketler olarak görüyordum . Şimdi altin ve dolardan başka bir değer gözüme ilişmiyor. 2023 ten öncede hisse almayı düşünmüyorum. 2023 te hala aynı yüzlerle yola devam edersek borsa defterini tamamen kapatacagim. Viopta al sata devam.
MACD saatlikte alış vermek üzere. Yukarı tepki gelebilir ama ne kadar sürer artık bilemiyorum
binlerce yıllık şehre şu iğrençlik son 20 yılda yapıldı.
bu açgözlülüğün para seviciliğin bir dışa vurumu.
https://i.hizliresim.com/K9eTSM.jpg
Vatana ihanet illa casuslukla bilmem neyle olmaz. Boyle de olur işte.
Vatana millete tarihe insanlığa.
Millet buradan altın mı alınır dedikçe halen yukarı gidiyor.
Varank: Sayın cumhurbaşkanımızın ısrarla üzerinde durduğu kanal istanbul basit bir konu değil, türkiye için stratejik bir güvenlik meselesidir
şu hale bak..ülkenin sınırları bile bu kadar iyi korunmuyor..gereksiz yüksek bir rakam.. bunlar şaşırmış.. vergilerin kutsal olduğunu bilmiyorlar galiba..bu ülkenin mali olarak düzelmesi mümkün değil bu kafayla..
"Erdoğan Ayasofya Cami'nin 500 güvenlik görevlisi tarafından korunduğunu duyurarak, bunun diğer camiler için de hayata geçirilmesini istedi."
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-yapti-1754411
buz gibi ccola içip yanında ulker biskuvi yiyormusunuz?
fakat cola 60 liralık olsun 40 liralık cola içilmez.
son günlerde bayagı pazarlamacı dadandıydı topiğe.
takipte kalın esen kalın.
FROTO-ULKER-TOASO devre kesti. Dikkat etmek lazım. Dip tarama başlayabilir.
karabank...
https://i.hizliresim.com/42kwUc.png
400 bin tl yatır 25 bin tl al yatan paraya göre çok riskli onu geçtim ya terste kalıp bir daha gün yüzü görmesen ne olacaktı peki.
bir laf vardır ya söz meclisten dışarı herkes ***** soruyor kimse babanı sormuyor diye
dün rtalb tavan oldu dedim ki vay anasını alsaydım %10 kazanmıştım.
düşenlere baksana 10 çıkan varsa 100 düşen var
çıkanlar sanki cebinden çıkıyor düşenler cebinden düştüğü kesin.
izlemeseniz bile ahaber kafası olmayın.
ben bugün arabaya biniyorsam evim varsa borcum yoksa arabaya binemeyen evi olmayan borcu olan milyonlar var.
benim zenginliğim ülkenin yada vatandaşın refahını göstermez.
gerçekçi olamıyorsanız bari susun oda bir eylemdir.
Artık bu son düşüş dalgası olur. Nerede biter bilinmez. Ama bu dönemden sonra enflasyon sarmalı kur artışı hep beraber 2500 de soluklanırız. Reel anlamda para kazanılır mi ? Belki hisse bazlı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önümüzdeki hafta sonuna kadar bist30 130-132 arası görüp
Sonra oradan meseleyi netlestirir gibi bir görünüm var
.
evet sadece müteahhitler anlar.
mali müşavir olmasa devlet nasıl para kazanır devlet parayı mali müşavirler sayesinde topluyor.
çek bakalım borsadan parayı bakalım borsa mı kalıyor geriye
yoruma bakarmısın. hisse alırken satarken stopaj vergi komisyon bsmv robot yapıyor bunları.
tabi mali müşavir olmak kolay üni. bitir sınava gir piyasada piş vs.
ama müteahhit olmak çok zor yandaş olman lazım 1 koyup 5 alman lazım 3 kağıtta ihtisas yapman lazım ooo lazımda lazım ben bile yazarken yoruldum sizin işiniz gerçekten zormuş be
CDS 590 larda. Ne demek yazmayayım ...
AKŞENER'den bahçeliye yanıt: bahçeli kendi ortağıyla ilgilensin siyasi magazin yapmasın. sn. erdoğan ortağınızı üzerimize saldırmaktan alın dedi.
https://i.imgyukle.com/2020/08/05/S7CcyH.png
usdtry günlük..son günlerde epey şekilli hareketler..7 üzerinde kalıcı olma savaşı..
Endeks düzeltmelerden sonra tekrar yukarı giderse umarım BIST30 kağıtları ile taşırlar.
Gene uyduruk çöplerle hareket ettirirlerse hiç girmemek lazım topa. Keza gene aynı sağlıksız yükseliş olacak.
Bugün güzel olan ,
BIST 30 +%0,6
BISTTUM -%1,40
yooo hiç katmayın birini suçta atmayın kendinize de ortak aramayın
her ne kadar genlerinizden kaynaklı olsa da çevrenizin ve de sizin çabanız ile bunu değiştirebilirdiniz.
ama maalesef söylemlerinize bakılırsa maddi olarak büyümüş olsanız bile manevi olarak yerinizde saymışsınız.
dolarda baskının boyutu hakkında çok az kişi fikir sahibi..bazıları 12-14 olmalı diyor..
bu baskı bazı yatırım araçlarında potansiyel bir getiri demektir..bu baskı ortadan kalkmadan yani dolar gerçek değerini bulmadan bu kargaşa devam edecek gibi duruyor..
mesela gram altın 460 lira ama hala ciddi alımlar var..haklılar da..onsdan başka baskılanmış garantili potansiyel bir dolar çarpanı var ortada..
Dünkü hareketlerden sonra bugünkü hareket sanki birileri ile birdenbire değil de günde 3-5 kuruş artış konusunda anlaşmaya varılmış gibi bir görünüm veriyor. 7.20-7.30 bandına kadar düzenli artış olur eğer bu doğru ise.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi