Sayfa 431/1006 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Viop - XXII

1. #Dolar 7 lirayı Euro 8 lirayı geçmiş, #altın fiyatları fırlamış, dış borç 500 milyar dolara dayanmışken güzel, müjdeli! bir haber geldi.
    Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı bitmek üzere.

Hayırlı olsun hepimize.

2.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    Osmanlı zamanında viyanayi alsaydik ve hala bizde olsaydı, viyana 103.sırada falan olurdu.istanbulun hemen altında.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    maps ten baktımda terbiyesizler birsürü yeşil alan bırakmışlar.

bizim toki başkanını oraya gönderelim de alem yeşil nasıl griye çevrilir öğrensinler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    Osmanlı zamanında viyanayi alsaydik ve hala bizde olsaydı, viyana 103.sırada falan olurdu.istanbulun hemen altında.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Veya İstanbul bir italyan, ispanyol ya da fransız şehri olsa idi, şu an dünyanın en güzel şehri idi muhtemelen. En büyük turistik merkezi olacağı %100 zaten. Şehri mahvettik. Kim aksini söler, kim bu basit gerçeği göremez ise milliyetçilikden gözü dönmüş demektir. İstanbul'un başına gelen en kötü şey bizleriz ne yazık ki. Bunları görüp, kabul eder isek ilerde bir şeyleri değiştirebilir ve geliştirebiliriz. Yoksa herkesin bizi kıskandığı, garip paralel bir evrende yaşamaya devam eder dururuz...

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    #Dolar 7 lirayı Euro 8 lirayı geçmiş, #altın fiyatları fırlamış, dış borç 500 milyar dolara dayanmışken güzel, müjdeli! bir haber geldi.
    Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı bitmek üzere.

Hayırlı olsun hepimize.
    Ohhh be iste bunu bekliyorduk milletce rahatladik
    81 ile saray yap reyiz

5.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Veya İstanbul bir italyan, ispanyol ya da fransız şehri olsa idi, şu an dünyanın en güzel şehri idi muhtemelen. En büyük turistik merkezi olacağı %100 zaten. Şehri mahvettik. Kim aksini söler, kim bu basit gerçeği göremez ise milliyetçilikden gözü dönmüş demektir. İstanbul'un başına gelen en kötü şey bizleriz ne yazık ki. Bunları görüp, kabul eder isek ilerde bir şeyleri değiştirebilir ve geliştirebiliriz. Yoksa herkesin bizi kıskandığı, garip paralel bir evrende yaşamaya devam eder dururuz...
    Eeee o zaman Ayasofya da namaz kılınmazdı ama...

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ohhh be iste bunu bekliyorduk milletce rahatladik
    81 ile saray yap reyiz
    Ama bu saraylar halkın biliyorsunuz. Açıklanmıştı daha önce.

7.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bistte para koymaya değer bulduğum hisse sayısı 5 i bile bulmaz.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Senin değer verdiğin ney abi. Ben bir zamanlar isc tüpraş eregli kchol yatırım yapılabilir şirketler olarak görüyordum . Şimdi altin ve dolardan başka bir değer gözüme ilişmiyor. 2023 ten öncede hisse almayı düşünmüyorum. 2023 te hala aynı yüzlerle yola devam edersek borsa defterini tamamen kapatacagim. Viopta al sata devam.

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Senin değer verdiğin ney abi. Ben bir zamanlar isc tüpraş eregli kchol yatırım yapılabilir şirketler olarak görüyordum . Şimdi altin ve dolardan başka bir değer gözüme ilişmiyor. 2023 ten öncede hisse almayı düşünmüyorum. 2023 te hala aynı yüzlerle yola devam edersek borsa defterini tamamen kapatacagim. Viopta al sata devam.
    Güzel bir yorum. Alışkanlık olmuş bizde sanırım hisse almak. Bundan kurtulmak lazım

Sayfa 431/1006 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •