#Dolar 7 lirayı Euro 8 lirayı geçmiş, #altın fiyatları fırlamış, dış borç 500 milyar dolara dayanmışken güzel, müjdeli! bir haber geldi.
Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı bitmek üzere.
Hayırlı olsun hepimize.
#Dolar 7 lirayı Euro 8 lirayı geçmiş, #altın fiyatları fırlamış, dış borç 500 milyar dolara dayanmışken güzel, müjdeli! bir haber geldi.
Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı bitmek üzere.
Hayırlı olsun hepimize.
Veya İstanbul bir italyan, ispanyol ya da fransız şehri olsa idi, şu an dünyanın en güzel şehri idi muhtemelen. En büyük turistik merkezi olacağı %100 zaten. Şehri mahvettik. Kim aksini söler, kim bu basit gerçeği göremez ise milliyetçilikden gözü dönmüş demektir. İstanbul'un başına gelen en kötü şey bizleriz ne yazık ki. Bunları görüp, kabul eder isek ilerde bir şeyleri değiştirebilir ve geliştirebiliriz. Yoksa herkesin bizi kıskandığı, garip paralel bir evrende yaşamaya devam eder dururuz...
Senin değer verdiğin ney abi. Ben bir zamanlar isc tüpraş eregli kchol yatırım yapılabilir şirketler olarak görüyordum . Şimdi altin ve dolardan başka bir değer gözüme ilişmiyor. 2023 ten öncede hisse almayı düşünmüyorum. 2023 te hala aynı yüzlerle yola devam edersek borsa defterini tamamen kapatacagim. Viopta al sata devam.
Yer İmleri