bankacılık endeksinin 1536 altında kapanmaması lazım.
Printable View
bankacılık endeksinin 1536 altında kapanmaması lazım.
Döviz bürosu ile anlaşın. Yüklü alımda vergiyi kırışıyorsunuz.
Bazı FX platformu olan bankaların TEB gibi makasları az. Parça parça çekebilirsiniz.
Tebrik ederim bu arada paylaşımlarınız isabetli. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Ben Garan 5 lira da olur demedim 30 cent de olur demedim.
Bilançoya bakıyorum fiyat biçiyorum. Alacağım fiyatı yazdım. Endeks 80 bin olur da demedim. Aksine ekim mini rallisi ve kasım aralık süper rallisini başlamadan söyledim. Benim bankada mevduatım yok. Spekülatif ekonomide spota girmem. Haliyle koşa koşa dövizi bankaya götürüp bunu alın hisse verin de diyemem. Güvenim de yok. Emin olduğum şey bademgilin 5 senedir aynı faiz-döviz oyununu oynadığı. Ben de ayak uyduruyorum. Hisse taşısam muhtemelen bu kadar kazanamazdım. Bekleme stresi de cabası. Hatırlayın damatın konuşmalarını...
Temmuzdan bakanın istifasına kadar endeks şort döviz longtum. Sonra döviz şorta döndüm. Şimdi de tekrar fiziki toplamaya başlıyorum. Dediğim gibi bu borsaya yatırım yapmam. Bu yönetim gider şeffaflık gelir. Bakarız... 2000-2001 süreci bekliyorum. Beklediğim gibi de gidiyor şu an. Herkesin yoğurt yiyişi farklı.
mantık arıyosan burda yannuş yerdesin.
üniversitelerin felesefe bölümüne başvur. :he:
burada fiyat,
grafik,
kösterge,
temel, eğer yukarıdakiler hatırlarsa var.
hatırlayana kadar yok kibin davranacaktırlar.
ve sen de buna ikna olacaksın.
o anda saplıcak hançeri,
Acep bu bademgiller bizim kağıtlara da uğrar mı? Malûm, uğradıkları uçuyor :oleyo:
gızmassanız bişey dicem,saatlikte ve 30lukta gabak gibin nu var ..ee artık çalıştırsın birazcuuk..hep yuksel hep yuksel nereye gaden??bana misketlerimi versin karda istemıom emanuke..
Makinalar yonca bakıyor 10.36 hareketi gelirse ,
Diğer tahtalarda kuyrukta
Dun ku yasananlar fragman miydi yoksa?
“ Yarın da taze mal basMalı style’ız $Ubat vade neresinden denk gelirse artık.. Nakti AYU.. El kılıcı yemeyen kalmasın bakara style ). “
GARAN_ dirençler 10.36 ve arada kocaman bir boşluk 10.62
Yonca da 10.30 üzeri saatlik grafta 10.45 hedefli formasyon mevcut.
Yalnız makinalar her iki yöne sert çalışıyor .
Eregl verdim her tarafı oynuyor
1664,Xx - 1665,Xx mayınSal devam bi kac jeton serpiştirdik yine
bu pala humanlıktan anlamıyor.
ama yakın yerden de kurşun sıkmam.
3-4 bin pivan daha isterim diğer yarıyı tamamlamak için. :he:
Eregl 14.21-22 den ine aldırdı aşık mı oluyorum ne:)
gercekten paragoz haklı ...
GARAN_ her zaman lokomotiftir. ne derse o...
Kimdi o arkadaş yonca 10.30 üstü şort 6.30 altı long diyen...uzun vade bu band haklı olabilü
ENDEKS_ cambaza bak...
Güzel günlerden bir tanesi idi benim için.:yes:
Kavurmacı bu kadar net son üç gündür yazdıklarımı iyi okursan neler yaptığımı anlarsın ki bir daha bulaşmadan kendi işine bakarsın.
Bak ne kadar sessiz herkes kendi işinde topikte.
Merhaba herkese,
Endeks şubat ve nisan fiyatları çok yakın değil mi?
Şubat şort, nisan long arbitraj fırsatı mıdır? forumdaşların yorumlarını öğrenebilir miyim?
Bu karanlık oda da sıktı ama, bunun olayı nedir?Bilen varsa aydınlatabilir mi acaba?