Döviz bürosu ile anlaşın. Yüklü alımda vergiyi kırışıyorsunuz.
Bazı FX platformu olan bankaların TEB gibi makasları az. Parça parça çekebilirsiniz.
Tebrik ederim bu arada paylaşımlarınız isabetli. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Ben Garan 5 lira da olur demedim 30 cent de olur demedim.
Bilançoya bakıyorum fiyat biçiyorum. Alacağım fiyatı yazdım. Endeks 80 bin olur da demedim. Aksine ekim mini rallisi ve kasım aralık süper rallisini başlamadan söyledim. Benim bankada mevduatım yok. Spekülatif ekonomide spota girmem. Haliyle koşa koşa dövizi bankaya götürüp bunu alın hisse verin de diyemem. Güvenim de yok. Emin olduğum şey bademgilin 5 senedir aynı faiz-döviz oyununu oynadığı. Ben de ayak uyduruyorum. Hisse taşısam muhtemelen bu kadar kazanamazdım. Bekleme stresi de cabası. Hatırlayın damatın konuşmalarını...
Temmuzdan bakanın istifasına kadar endeks şort döviz longtum. Sonra döviz şorta döndüm. Şimdi de tekrar fiziki toplamaya başlıyorum. Dediğim gibi bu borsaya yatırım yapmam. Bu yönetim gider şeffaflık gelir. Bakarız... 2000-2001 süreci bekliyorum. Beklediğim gibi de gidiyor şu an. Herkesin yoğurt yiyişi farklı.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yer İmleri