anladım.
bende pala lönkçülerin hakkını yiyo sandım. asdas. :he:
Printable View
Bizi yönetenler hakkında yorum yapmayacağım ama merak ediyorum . Tv açtım kongreye bakayım diye dışarda ki kalabalığı gördüm. İç içe maskesi olan var olmayan var. Hava durumuda kötü kar yağıyor. Aklım almıyor bi insan neden bu ortama girer. Tüm ailesini yakınlarını riske atması falan bu nasıl bir akıl tutulması. Anlamlandıramıyorum kusura bakmayın. Bir partiye gönül vermiş olabilirsiniz bu oraya gitmenizi kendinizi ve ailenizi riske atmanıza sebep değil ki. Anlayamıyorum bu mantığı kusura bakmayın.
Saygılar.
Kitle bağışıklığı böyle böyle olacak ,Avrupa da millet yasakları protesto ediyor. :he:
Seninle her şeye varım beeen. Bugün reisci oldum, çok tatlı ortam ya :) adam da bildiğin karıizma...
GARAN_ abidik gubidik işlerine rağmen ben, an itibarı ile piyasada bir sıkıntı görmüyorum. akşama kadar alabora bir piyasa olur,..
ulan yonca ayalrdır eyrelrde sürünüyordun az kıpraştın kodular kafana ikiseksen uzandın kalk ayağa diril tak peşine diğer bankalarıda vursun endeks 1431 e:)
gece gündüz çalışan doktorlara saygısızlık...
https://i.hizliresim.com/sNw0Vo.jpg
Maşallah her şey yolunda covid bitmiş, usd/try çökmüş borsalar uçmuş faiz bitmiş ?
https://i.hizliresim.com/SI1LAj.png
evet ya otobüslere doluşup kongreye gitmek nedir? partiyi destkeliyorsan git seçim zamanı oyunu ver...bu hastalık ortamında tıklım tıklım kalabalığa girmek hem kendini, hem aileni hem de diğer insanların hayatını riske atmak nasıl bir akıl işidir anlamak mümkün değil...
millet zıvanadan çıkmış ya...
millete akıl veriyorlar ama kendileri istedikleri gibi hareket ediyorlar...
esnafın anası ağlamış, doktorlar sağlık çalışanları perişan olmuş şu hale bakın...
swap fazileri ne alemde?
bilen gören?
bu millet her şeye müstehak
ekranda lebalep leb kongre yapılıyor millete gelince kısıtlama
diyecek laf bulamıyorum
pek çok hissede alım satım neredeyse durdu gibi ,herkes damadın yeni görevini mi bekliyor ne
Kabine değişikliğini kongrede mi okuyacak sarayda mi? Normalde sarayda açıklaması lazım ama ne bileyim burda birşeyler der mi? Boşuna izlemeyelim.
tiplere bak ya :) şu ortamdan, albayrak ile jöleye kabineden iki sandalye kararı yakışır.
dxy 14 senelik yükselen kanala girdi ve tutundu 2. gününde.
Reuters: Türkiye’nin kredi notunda iki kademe düşüş fiyatlanıyor
Bankalardaki gerçek yabancıya hisselerini ver de defol git deniyora benziyor bu operasyon..
Bilerek ve isteyerek yapılıyor gibi gelmeye başladı iyicene..