Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet ya otobüslere doluşup kongreye gitmek nedir? partiyi destkeliyorsan git seçim zamanı oyunu ver...bu hastalık ortamında tıklım tıklım kalabalığa girmek hem kendini, hem aileni hem de diğer insanların hayatını riske atmak nasıl bir akıl işidir anlamak mümkün değil...

millet zıvanadan çıkmış ya...

millete akıl veriyorlar ama kendileri istedikleri gibi hareket ediyorlar...

esnafın anası ağlamış, doktorlar sağlık çalışanları perişan olmuş şu hale bakın...

Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Bizi yönetenler hakkında yorum yapmayacağım ama merak ediyorum . Tv açtım kongreye bakayım diye dışarda ki kalabalığı gördüm. İç içe maskesi olan var olmayan var. Hava durumuda kötü kar yağıyor. Aklım almıyor bi insan neden bu ortama girer. Tüm ailesini yakınlarını riske atması falan bu nasıl bir akıl tutulması. Anlamlandıramıyorum kusura bakmayın. Bir partiye gönül vermiş olabilirsiniz bu oraya gitmenizi kendinizi ve ailenizi riske atmanıza sebep değil ki. Anlayamıyorum bu mantığı kusura bakmayın.

Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    evet ya otobüslere doluşup kongreye gitmek nedir? partiyi destkeliyorsan git seçim zamanı oyunu ver...bu hastalık ortamında tıklım tıklım kalabalığa girmek hem kendini, hem aileni hem de diğer insanların hayatını riske atmak nasıl bir akıl işidir anlamak mümkün değil...

esnafın anası ağlamış, doktorlar sağlık çalışanları perişan olmuş şu hale bakın...
    bu adamların tamamı aşı olmuş bence, internette denk geldiğim videolarda adamlar çok rahat, otobüste vs.
    Twitter: @metalurjist_88

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    bu adamların tamamı aşı olmuş bence, internette denk geldiğim videolarda adamlar çok rahat, otobüste vs.
    o 1,5 milyon kayıp aşının hesabını birileri sormalı nereye gitti
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o 1,5 milyon kayıp aşının hesabını birileri sormalı nereye gitti
    nereye gittiği belli de, hesap soracak muhalefet yok. giden gittiğiyle kalır.
    Twitter: @metalurjist_88

5.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    nereye gittiği belli de, hesap soracak muhalefet yok. giden gittiğiyle kalır.
    İşin en püf noktasına değindi abi, Muhalefet yok memlekette
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

Sayın TÜRKOĞLU,aşı oldular aşı!!!kongre ne ki? otobüs görüntüleri var daha beteri,CHPli MV. sordu gelen 1.2 milyon biotech aşısı nerede? cevap veren yok.... burada düşüncelerimin devamını.......................................... ..... olarak belirtiyorum,çok ileri demokratik ülkemde...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •