daha önce yazdıklarımda burada, sonuca göre yazmıyorum. maalesef ben demiştim. bundan sonra düzen dışı çözümler aramamız lazım artık.
Printable View
tamam da daha büyük şehirlerden oylar gelmeye başlamadan
ilk açıklanan oranın devamlı aşağıya gelmesi pek mantıklı değil yani arada %0.2-0.3 tık yukarı gider
örneğin oylar %59.8 den 55.2 ye iner lakin orta anadoludan oyları gelmaya başlayınca tekrar 55.8'e çıkar
böyle bir şey olmuyor o ilginç, kırsaldan büyük şehirlere geçildiğinde hiç mi güçlü olduğu il çıkmıyor.?
tabi ki çıkıyor hem de onlarca il lakin o etkiyi az da olsa göremiyorsunuz
Muhalefet nasıl bir ışık verdi ki millet seçsin. Adam onca seçim kaybediyor koltuğu bırakmıyor sonra diktatör başkası. Türkiye gibi ülkelerde en belirleyici parti lideri. Bence muharrem iyi iş çıkarttı. Zaman yetmedi. Birde sağ seçmenin Chp algısı... Ben muharremi de istemem... Maksat rekabet olsun...
Dolarda üç beş gün ne olur bilmem ama umarım düşüş olur son şansını kullanmak isteyenlere...
Mantıken oy oraninin az olduğu kirsal kesimlerde de sol görüşlu vatandaşlarimizin olmasi gerekirken, oralarda solun çok az oldugu malumunuzdur.
Din birliği doguda kürt birligini bile kirabilirken kırsalda sol un yerleşmesi bence imkansiz.
Haliyle Tr de RTE nin aday oldugu her secim bu şekilde olacaktir
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kar zarar için tutmuyorum ki ben kusursuz bir fırtına bekliyorum ekim sonrası hem dünyada hemde içerde. Dolar çok düşerse yanına sarı kızıda alıp atarım kenara.
Reis hafta içi faizleri 5 puan birden indirirse görürsünüz siz 30 ay yatayı.
30 ay yatay tutmaz dolarda 30 gün dahi tutmayacak bence.