Sayfa 870/1027 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Nacizane bir iki cumle yazayim.
    Matematikte olasilik konusunda büyük sayılar kanunu vardir.Belkide duydunuz.

Teorik olasilikta bir parayi havaya attiginizda tura gelmesi olasıligı %50 dir.
    Ama gercek hayatta sizin parayi ilk 5 atişinizda hepsi tura gelebilir. Olasilik %100 dememiz gerekir mi !
    Büyük sayilar teorisi,gercek hayatta ilk 5 atista hepsinin tura gelmesi olasiliginin normal olmadigini, atış sayisi 1milyon gibi buyuk bir sayida yapildiginda gercekte yaşanan tura gelme olasiligininda %50 ye yakinsayacagini soyler ve hep boyle de olur.

Haliyle bizim kırsal kesimde -az-sayidaki secmenden gelen muhafazakar oylar istatistiki verileri yok sayar gibi RTE yi çok yuksek digerlerini dusuk cikariyor ( sebep kirsalin muhafazakar olmasi)
    Ama oylar buyuk sayilara ulaştiginda sonuclar olmasi gereken yere dogru yakinnsama yapiyor diye dusunuyorum.
    Saygilar

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mantıklı.. Ama en azından arada yazı gelmesi daha mantıklı..
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    defalarca yazdım orta doğu diktatörlüklerinde seçimle rejim değişmez. seçim liderin meşruiyet tazelemesi için yapılır. %90 katılım oranı süper sonuçtur onun için, ilk ondan bahseder.

Reis ne derse tüm kurumlar YSK'da dahil onu yaparlar. Reis ne derse o olur. Sonuç baştan bellidir.

İktidar barışçıl bir şekilde rıza ile devredilmez.

İktidarı isteyenin alması gerekir.

Bravo, bu arada dostlarınız tarafından çağdaş, demokrat ve ilerici olarak tanımlanırsınız değil mi ?

Dolarcı arkadaşlar bundan sonra bizim bayramımız başlıyor miktir edin aynı gemideyiz söylemine , gemi limana yanaşır yanaşmaz atlayın limana ve kendinizi güvence altına alın bu son şansınız benden söylemesi.

4. Bu başlık genel olarak ÇUVALLAMIŞTIR...
    BEN DAHİL HEPİMİZ 2.TURA KALIR DEMİŞTİ AMA M.ÇTIK...
    TÜM BAŞLIK ADINA HERKESDEN ÖZÜR DİLERİM....

(bir kaç istanai arkadaşımız oldu onlardan birini tebrik ettik zaten...seçimden önce ben bunu demiştim ahanda buda belgesi/ispatı desin onuda tebrik edelim)

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Yok anladim da önce neden yazmadın diyor..haksız mı? Benimde amacım polemik değil

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    O konuda haklı beni tanımadığı için böyle düşünmesi normal, fakat burada öyle bir hava vardı ki Abbas dan tutun yargılamaya kadar herşey hazır gibiydi.

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dolarda yarın %3 lük bir düşüş.
    Borsada %5 ilk bir çıkış olabilir.
    Zarar etme riskin yok.. Nasılsa 23/30 ay 4,08/4,93 yatay..
    hakuna matara....memento mori.

7.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    4,647

çok bi düşüş yok
    4,628

vurdu çekti..

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bu başlık genel olarak ÇUVALLAMIŞTIR...
    BEN DAHİL HEPİMİZ 2.TURA KALIR DEMİŞTİ AMA M.ÇTIK...
    TÜM BAŞLIK ADINA HERKESDEN ÖZÜR DİLERİM....

(bir kaç istanai arkadaşımız oldu onlardan birini tebrik ettik zaten...seçimden önce ben bunu demiştim ahanda buda ispatı desin onuda tebrik edelim)

saygılar/başarılar
    Valla ben sizler deyince sadece umarım ben yanılıyorumdur ve umarım 2. Tur olur dedim durdum içimden. Ben tedbirimi çoktan aldım ve tekrar ediyorum iterim aynı gemideyiz lafını o gemide olmayı arzulayanlara bye bye.

Sayfa 870/1027 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •