Sayfa 869/1027 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Arkadaşlar ancak oylar kullanılırken-sayılırken hile/hurda yapabilirsin,sonrasında elinde ıslak imzalı tutanak olduktan sonra hile çok ama çok zor...
    Islak imzalı tutanak olduktan sonra sisteme hatalı girilen her rakamı düzeltebilirsin...

Hile/hurda söylemi muhlefetin taraftarlarındaki yenilmişlik duygusunu hafifletmek,sonraki mücadeleler için umut vermek içindir...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Valla sana bu medajindan dolayı bol bol saygılar..ancak böyle cevap verilirdi....[emoji16]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abbas demekle yolcu edilmiyor. Onun farklı yolları var. Neyse derdim polemik değil.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Mantığımın alamadığı bir durum..ve yadırgadığım bir durumda sn İnce nin Maltepe mitingini hiçbir kanal ın vermemesi.. Trajikomedi..
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    anadoluda adamın güçlü olduğu yerler var lakin neresi açılırsa açılsın zaman geçtikçe bir aday devamlı aşağı iner mi..?
    Nacizane bir iki cumle yazayim.
    Matematikte olasilik konusunda büyük sayılar kanunu vardir.Belkide duydunuz.

Teorik olasilikta bir parayi havaya attiginizda tura gelmesi olasıligı %50 dir.
    Ama gercek hayatta sizin parayi ilk 5 atişinizda hepsi tura gelebilir. Olasilik %100 dememiz gerekir mi !
    Büyük sayilar teorisi,gercek hayatta ilk 5 atista hepsinin tura gelmesi olasiliginin normal olmadigini, atış sayisi 1milyon gibi buyuk bir sayida yapildiginda gercekte yaşanan tura gelme olasiligininda %50 ye yakinsayacagini soyler ve hep boyle de olur.

Haliyle bizim kırsal kesimde -az-sayidaki secmenden gelen muhafazakar oylar istatistiki verileri yok sayar gibi RTE yi çok yuksek digerlerini dusuk cikariyor ( sebep kirsalin muhafazakar olmasi)
    Ama oylar buyuk sayilara ulaştiginda sonuclar olmasi gereken yere dogru yakinnsama yapiyor diye dusunuyorum.
    Saygilar

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dolarda yarın %3 lük bir düşüş.
    Borsada %5 ilk bir çıkış olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    O en son söylenen ben daha önce 3 açıklama yapıldı onlardan bahsediyorum.
    Kafa kafaya başabaş %40 civarı her ikisi gibi söylemler. Halbuki hiç o dengeye gelinmedi.

CHP basiretsiz yönetimi ile ince yi yedi resmen.
    Eline gelen büyük bir şansı elinin tersiyle itti.
    defalarca yazdım orta doğu diktatörlüklerinde seçimle rejim değişmez. seçim liderin meşruiyet tazelemesi için yapılır. %90 katılım oranı süper sonuçtur onun için, ilk ondan bahseder.

Reis ne derse tüm kurumlar YSK'da dahil onu yaparlar. Reis ne derse o olur. Sonuç baştan bellidir.

İktidar barışçıl bir şekilde rıza ile devredilmez.

İktidarı isteyenin alması gerekir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Abbas demekle yolcu edilmiyor. Onun farklı yolları var. Neyse derdim polemik değil.
    Yok anladim da önce neden yazmadın diyor..haksız mı? Benimde amacım polemik değil

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dolar yarın %3 lük bir düşüş.
    Borsada %5 ilk bir çıkış olabilir.
    Dolar düşsede alsak. Zaten hissede baya zarardayız...

Sayfa 869/1027 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •